Dodaj do ulubionych

Candy PS3 Girl

20.05.09, 11:11
Brrr... :o
Obserwuj wątek
    • scorpinor Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:14
      Niesamowity syf ten teledysk i muza smile
    • jadespider Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:16
      Idzie przeżyć, taka troszke współczesna podróbka disco polo, tylko ten bit boli... [zbyt dużo łubu dup]. 5 sekund z PS3 i od razu news na polygamii big_grin
    • loczyn Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:19
      Właśnie xD Aż musimy tak nisko upadać i pokazywać 5 sek z jakiś tanich teledysków tongue_out? Czuję się jak jakiś działacz podziemia którego hasło wypowiedziała Madonna na swoim koncercie...
    • kenner Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:25
      Candy Girl w kolejnym SingStarze - CONFIRMED!!! wink))
    • saqurado Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:26
      Po pierwsze:
      Tytuł piosenki jest nader dosadny smile
      Po drugie:
      Teledysk kończy się ujęciem ps3, więc nie należy go wyłączać po pierwszych 5sek tongue_out
      Po trzecie:
      Ładna dziewczyna. Niech się wybije i odbierze popularność takiej jednej plastikowej babce ;]
    • gurafikku Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:35
      po co dla kilku sekund oglądania ps3 na "teledysku" mam katować moje zmysły tym czymś? piosenka w wykonaniu oryginalnym I.Trojanowskiej o wiele lepsza
    • clover666 Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:36
      Stare od prawie miesiąca wisi na yt
    • saqurado Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:43
      @gurafikku - hehe przecież nie musisztongue_out W końcu ps3 nie jest jakimś rzadkim gatunkiem na wymarciu, którego spotkanie graniczy z cudemtongue_out Wpisz w google ps3 i przełącz na grafikę, dostaniesz to samo bez katowania uszutongue_out
      Mi tam wersja utworu nie przeszkadza, wręcz przypominają się dawne czasy. Co do samego teledysku, budżecik widać skromniutki, w końcu cała kasa poszła na zakup odtwarzacza płyt cd tongue_out
    • htaler Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:49
      Straszne...

A to nie jest cover jakiś BTW?
    • kac309 Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 11:54
      Litości!
    • to_mee Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 12:04
      @htaler - cover - patrz post gurafikku smile
      W ogóle fajne dziewcze! :]
    • gurafikku Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 12:10
      saqurado:
      wystarczy, że oglądam je zawsze jak odkurzam w szafce raz na tydzień, grafiki na google nie muszę smile
      kwestionuję tutaj sens tego wpisu, a nie użycie konsoli
    • jurget Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 12:19
      Znam Baśkę osobiście, nie wiedziałem, że kupiła sobie PS3 smile
    • m3n3lli Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 12:27
      big_grin Był już X360 w Klanie, teraz PS3 w teledysku, co jeszcze nas czeka ?? NDS albo PSP w orędziu prezydenta ?? big_grin
      a tak BTW, może ona nie wie, że bez kabla pad też działa big_grin
    • saqurado Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 12:32
      Trzymasz ps3 w szafce?! tongue_out
      Cały sens tego newsa mieści się w słowach "Cudze chwalicie, swego nie znacie", zwykłe nawiązanie do poprzedniego podobnego wpisu. Raczej nie chodziło o: "Ej ludzie patrzcie, w tym teledysku pokazano ps3" tongue_out
    • nechrist_pl Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 12:52
      a tam malkontenci. calkiem solidny cover. sam teledysk niezly, na cywilizowanym poziomie. kilka zgapionych patentow, ale tworczo rozwinietych.
      mi tam sie podoba. nawet pomimo, ze black metal ist krieg ;D
    • dziki_inny_niz_wszyscy Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 13:29
      Kenner, ukradles mi komentarz!!! ;P
    • kjurowiec Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 13:33
      Abstrahując od tematyki konsol - żal, że taka denna muzyka wiedzie prym w polsce (Feel, Doda, różne Kasie i Patrycje included) i taki ochłap może bez problemu zaistnieć, a swietne polskie undergroundowe zespoły, które muzycznie i tekstowo nie odstają od tych poważnych i szanowanych zachodnich kapel ( mam na myśli Depeche Mode, The Cure, Radiohead itp.) muszą grać po garażach, a filmiki z swoich występów mogą zamieszczać jedynie na youtubesad
    • gulczkwas11 Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 13:56
      najlepiej słowa ukraść, muzyczkę na komputerku na dance ejay poukładać i mamy hit, żenada, a co do stylu, to do lat 80 bardziej pasuje atari, ewentualnie pegasus
    • loczyn Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 17:05
      Oj tam nuta dobra, a chłopaki się niepotrzebnie spinają smile Babka robi to co lubi, jest co prawda ciupinkę tandetne i zahacza o Disco wPolu ale jest na prawdę w porządku. Nogi ładne, twarz też, głos może być.. xD
    • jakec1 Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 17:19
      No nie przepadam za tego rodzaju muzyką, ale ta wersja mi nie przeszkadza, a to już dużo smile Ogólnie można powiedzieć, że dziewczyna ma jedną duuuużą przewagę nad wieloma gWiazdkami - potrafi śpiewać i czuć, że się bawi przy tym i nie spina...
    • gugasinski Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 22:28
      wielcy krytycy bo Doda, Kasie, Feele etc. ale jak leci piosenka żeby 'schronić się pod moja parasolką' albo 'mój palec jest na przycisku -wciśnij przycisk' to szał pał. Mi też nie wadzi i dziwię się Wam, że tylko krytyka Wam w głowie zamiast pogratulować rodaczce!
    • kjurowiec Re: Candy PS3 Girl 20.05.09, 22:48
      Oj z tym ,,szałem pał" to się gruuubo mylisz. Poza tym przez obowiązek wspierania i ,,gratulowania" rodakom o którym piszesz mamy w Polsce taką muzykę jaką mamy ( czytaj: beznadziejną), bo nie ma kto z tym ,,gwiazdom " wybić z głowy śpiewania. Tu masz przykład polskiego zespołu, który w przeciwieństwie do tej ,,gwiawzdki" coś sobą prezentuje (wejdz w menu na muzykę - są próbki), a nie może się niestety przebić. Mógłbym wymienić takich zespołów znacznie więcej, ale strona nie odpowiednia:

www.sublim.pl/
      P.S Nie jestem w żaden sposób powiązany z tą grupą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka