Gość: Fly IP: 156.24.231.* 19.03.03, 14:33 Szukamy ROBERTA z Oriona 15... :-) ps' pamietacie zabawe w cieplo-zimno...? tak mi sie przypomnialo... pozdrawiam, Fly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fly i jeszcze... IP: 156.24.231.* 19.03.03, 15:57 i jeszcze SYLWII szukamy z Pegaza 8...no przeciez.... taaak... wiosna idzie... Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu do Fly IP: 157.25.92.* 20.03.03, 10:16 Cześć No i znowu mnie prowokujesz, a ja jak widzę ,że rozpoczynasz nowy wątek to muszę się do niego dopisać! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: BRZEZINY - c.d.. IP: 213.77.23.* 20.03.03, 10:25 a jeszcze Pelforth... Iga to chyba sąsiad z Twojego bloku? Pozdrawiam wszystkich sąsiadów serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly do Grzecha IP: 156.24.231.* 20.03.03, 11:51 hej...hej...Grzechu... niezmiernie sie ciesze, ze sie dopisujesz... dobrze jest miec sasiada, na ktorego mozna zawsze liczyc ;-) wlasnie przyszlam z filizanka kawy do biurka i zajrzalam do gazety.. krotka chwila dla przyjaciol z podworka i.... do pracy... milego dzionka! pozdrawiam, Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly do Marzeny IP: 156.24.231.* 20.03.03, 11:56 czesc..czesc... Pelforth jak najbardziej jest z mojego oriona, ba! to sasiad zza sciany... a moze jest nim kolega, ktory ostatnio do nas dolaczyl "R" ?.... tak sobie Sherlockuje.... milego i do.. wracam w papierki... Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Droga IP: *.edipresse.pl 20.03.03, 15:26 Bylam dzisiaj, panowie robia droge do 2 etapu a potem beda robic przy trzecim i kolo czwartego - z tego wynika, ze jak sie bedziemy wprowadzac to juz bedzie od dawna po czym dojsc do osiedla (od strony O15 bo od strony O17 droga bedzie poprowadzona dopiero jak zakoncza etap willowy). Pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Droga IP: *.at.ibm.com 20.03.03, 17:13 Moi Mili, Oficjalnie dołączyłem do grona sąsiadów podpisując 2 dni temu umowę na O13/12. :-)) Byłem ostatnio na budowie kuknąć na stan prac i zrobić trochę zdjęć, sczególnie gotowym etapom. Z mojej wizyty płyną 2 wnioski: 1) coś rzeczywiście się dzieje na budowie, za każdym razem coś w "moim" Orionie przybywa, co cieszy :-) 2) ochrona w etapie I jest wprawdzie mało-sympatyczna i trochę im manier brakuje, ale rzeczywiście wydaje się, że pilnują tego terenu. Chodząc po Brzezinach I z aparatem fotograficznym i robiąc zdjęcia budynkom, co chwila napotykałem patrole. Wreszcie zostałem potraktowany niczymm terorysta i wyproszony z "prywatnego terenu" (czytaj: zapewne robię zdjęcia pod plan włamania albo podłożenia ładunku wybuchowego). Było to trochę niespójne zachowanie, bo przy szlabanie powiedziałem, że przyszedłem pooglądać i mnie wpuścili. A propos, mam dużo świeżych zdjęć, jeśli sobie ktoś życzy, chętnie podeślę. Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Droga IP: *.edipresse.pl 20.03.03, 17:41 Hej sasiedzie Jak to milo, ze jest nas coraz wiecej. Ruch na budowie panuje spory i dobrze, oby tak dalej. "Moja" pietnastka jest juz calkiem duza, inne domki tez. Co do zdjec - przeslij mi jesli mozesz. Pozdr. Ela, O15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszelka Re: Droga IP: 217.153.33.* 21.03.03, 11:26 Tak poproszę przyślij na maila muszelka@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: BRZEZINY - c.d.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 06:15 Witam, To ja Robert - ktoś mnie szukał? Chyba bede sasiadem Eli ale nie wiem czyim jeszcze. Ja mieszkal bede na 2 pietrze. Juz odebralem plan mieszkania po poprawkach. Pani architekt byla nawet mila, ale usilnie chciala mnie przekonac do swoich wizji. No i jednej uleglem i nie wiem czy nie bede zalowal. Wydaje mi sie ze administrator listy dyskusyjnej mnie nie lubi bo ciagle nie chce mnie dopisac do niej. Czekam dalej... pozdrawiam R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: BRZEZINY - c.d.. IP: 126.20.50.* 21.03.03, 10:13 Musisz być cierpliwy. Ja dostałem się na tą listę po ok. 3 tygodniach czekania i 3-4 listach do admina. Powodzenia, Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: BRZEZINY - c.d.. IP: *.edipresse.pl 21.03.03, 13:58 Czesc Robert Ja bede po sasiedzku na pierwszym pietrze. W sprawie wizji mieszkania rowniez nie dalam sie przekonac pani R. (taka widac jej uroda, ze lubi przekonywac do swoich pomyslow). W sprawie listy Brzezin - dobijaj sie dalej do admina. Pozdr. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly wiosna! IP: 156.24.231.* 21.03.03, 10:27 witajcie sasiedzi! ladnie na dworku, cooo? sloneczko swieci.. BARTKU, jak mozesz przeslij i do mnie fotki z osiedla - dzieki.. Jesli chodzi o ochrone, to nawet dobrze, ze reaguja.. Czytaliscie na forum brzezin, ze jacys dziwni spece chodza po mieszkaniach? Wg mnie powinni miec jakies indentyfikatory/karteczki od A-mana - ze to wlasciwi ludzie.. Lokatorzy wpuszczaja do domu nie wiadomo kogo..hmm.. ROBERT - szukalismy Cie, zebys mogl uczestniczyc w naszej wymianie korespondencyjnej dotyczacej IV etapu, no i przede wszystkim, zebysmy wszyscy mieli ze soba jakis kontakt, podam Ci moj adres: iga.gajkos@gtech.com ryzyk- fizyk tak upubliczniac swoj adres.. ELU - dobra informacja o drodze...szkoda tylko, ze przy moim orionie zrobia ja na koncu - bede sie przedzierac z mebelkami miedzy waszymi domkami... wezykiem, wezykiem... :-)) milego dnia wszystkim, ide po kawe.. pozdrawiam, Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: wiosna! IP: *.c2000.com.pl 21.03.03, 15:59 Witam wszystkich w tym pięknym dniu! Żeby tak chociaż było w weekend! Ja również w tym tygodniu oficjalnie dołączyłam do grona przyszłych mieszkańców IV etapu - orion 14 Jest już wśród nas ktoś z tego domku? Ponieważ blisko naszej budowy mieszkamy, często tam bywamy. Fakt, ochrona I etapu trochę gania. Ale to dobrze. No i nasze domki rzeczywiście rosną, co, jak już ktoś powiedział, cieszy. Trzymajcie się cieplutko. Miłego weekendu wszystkim, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Zdjęcia IP: *.at.ibm.com 21.03.03, 16:34 Witam, Wysłałem zdjęcia wszystkim zainteresowanym Paniom! Pozdro, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly na koniec dnia pracy... IP: 156.24.231.* 21.03.03, 17:48 witam ponownie... BEA - milo Cie powitac sasiadko... z Twojego Oriona jest Marzena.. napisz do nas, moj adres jest ze trzy maile powyzej w tym watku, albo napisz na adres listy dyskusyjnej brzezin: osiedle_brzeziny@yahoogroups.com Powolutku juz sie integrujemy... spotkalismy sie nawet w ubiegla sobote - bylo sympatycznie... BARTEK - dzieki za zdjecia, Ela mi je sforwardowala... nie moge sie tam dopatrzec swojej 17stki... ale chyba wezme ze soba aparat, moze w niedziele zajrze na budowe... pozdrawiam Was wszystkich wiosenne i weekendowo... do milego! Fly/Iga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Na początek dnia IP: *.c2000.com.pl 25.03.03, 09:54 Witam, Iga - dzięki bardzo za powitanie. Próbowałam do Ciebie napisać, ale coś nie hula. Jeśli mogłabyś spróbować do mnie beakw@gazeta.pl, byłabym wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich seredecznie i życzę miłego dzionka, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly prowokacja Grzecha... ;-) IP: 156.24.231.* 25.03.03, 10:27 Grzechu...hej..hej... mamy nowa sasiadke...rosniemy!..rosniemy!! milego dnia wszystkim sasiadkom i sasiadom...i "niesasiadom" tez... Bea - juz do Ciebie pisze... ps'na stronie agromana jest nowy filmik z IV etapu, ale nijak nie moge sie polapac, ktore to sa orionki... - czy ktos sie orientuje i mnie oswieci? pa pa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: prowokacja Grzecha... ;-) IP: *.edipresse.pl 25.03.03, 10:43 Filmik jest dziwny - tez nie moge dojsc ktore domki sa ktore. Poza tym on chyba jest jakis malo nowy, nasze domki zaczynaja wygladac tak wiecej przepieknie a na filmiku sa jakby ujete ze dwa tygodnie temu. Pozdrawiam wszystkich Ela, O15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly o filmiku... IP: 156.24.231.* 25.03.03, 11:31 a ten snieg? skad tam tyle sniegu?? juz dawno sniegu nie pamietam...albo ta wiosna tak mnie juz przekabacila... do milego... Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: o filmiku... IP: 217.96.20.* 25.03.03, 11:42 Proponuję abyście podawali sobie adresu na wasze prywatne skrzynku bo takich wiadomości nie da się czytać, to nie jest czat czy tlen na którym pisze się co popadnie , szkoda dla was miejsca na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: o filmiku... IP: *.edipresse.pl 25.03.03, 12:11 A kolega sympatyczny skad sie urwal? Mieszkancy moga sobie na swojej stronie rozmawiac o czym chca wydaje mi sie. A do czytania nikt nie zmusza. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu do Fly IP: 157.25.92.* 25.03.03, 13:56 Witaj! Gdzie jaka sąsiadka? Z O13? Nie jestem w temacie....byłem na urlopie i nie wiem o co chodzi? Ale fajne zdjęcia dostałem (chyba od Eli?)... Dzięki Cieszę się ,że rośniemy.. Pozdrawiam Sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly do Grzecha IP: 156.24.231.* 25.03.03, 16:02 Witam, witam! oj, Grzechu...Grzechu... zaraz tam z 13stki.... z 14stki sasiadeczka...z 14stki.... Zdjecia zrobil Bartek a rozsylala faktycznie Ela...(fajne, nie?) takiemu to dobrze...na urlopie byl... a tu wiosna... jak tam Wasze uzgodnienia z p. Alicja? wszytko juz na tip-top? widzieliscie? powolutku sie zadaszamy, co niektorzy... a ja juz nasiona kupilam... :)) w goracej wodzie kapana...oj, w goracej... poki co w doniczkach sobie posieje... milego wszystkim... pozdrawiam, Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly INTRUZ IP: 156.24.231.* 26.03.03, 10:00 witam sasiadow, po dzisiejszej lekturze watkow nam tematycznie bliskich stwierdzilam pojawienie sie intruza o adresie IP 217.153.33, ktory rowniez podaje sie za mnie... z cala pewnownoscia to nie ja.... co za ludzie... milego dnia! Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: INTRUZ IP: *.edipresse.pl 26.03.03, 10:24 Tez zwrocilam na to uwage. Nikt nie twierdzi, ze A-man to osmy cud swiata ale ten gosc (Intruz jak go trafnie nazwalas) wyraznie ma jakis problem. Pouruchamial tych watkow od groma i nic wlasciwie nie napisal a podszywanie sie pod kogos innego - no coz, bez komentarza. Pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: INTRUZ IP: 157.25.92.* 26.03.03, 10:43 Cześć Dziewczyny! A wiecie kto ma ten adres - 217.153.33 ? Pewni ludzie od pewnego developera....z Bródna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: INTRUZ IP: *.edipresse.pl 26.03.03, 10:46 Grzechu - jestes wielki! To bardzo duzo wyjasnia. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly .... IP: 156.24.231.* 26.03.03, 12:10 dzieki! ja ciagle nie moge zrozumiec takich ludzi... ale wiecie co? napawde sie ciesze, ze bede miec fajnych sasiadow...! pozdrawiam Was slonecznie z nad samej Wisly... Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: .... IP: *.inetia.pl 26.03.03, 13:27 Gość portalu: Fly napisał(a): > dzieki! > > ja ciagle nie moge zrozumiec takich ludzi... > > ale wiecie co? > napawde sie ciesze, ze bede miec fajnych sasiadow...! > > pozdrawiam Was slonecznie z nad samej Wisly... > Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: .... IP: *.inetia.pl 26.03.03, 14:56 Gość portalu: Michał napisał(a): > Gość portalu: Fly napisał(a): > > > dzieki! > > > > ja ciagle nie moge zrozumiec takich ludzi... > > ale wiecie co? > > napawde sie ciesze, ze bede miec fajnych sasiadow...! Jestescie naprawdę mili, rozpatruję zakup mieszkania na osiedlu BRZEZINY. Pragnę wiedzieć jak są załatwione sprawy zaległe przez Agromana ,akty notarialne,zobowiązania zawarte w umowie, usterki,itp. W Waszych ostatnich postach niestety piszecie tylko o sąsiedzkiej przyjaźni,bardzo to mi się podoba. Chcę podjąć trafną decyzję jeśli chodzi o wybór miejsca w którym spędze reszte mojego żywota, nadmieniam że utopiłem trochę grosza ( szczęście niedużo) na Rembielińskiej i nie popełnie błędu poraz drugi. Oczekuję niekąśliwej odpowiedzi na zadane pytania, pozdrawianm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Do Michala IP: *.edipresse.pl 27.03.03, 08:58 Pierwszy etap osiedla robiony byl przez innego podwykonawce i faktycznie bylo tam troche problemow duzych i mlych. Oddano go z opoznieniem i developer niespecjalnie chcial placic kary umowne. Kolejne etapy sa budowane zgodnie z harmonogramem a nawet go wyprzedzaja. Znajomy z drugiego etapu odebral swoje M przed terminem, wykonczenie bylo prawidlowe, metraz sie zgadzal i wszystko zalatwione bylo jak trzeba. Teraz po dwoch miesiacach od odebrania lokalu bedzie podpisywal akt notarialny. Inni jego sasiedzi tez nie narzekaja na jakies razace nieprawidlowosci - przynajmniej ja nic o tym nie slyszalam (przeszkadza tylko jeszcze niewykonczona droga - jest w trakcie budowy, jak zakoncza w 2, zrobia ulice przez 3 i 4 etap). Trzeci niedlugo bedzie zasiedlany, czwarty zgodnie z harmonogramem bedzie oddawany do uzytku od Grudnia. Firma buduje za naszym osiedlem etap willowy a za nim ma juz kupione tereny pod nastepne osiedle. Ja jestem z 4 etapu - domki rosna w oczach az milo. Ktorym etapem jestes zainteresowany? Pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: wiosna! - do Fly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 23:04 Fly, Twoj adres nie dziala. Moze sprobuj napisac na moj robert515@wp.pl Niestety nie mam zbyt czestego dostepu do internetu. Bylem dzis na budowie i widzialem, ze w Orionie 15 sa juz gotowe sciany nosne wszystkich pieter. Brakuje dachu ale komin tez jest juz zrobiony. Mieszkanka rosna w oczach. Moze bedzie mozna wprowadzic sie wczesniej niz dopiero w grudniu? pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: wiosna! - do Fly 27.03.03, 09:28 Wasz Intruz znowu się odezwał! Tym razem jako Misia. Może po prostu się logujcie i wtedy będzie zupełna pewność że to Wy? Nie każdy patrzy na numerki. A przy okazji, aż miło się czyta wasze posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly przy porannej kawie... IP: 156.24.231.* 27.03.03, 10:04 witam sasiadow, Robert - napisze do Ciebie na podany adres... osiedle rosnie, a jakze...na stronie agromana pojawila sie nowa fotka.. milo sie czyta o tym, jak osiedle sie rozrasta... oby do wiosny...tej nastepnej... milego dzionka wszystkim, pozdrowionka Fly ps' bbkk - trafna uwaga godna realizacji, ale chyba nie chce byc Fly98 albo 140...a posty? mili ludzie mile posty... /ups...traci narcyzmem....tak mi sie jakos...w tej fajny dzien...no wiecie.../ Odpowiedz Link Zgłoś