Dodaj do ulubionych

Klub malucha

IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 10:27
Witam. Od grudnia będę potrzebowała jakiegoś fajnego miejsca dla mojej 3-letniej córeczki. Widziałam jakiś czas temu koło Kauflandu na Piaskach reklamę Zielonego Domku. Odpowiadałaby mi lokalizacja, bo blisko od osiedla przy ulicy Piaskowej, gdzie mieszkamy od niedawna. Czy ktoś wie coś bliżej o tym Klubie Malucha? Na pewno się tam wybiorę, żeby porozmawiać na miejscu, ale interesują mnie też opinie tych, których pociechy tam chodzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elmo Re: Klub malucha IP: *.static.chello.pl 06.11.10, 22:28
      Witaj, chodzi tam w tej chwili dwójka dzieci, moja córeczka i jeden chłopczyk. Grupka na razie maleńka, oni dopiero zaczynają. W tej chwili dziećmi opiekuje się jedna Pani, polonistka z wykształcenia, my jesteśmy bardzo zadowoleni. Hela chodzi tam już 2-gi miesiąc, lubi tam chodzić. Jeśli chodzi o Panią,jest to osoba myśląca, odpowiedzialna, potrafi się dostosować do indywidualnych potrzeb rodziców, do próśb jeśli chodzi o wychowanie, pielęgnację, itd. Dużo rozmawia z dziećmi, proponuje im różne zabawy, wierszyki, rysowanie, wyklejanki, układanki. Jeśli chodzi o salę, to jest tam sporo ciekawych zabawek: układanki, książeczki, zabawki typu: misie, lale, kuchnia, auta razem z ulicą i garażami. Miejsce jest czyste, zadbane, panuje tam dobra atmosfera. Dobre jest tez to, że jest mała grupka dzieci, dzieciaki więc nie chorują, nie zarażają się od siebie wzajemnie. Moja córcia od początku będąc tam miała dosłownie raz katar, który przywiozła w dodatku od dziadków. Także polecam zdecydowanie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka