maxiu666 21.01.09, 18:44 Jeju juz mniej niz miesiac zostalo do premiery :o) Filmik pierwsza liga yay! gameplay poprostu rozklada na lopatki must have wszystko w tej grze jest genialne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exef Re: Trailer: Street Fighter IV 21.01.09, 19:20 Czy mi się zadaje (Nie ), czy imiona Barloga, Bisona i Vegi są w przy złych postaciach w tym trailerze? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_419 Re: Trailer: Street Fighter IV 21.01.09, 19:27 Szkoda że będą Arcade Sticki bo ja takowego nie kupię a w pojedynku z posiadaczem takiego Sticka mogę mieć problem. Jak będzie dobry online to pewnie się skuszę, czekam na recenzję w POLYTV! Odpowiedz Link Zgłoś
vranki Re: Trailer: Street Fighter IV 21.01.09, 19:38 @exef Nie, nie są przy złych postaciach. Tak były przypisane w oryginalnych japońskich SF-ach. Ale w sumie ciekawe dlaczego Capcom zawsze zamienia te imiona w us/eu wersji, może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
exef Re: Trailer: Street Fighter IV 22.01.09, 10:53 @Vranki dziękuje za informacje, dla mnei to co najmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś