Gość: Gosia IP: 10.128.128.200, 212.76.33.* 29.03.01, 15:32 Bardzo chętnie poznam Pana Przewodniczącego i pomogę mu w najcięższych pracach! :-))) Odpowiedz Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Re: buzibuzi Gość portalu: Gosia napisał(a): > Bardzo chętnie poznam Pana Przewodniczącego i pomogę mu w najcięższych pracach! > :-))) czy to moja gosia???!!! skad piszesz (miasto)? Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi czesc Marta, ta gosia to nie ja . teraz to ja i pisze z Londynu i poza tym to zawsze podpisuje sie wiesz jak . pozdrawiam cala zaloge Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi Gość portalu: Margo napisał(a): > czesc Marta, ta gosia to nie ja . teraz to ja i pisze z Londynu i poza tym to > zawsze podpisuje sie wiesz jak . pozdrawiam cala zaloge czesc sloneczko! co tam w wielkim swiecie slychac?? miliony slodkich buziakow!!!! strasznie za toba tesknie!!! martucha Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi marta.janowicz napisał(a): > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > Bardzo chętnie poznam Pana Przewodniczącego i pomogę mu w najcięższych pra > cach! > > :-))) > > czy to moja gosia???!!! skad piszesz (miasto)? Nie wiem, czy jestem Twoją Gosią, a piszę z Białegostoku. Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi Gość portalu: Gosia napisał(a): > Bardzo chętnie poznam Pana Przewodniczącego i pomogę mu w najcięższych pracach! > :-))) Na poczatek proponuje zajrzec na nasza strone internetowa. adres: www.samorzad.uw.prv.pl Sa zdjecia! Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi Gość portalu: Gosia napisał(a): > Bardzo chętnie poznam Pana Przewodniczącego i pomogę mu w najcięższych pracach! > :-))) Bardzo chetnie przyjme wszelko pomoc. Prosze o kontakt i namiary. Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi andrzej.satory-wasik napisał(a): > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > Bardzo chętnie poznam Pana Przewodniczącego i pomogę mu w najcięższych pra > cach! > > :-))) > Bardzo chetnie przyjme wszelko pomoc. Prosze o kontakt i namiary. > To ja przyjdę w poniedziałek do Pana Przewodniczącego, tylko muszę znaleźć Wasze biuro. Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi Gość portalu: Gosia napisał(a): > andrzej.satory-wasik napisał(a): > > > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > > > Bardzo chętnie poznam Pana Przewodniczącego i pomogę mu w najcięższyc > h pra > > cach! > > > :-))) > > Bardzo chetnie przyjme wszelko pomoc. Prosze o kontakt i namiary. > > > > To ja przyjdę w poniedziałek do Pana Przewodniczącego, tylko muszę znaleźć Wasz > e > biuro. Namiary na mnie, zdjecie, dyzury, kontakt i adres biura sa na stronie www.samorzad.uw.prv.pl Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi andrzej.satory-wasik napisał(a): > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > andrzej.satory-wasik napisał(a): > > > > > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > > > > > Bardzo chętnie poznam Pana Przewodniczącego i > pomogę mu w najcięższyc > > h pra > > > cach! > > > > :-))) > > > Bardzo chetnie przyjme wszelko pomoc. Prosze o > kontakt i namiary. > > > > > > > To ja przyjdę w poniedziałek do Pana Przewodniczącego, > tylko muszę znaleźć Wasz > > e > > biuro. > > Namiary na mnie, zdjecie, dyzury, kontakt i adres biura > sa na stronie www.samorzad.uw.prv.pl Właśnie odwiedziłam powyższą stronę i Panu Przewodniczącemu coś wyrasta z ucha!!! Odpowiedz Zgłoś
tak to ja nie wiem czy moje informacje do was tak szybko docieraja, ale niezaleznie od tego pozdrawiam i trzymam kciuki i nie bojcie sie tych bezsensownych wnioskow B. i Ch. o wotum nieufnosci! Nie uda sie im nic! Odpowiedz Zgłoś
Re: buzibuzi Ale rozmowa się rokręciła!!! Nasze "buzibuzi" prowadzi!!! Nawet z "pytaniami do samorządu"!!! Odpowiedz Zgłoś