magdalenapilat 17.04.04, 12:11 7. czerwca jadę do Londynu jako o-perka, szukam dziewczyn które mają podobne plany. Podobno razem łatwiej :-))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slotna Re: Londyn 17.04.04, 13:30 Ja nie wiem jeszcze kiedy pojadę, umówiłam się na 30 kw. na podpisanie umowy, w każdym razie na pewno wyjadę przed końcem sierpnia więc i tak będziemy niemal w tym samym czasie (o ile wszystko wypali). pozdrawiam;) Odpowiedz Link
magdalenapilat Re: Londyn 17.04.04, 15:24 A z jakiej jedziesz agencji? Masz już znalezioną rodzinkę? Ja jadę na 4 miesiące, będę mieszkać w Battersea (zachodni Londyn). Odpowiedz Link
slotna Re: Londyn 17.04.04, 16:30 Założyłam wątek 'chcę jechac do GB', przejrzyj go sobie;) Jadę na 1 rok. Odpowiedz Link
gemma2 Re: Londyn 17.04.04, 21:38 Cześć! Ja wyjeżdżam pod koniec maja (ale tylko na 4 m-ce). Będę mieszkać tuż koło Heathrow. Jestem otwarta na propozycje :-))) Odpowiedz Link
magdalenapilat Re: Londyn 17.04.04, 22:32 No to super, spisuję Twojego maila i odezwę się bliżej wyjazdu, ok? też jadę na 4 miesiące. Odpowiedz Link
perelka4 Re: Londyn 22.04.04, 12:35 Ja mieszkam obecnie w Londynie w Wansdsworth - to dosc niedaleko. Jak bedziesz na miejscu skontaktuj sie ze mna: perlka4@gazeta.pl Odpowiedz Link
magdalenapilat Re: Londyn 22.04.04, 21:24 perelka4 napisała: > Ja mieszkam obecnie w Londynie w Wansdsworth - to dosc niedaleko. Jak bedziesz > na miejscu skontaktuj sie ze mna: perlka4@gazeta.pl Jeśli to do mnie, to oczywiście odezwę się. Już zapisałam adres w notesie:-))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
magdalenapilat Re: Londyn 24.06.04, 22:29 Hej o-perki! Jest ktos jeszcze w Londynie??? Najchetniej w Clapham lub okolicach. Bo ja juz jestem prawie 3 tygodnie i samotnosc w wolne popoludnia zaczyna doskwierac :) Milo jest zrobic jakis shopping ale jeszcze milej byloby zrobic go w towarzystwie :) Odpowiedz Link
mijaczek Re: Londyn 24.06.04, 23:02 A jak Ci tam w ogóle Magda jest w tej Anglii? Fszystko gra? Mam nadzieje! Jak rodzinka? No i jak Elżunia? :o) Pozdrofionka :o) Mia Odpowiedz Link
magdalenapilat Re: Londyn 28.06.04, 16:06 Elzuni jeszcze nie spotkalam, ale kto wie, moze wpadnie na herbatke kiedys (swoja droga w ogole nie pija herbaty, jestem jedyna osoba w domu, ktora to robi!) Poza tym jest naprawde super, wszystko w porzadku choc sa chwile, ze jestem zmeczona dziecmi, ale mysle, ze to zdrowy objaw, nie? Najgorsze jest to, ze moja druga polowa znalazla prace w Belfascie, czyli moze zobaczymy sie przez chwile na londynskim lotnisku, jak sie bedzie przesiadal :) Odpowiedz Link