Dodaj do ulubionych

Pocieszyć Mistera

08.02.07, 09:34
Mister.
jesteś smutny, czemu się nie dziwie i rozumiem Cię.
WPROST - skrzywdziło Cie okrutnie - likwidując , nawet z archiwum, Twoje nieśmiertelne wątki.
Muszę się przyznać , że i mnie jest jakoś markotno z tego właśnie powodu.
Nie znam się na Holendii , ani holenderskich problemach nigdy tam nie byłam, trudno zatem mi
zabierać głos.
Jeśli jednak nie masz nic przeciwko, to czasem tu zaglądne i cos powiem, bo gadać zobowiazałam
się zaprzestać.
Obserwuj wątek
    • nesla Re: Pocieszyć Mistera 08.02.07, 10:35
      A za co wyrzucili??? MalMal pewnie maczala w tym palce ;D
      • mister1 Re: Pocieszyć Mistera 08.02.07, 17:42
        nie wyrzucili, tylko WPROST zlikwidowal stare forum i zrobil nowe - posty tylko
        na biezaco, z archiwum 4 dniowym (na GW rocznym) - taka forma przestala mnie
        interesowac, zwlaszcza ze graficznie jest wyjatkowo nieudane (mowiac krotko -
        calkowity bubel).Czyli - pocieszac nie ma po co, chociaz dziekuje za mile slowa.

• chantal3 Witaj A 08.02.07, 19:40
          Witaj Abra i A.
          Hej Abra. miło Cie widzieć. Kope lat.
          Fakt, te niesmiertelne wątki miały tę wyjątkową zaletę, że jakos nie były zarażne psycholem.
          Mnie się zdaje, ale może to naprawde złudne , że jeśliby ow psycholowy wirus sie wyprowadził to
          forum powoli by znormalniało. Jakość tytułów przyciągała dyskutantow, czytanie- przegladanie
          wpisow w wątku było możliwe, bez zaglądania do każdego z osobna, to i do szaty graficznej sie
          przyzwyczaisz, Mister.
          Masz szczescie i dziekuj Bogu, że nie wpadł taki wirus do Twojego forum .
          Aha. przy okazji sprawdz, prosze, ale wydaje mnie sie, że Pan Jan S, juz nie figuruje wsrod
          redakcyjnego zespołu.
          Powodzenia życze wszystkim z osobna ,
          Chant
          • mister1 szkoda czasu 08.02.07, 20:03
            raczej nie widze przyszlosci dla wprost, mysle, ze absolutnie szkoda czasu na
            ten dziwolag...
            swiat sie nie konczy na tym jednym forum,sa inne, gdzie od czasu do czasu cos
            skrobne, a jedno powoli sie rozwija w dobrym kierunku.
            • mister1 inne fora 08.02.07, 20:17

www.browar.biz/forum/
              www.poloniainfo.se/forum/
              www.gopolonia.com/
              • nesla Re:Chantal 08.02.07, 20:41
                Czesc Chantalciu, a gdzie ty teraz bywasz?
                • chantal3 Re:Nesla 09.02.07, 22:13
                  Cze. Nesla, Pytasz gdzie bywam? hm,,,, masz na myśli wirtualne bywanie? jeśli tak to odpowiedz
                  skomplikowana.
                  Zaglądam tu na forum GW rzadko ale zaglądam., Mam kilka wpisanych w ruryke : ulubione,
                  A realnie to bywam ciagle w Alpach. Z wyjątkiem ostatnich dwoch tygodni , które spędziłam w PL, w
                  zwiazku z pewna publikacją
                • chantal3 zapomniałam dodać 09.02.07, 22:21
                  bywam? no właśnie, np dziś bywałam cały Boży dzien pod Matterhornem i to bynajmniej nie na nartach,
                  niestety.
                  • mister1 Re: zapomniałam dodać - Matterhorn 09.02.07, 23:38
                    Trzej polscy alpiniści zginęli w trakcie wejścia na alpejski szczyt Matterhorn
                    (4478 m n.p.m.) na granicy Szwajcarii i Włoch - poinformowała lokalna
                    szwajcarska policja
                    • chantal3 Re: zapomniałam dodać - Matterhorn 10.02.07, 12:15
                      niestety to bylo w trakcie zejscia, a dokladniej odwrotu , zrezygnowanego
                      wchodzenia, z powodu zalamania pogody. Ale co to ma za znaczenie?,.... dramat
                      jest... taki sam, cala trojka ma przed soba powrot w metalowyych trumnach...
                      byli doswiadczonymi alpinistami, doskonale wyposazonymi w sprzet.

dwa tygodnie temu zginelo 3 Bulgarow, rowniez znanych alpinistow z bagazem
                      doswiadczen, byli dobrze przygotowani i wyposazeni. To jest piekielna gora,
                      zimna doslownie i w przenosni.
                      --
                      • chantal3 pocieszanie mocium Panie 10.02.07, 12:18
                        Jakos i tu Mister nic sie nie rozruszalo.
                        Ty masz fajnie, nudzisz sie w robocie i wedrujesz po forach calego swiata.
                        pozdrowka

• mister1 Re: pocieszanie mocium Panie 10.02.07, 17:08
                          zajrzyj na
                          www.gopolonia.com/
                          • chantal3 Wypraszanie mocium Panie? 10.02.07, 20:20
                            Mister, wybacz , jeszcze sie nie rozgoscilam, a Ty mnie , jak rozumiem , stad wypraszasz.....
                            Wiesz takich forow i lepszych jeszcze jest cale mnostwo. Polecaja je nawet strony ambasad.
                            Pisemka polonijne, i i rozne takie, sa to fora nawet pelne dobrej informacji i rad praktycznych,
                            niestety , albo stety sa to czesto fora bedace wlasnoscia prywatna, totez admini bywaja apodaktyczni i
                            despotyczni, i bezwzglednie , absolutnie- bez dyskusji, rzadza forum, mnie osobiscie to nie
                            odpowiada, aczkolwiek brak wulgarnosci i konkretnosc jest niewatpliwie wielka zaleta tych forow.
                            Teraz , jestem zajeta przygotowywaniem pewnych textow i nie mam czasu na zabawy w sieci.
                          • chantal3 Re: pocieszanie mocium Panie 10.02.07, 22:19

Mister, wlasnie wracam z karnawalowego otwarcia, gdzie spotkalam znajomych , podali mi taka
                            ciekawostke zajrzyj tu :
                            Swiat Polonii
                            www.wspolnota-polska.org.pl
                            masz tam tego cale mnostwo.
                            • mister1 Re: pocieszanie mocium Panie 10.02.07, 22:45
                              to dawna "Polonia" z Krakowskiego Przedmiescia - pod dyrekcja zapijaczonego
                              profesora z akademii rolniczej w Bialymstoku. Szkoda czasu na nich - a na
                              Polska-Holandia zapraszam - cenzury tam nie ma a o wykluczenie trudno ( tylko,
                              jak ktos jest calkowitym debilem i mozna miec klopoty jako adm).
                              • malmal2007 Re: pocieszanie mocium Panie 10.02.07, 22:58
                                mister1 napisał: a na Polska-Holandia zapraszam - cenzury tam nie ma

... a gdzie to forum ... ? ...
                                • mister1 Re: pocieszanie mocium Panie 11.02.07, 09:10
                                  malmal2007 napisała:

> ... a gdzie to forum ... ? ...
                                  forum jest samodzielne,prowadzi je Prosty

www.gopolonia.com/
                                • chantal3 wszelki duch... 11.02.07, 09:20
                                  O rety, MalMal,
                                  omal z krzesla nie spadlam.
                                  ;°))))
                                  ale Mister ciebie rowniez wysyla czympredzej gdzie indziej, ot gospodarz, po holenderskiej goscinnosci,
                                  ;°)))
                                  • malmal2007 Re: wszelki duch... 11.02.07, 14:57
                                    chantal3 napisała:

... a ty chantal3 czy filomena1 czy megan2 ... ? ... nie kreci ci sie we lbie
                                    od nickow jakich uzywasz ... ? ...
                                    • chantal3 Re: wszelki duch... 11.02.07, 16:45
                                      Mal,
                                      Nie wiem, czy chcesz wyprowadzic z rownowagi Megan, czy mnie. Tak czy owak
                                      nie lacz nas razem na sile, albowiem nic nas nie laczy.
                                      wiem, ze jestes maja wierna czytelniczka, i jak przyjdzie czas podesle Tobie moje ostatnie
                                      pisanie.

• chantal3 dobry uczynek dla MalMal... 11.02.07, 17:02

podesle to moje pisanie , zeby Ci sie we lbie juz przestalo krecic od tego latania po sieci i szukania
                                      moich tekstow...
                                      • nesla Re: dobry uczynek dla MalMal... 12.02.07, 12:56
                                        to Megan jeszcze zyje??? ;D
                                        • chantal3 Re: dobry uczynek dla MalMal... 12.02.07, 13:45
                                          nesla napisała:

> to Megan jeszcze zyje??? ;D
                                    • chantal3 zakrecilo we lbie 12.02.07, 19:03
                                      a jednak sie MalMal. zakrecilo we lebie
                                      :D
                                      • chantal3 gdzie sie podziewasz 19.02.07, 16:09
                                        A ty Nesla -abra gdzie sie podziewasz ?

Zycze powodzenia wszystkim
                                        • nesla Re: gdzie sie podziewasz 19.02.07, 20:47
                                          Chantalku, ja jesli bywam na forach to w wiekszosci fotograficznych
                                          • chantal3 Re: gdzie sie podziewasz 19.02.07, 20:58
                                            Fotograficznych , hmmm powiadasz. To mnie akurat zaczelo interesowac. A wiesz , wlasnie debiutuje w
                                            tej dziedzinie. Juz za miesiac, niespelna, bede miala swoja glerie zdjec internetowych oraz kilka
                                            najlepszych zilustruje nowelke w ilustrowanym czasopismie.
                                            • chantal3 Re: gdzie sie podziewasz 19.02.07, 21:00

Ale fajnie ....ledwo otworzylam komp, a tu wpadlam na Ciebie..... weselej mi sie zrobilo.
                                              • chantal3 Re: gdzie sie podziewasz 20.02.07, 20:34
                                                bywam tylko tam, jak na razie....;°)
                                                www.fotonarty.blox.pl/html

pozdrawiam
                                                • chantal3 Zginal jeden post 21.02.07, 17:25
                                                  Bylo 31 odpowiedzi, a teraz znow ta jest 31- sza,
                                                  czary jakies, czy tez w czapce niewidce powiedrowal sobie post w swiat?

a moze to za sprawa abrykadabry ? ;°)))
                                                  • mister1 Re: Zginal jeden post 24.02.07, 22:42
                                                    chantal3 napisała:

> Bylo 31 odpowiedzi, a teraz znow ta jest 31- sza,
                                                    > czary jakies, czy tez w czapce niewidce powiedrowal sobie post w swiat?
                                                    >
                                                    > a moze to za sprawa abrykadabry ? ;°)))
                                                    zgadza sie - ale niestety zostalem zobligowany przez adm GW by posty
                                                    z uzyciem wyrazow ogolnie uwazanych za obrazliwe kasowac
                                          • malmal2007 Re: gdzie sie podziewasz 24.02.07, 22:21
                                            nesla napisała:

> Chantalku, ja jesli bywam na forach to w wiekszosci fotograficznych

... Kasperek i Milenka Forum ... ? ... ;] ...
                                            • nesla Re: gdzie sie podziewasz 25.02.07, 12:43
                                              Widze ze trafilas na Forum rodzicow w Holandii droga MM, to juz ci sie naprawde
                                              musi nudzic :D Nie wiem jaki to ma zwiazek z forum fotograficznym ale ty pewnie
                                              wiesz
                                              • malmal2007 Re: gdzie sie podziewasz 25.02.07, 15:00
                                                ... a fotografujesz cos/kogos poza swoimi dziecmi ... ? ...
                                                • mister1 Re: gdzie sie podziewasz 25.02.07, 16:05
                                                  ty Mal przeciez nie masz nawet aparatu fotograficznego...
                                                  • malmal2007 Re: gdzie sie podziewasz 25.02.07, 16:07
                                                    ... ot, moderator ... hehhehehe ...
                                                • nesla Re: gdzie sie podziewasz 25.02.07, 16:29
                                                  a no pewnie
                                                  • chantal3 nesla 25.02.07, 16:33
                                                    gratuluje, juz dwojki
                                                    pozdrawiam serdecznie
                                                  • nesla Re: chantal 25.02.07, 16:36
                                                    ????
                                                  • chantal3 Re: chantal 25.02.07, 16:57
                                                    no to," plama", tego Kasperka i Milenke, calkiem niechcacy MalMal Tobie przypisala,
                                                    sorry...
                                                    za fautpas.
                                                  • nesla Re: chantal 25.02.07, 17:14
                                                    hehehe.. dobre ;D
                                              • chantal3 Re: nesla 25.02.07, 16:28
                                                www.obiektywni.pl/konkursy/
                                                • nesla Re: nesla 25.02.07, 16:32
                                                  znam ta strone od dnia w ktorym powstala :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka