Dodaj do ulubionych

Wroga opzycja

IP: 193.0.110.* 29.03.01, 16:16
Czolem...
Pozdrawiam wszystkich czlonkow zarzadu i zycze im powodzenia w dzialaniu.
Martwi mnie tylko jedna sprawa mianowicie sa to proby oczerniania nowego
zarzadu poza jego plecami.Takie dzialania swiadcza tylko o braku
odpowiedzialnosci ze strony osob stosujacych te metody gdzie zanika troska o
dobro uniwersytetu i jego studentow.Trzymajcie sie panie i panowie w nowym
zarzadzie i badzcie czujni.Big Brother czuwa!!!
Obserwuj wątek
    • Gość portalu: kamel napisał(a):

&#62 Czolem...
      &#62 Pozdrawiam wszystkich czlonkow zarzadu i zycze im powodzenia w dzialaniu.
      &#62 Martwi mnie tylko jedna sprawa mianowicie sa to proby oczerniania nowego
      &#62 zarzadu poza jego plecami.Takie dzialania swiadcza tylko o braku
      &#62 odpowiedzialnosci ze strony osob stosujacych te metody gdzie zanika troska o
      &#62 dobro uniwersytetu i jego studentow.Trzymajcie sie panie i panowie w nowym
      &#62 zarzadzie i badzcie czujni.Big Brother czuwa!!!
      Dzieki za dobre slowo! Fajnie ze jest ktos kto nam dobrze zyczy.
    • Gość portalu: kamel napisał(a):

&#62 Czolem...
      &#62 Pozdrawiam wszystkich czlonkow zarzadu i zycze im powodzenia w dzialaniu.
      &#62 Martwi mnie tylko jedna sprawa mianowicie sa to proby oczerniania nowego
      &#62 zarzadu poza jego plecami.Takie dzialania swiadcza tylko o braku
      &#62 odpowiedzialnosci ze strony osob stosujacych te metody gdzie zanika troska o
      &#62 dobro uniwersytetu i jego studentow.Trzymajcie sie panie i panowie w nowym
      &#62 zarzadzie i badzcie czujni.Big Brother czuwa!!!
      Chyba dzieki Tobie polubie Big Brother!

• Dzieki za zyczliwosc.To bardzo mile.Wybierajac te droge mamy pelna swiadomosc
      ze bedziemy narazeni na czesto bezpodstawne i krzywdzace ataki.Niestety
      demagogia i ataki personalne staly sie recepta na skuteczna polityke,to smutne
      ale takze na forum parlamentu studentow.”Wytrawni” wyjadacze skupiaja sie na
      tworzeniu wrazenia poprzez swoje podszyte falszem wypowiedzi, to skutkuje i
      przeklada sie na wyniki glosowan w Parlamencie.Pytanie czy mamy znizac sie do
      ich poziomu czy moze zachowac godnosc i nie reagowac narazajac sie na szarganie
      swego imienia.I kolejne pytanie jaki to odniesie skutek.Czy zachowac godnosc i
      zostac odwolanym przez zmanipulowany Parlament czy moze przejac
      metody ”wyjadaczy” i bronic sie. Ja wybieram godnosc,a to kto mial racje osadzi
      historia.
      pozdrawiam Kamil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka