Dodaj do ulubionych

PolyTV: David Cage o Heavy Rain

19.08.09, 03:03
To może być prawdziwe arcydzieło. Kto wie, może to będzie taki growy Obywatel Kaine, prawdziwy przełom w świecie gier wideo, bardzo bym tego chciał. Oby tylko nie spieprzyli takiego potencjału np. zbyt częstymi QTE bo gotów jestem za to zabić ;D Ale kurde jestem dobrej myśli, będzie dobrze !
Obserwuj wątek
    • swir80pl Re: PolyTV: David Cage o Heavy Rain 19.08.09, 03:17
      Nie macie wrażenia, że Cage zdradza zbyt dużo szczegółów? Fakt, że opowiada fajne rzeczy, ale w pewnym sensie psuje w ten sposób niespodziankę i radość z odkrywania świata gry samemu.
      Od dziś zacznę się powstrzymywać od czytania kolejnych informacji związanych z grą. Tylko data premiery mnie interesuje.
    • hadekin Re: PolyTV: David Cage o Heavy Rain 19.08.09, 04:01
      Duzo zdradza, ale pewnie duzo tez zatrzymuje dla siebie. Nie wierze zeby ujawnial tyle tak poprostu, w tej grze na pewno czai sie cos duzego.
    • 33cm Re: PolyTV: David Cage o Heavy Rain 19.08.09, 04:22
      Taa, pewnie Marshmallow Man z Ghostbusters, wielki koleś był xD
    • to_mee Re: PolyTV: David Cage o Heavy Rain 19.08.09, 06:39
      Duzo zdradza, ale zdradzi jeszcze wiecej wink Ja juz od jakiegos czasu omijam filmiki z/o gry/grze smile
    • nostrzak Re: PolyTV: David Cage o Heavy Rain 19.08.09, 08:23
      Cage traktuje HR jako wirtualny serial/film. Dlatego tez zdradza tyle ile zdradza sie przed kazda premiera filmowa. Zauwazcie ze gdyby nie ogladac gry to jego wypowiedzi mozna by idealnie podpiac pod zapowiedzi jakiegos filmu.
    • kauczuchowski Re: PolyTV: David Cage o Heavy Rain 19.08.09, 08:57
      nostrzak - racja bo on prawie nie mówi o rozgrywce tylko o uczuciach i emocjach a takze historii towarzyszącej rozgrywce - niesamowita gra i niesamowity twórca.
    • ra85 Re: PolyTV: David Cage o Heavy Rain 19.08.09, 09:50
      @toread:
      czy ty mu dałeś prztyczka w nos na początku rozmowy??

A wywiad mnie jeszcze bardziej nakręcił na tą grę.. to chyba będzie powód dla kupienia PS3.
    • yanogore Re: PolyTV: David Cage o Heavy Rain 19.08.09, 10:50
      heh fajnie sie kolesia slucha... big_grin naczelnego tylko slabo slychac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka