bonnie75 23.02.07, 10:05 Mam taka zagwozdke. Dostalam z mojej pracy PIT i w miejscu zameldowania jako ulice wpisano mi "Wincentego" a nie "Sw. Wincentego". Czy to jest jakis powazny blad, czy Skarbowka moze sie czepic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooj Re: Św. Wincentego a Wincentego??? 23.02.07, 10:53 "św. wincentego" a "wincentego" nie jest to powazny błąd bardziej kontrowersyjne jest czy miejsce zameldowania czy zamieszkania Odpowiedz Link
bonnie75 Re: Św. Wincentego a Wincentego??? 23.02.07, 10:56 I zameldowania i zamieszkania Na wszelki wypadek zadzwonie i sie zapytam Odpowiedz Link
zyga02 Re: Św. Wincentego a Wincentego??? 23.02.07, 13:21 Kilka lat wstecz ulica nosiła nazwę Wincentego zmienili na Św. Wincentego i nawet można było dowód wymienic nic nie płacąc. Nie musisz dzwonic do Skarbówki oni wiedzą co to za ulica. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
bonnie75 Re: Św. Wincentego a Wincentego??? 23.02.07, 14:14 Ok, dzieki bardzo za informacje Odpowiedz Link
gama180 Re: Św. Wincentego a Wincentego??? 23.02.07, 18:45 odpowiedź wcale nie jest taka prosta jak by się wydawało - W warszawie jest ul Św.Wincentego i Wincentego -jest to cały czas ta sama ulica nazwa zależy od części w której się znajdujemy. Jeśłi chodzi i PIT to nie będzie problemów ale my mieszkamy przy Św Wincentego Odpowiedz Link
sianula Re: Św. Wincentego a Wincentego??? 24.02.07, 13:30 A ja mieszkam przy Wincentego - bo tak mi wpisała pani w okienku, jak się meldowałam. Odpowiedz Link
stewald Re: Św. Wincentego a Wincentego??? 26.02.07, 11:12 Oczywiście, ja też mam w dowodzie tylko Wincentego. Odpowiedz Link