Gość: Student IP: 10.128.128.200, 212.76.33.* 29.03.01, 15:21 Czy Szanowny Pan NowowybranyPrzewodniczący nie zapomniał, że miał się z kimś umówić? Odpowiedz Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Re: Panie Przewodniczący! Gość portalu: Student napisał(a): Panie Przewodniczący. Czy maożna wiedzieć jak Pan głosował na ostatnim posiedziniu Parlamentu, za czy przeciw udzieleniu votum zaufania Tymczasowemu Samorządowi Studentów UW i dlaczego? Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! Gość portalu: Małgosia napisał(a): > Gość portalu: Student napisał(a): > > > Panie Przewodniczący. > Czy maożna wiedzieć jak Pan głosował na ostatnim posiedziniu Parlamentu, za czy > > przeciw udzieleniu votum zaufania Tymczasowemu Samorządowi Studentów UW i > dlaczego? To bardzo dobre pytanie, bo konkretne. Czy wszyscy członkowie zarządu mogliby na nie odpowiedzieć? Fnool Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! Oczywiściw wszyscy członkowie Zarządu mogą na to pytanie odpowiedzieć Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! Nie jestem czlonkiem Parlametu Studentów UW. Jestem pierwszym przewodniczacym nieparlamentarzysta, spoza ukladow i powiazan jako osoba niezalezna. Nie moge glosowac. Uczestnicze w posiedzeniach Parlamentu jako Przew i wypowiadam sie w kwestiach pracy Zarzadu i studentów Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! Ok, a jak Pan głosowałby bdyby mógł. Czekam na odp. pozostałych członków Zarządu. Jeśli jest Pan osobą niezależną, jak Pan twierdzi i nie należy do układów to skąd się Pan pojawił?Czy jest Pan technokratą? Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! Ok, a jak Pan głosowałby bdyby mógł. Czekam na odp. pozostałych członków Zarządu. Jeśli jest Pan osobą niezależną, jak Pan twierdzi i nie należy do układów to skąd się Pan pojawił?Czy jest Pan technokratą?Ponawiam pytanie, gdyż spieszy mi się!!! Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! Gość portalu: Małgosia napisał(a): > Ok, a jak Pan głosowałby bdyby mógł. Czekam na odp. pozostałych członków > Zarządu. Jeśli jest Pan osobą niezależną, jak Pan twierdzi i nie należy do > układów to skąd się Pan pojawił?Czy jest Pan technokratą?Ponawiam pytanie, gdyż > > spieszy mi się!!! Nie jestem technokrata, jestem osoba dosc dlugo dzialajaca w samorzadzie i tak naprawde myslalem juz o zakonczeniu czynnej dzilalnosci samorzadowej, odwolanie poprzedniego Zarzadu i sytuacja na UW spowodowala ze wrocilem. Od lat bylem zwiazany z tak zwana opozycja i to ta grupa wysunela mnie na to stanowisko. Reprezentuje wypracowany przez nich program cieszac sie poparciem politycznym Jezeli chodzi o glosowanie na Tymczasowym to powiem ze Komisja Rektorska ani komisja Rewizyjna nie zglosila zastrzezen natomiast na pewno wydanie takiej ilosci pieniedzy jest napewno zastanawiajace i musialbym sie mocno zastanowic czy moglbym glosowac za. Ale nie musialem glosowac Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! andrzej.satory-wasik napisał(a): > Reprezentuje wypracowany przez nich program cieszac sie poparciem > politycznym Której partii??????????? Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! Gość portalu: napoli napisał(a): > andrzej.satory-wasik napisał(a): > > > Reprezentuje wypracowany przez nich program cieszac sie poparciem > > politycznym > Której partii??????????? nie parti ale grupy studentow, a chodzi o poparcie na forum PS UW Odpowiedz Zgłoś
Re: Panie Przewodniczący! Gość portalu: Małgosia napisał(a): > Ok, a jak Pan głosowałby bdyby mógł. Czekam na odp. pozostałych członków > Zarządu. Jeśli jest Pan osobą niezależną, jak Pan twierdzi i nie należy do > układów to skąd się Pan pojawił?Czy jest Pan technokratą?Ponawiam pytanie, gdyż > > spieszy mi się!!! ja glosowalam za udzieleniem absolutorium tymczasowemu zarzadowi. nie widzialam przczyn , dla ktorych milalabym glosowac inaczej. do mojej decyzji przysluzyla sie nieobecnosc w tym zarzadzie panow B. i Ch. - zdrajcow nie toleruje, itd. poza tym to glosowanie moim zdaniem bylo bezsensu - nie mialo zadnej mocy prawnej i bylo, moim zdaniem ”mierzeniem sil” oraz ”zjadaczem czasu”. skutek - parlament znowu nie zajal sie regulaminem. Odpowiedz Zgłoś