basikda 05.01.11, 13:03 Wiecie gdzie w Legionowie jest sklep z dewocjonaliami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip.net Re: dewocjonalia 05.01.11, 13:38 Zależy czego potrzebujesz... Ale najtaniej to na targu w budce dostaniesz chyba. Ten środkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: dewocjonalia 05.01.11, 14:56 sklep z dewocjonaliami, książkami, płytami itp znajduje się przy cmentarzu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krystna Zier Re: dewocjonalia IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 13:25 oprocz tych dwoch sklepow co wymieniliscie ja robilam zakupy w tym Dewocjonalia Sklep Internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karola Re: dewocjonalia IP: *.kielce.vectranet.pl 01.07.12, 15:08 Dewocjonalia kupuję na tej stronie bo to sprawdzona hurtownia z kielc oferująca wszystk oco potrzebne jest katolikom do chrztu i komunii św. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klub Re: dewocjonalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.13, 11:28 Ja kupiłam Dewocjonalia w sklepie e-dewocjonalia.eu. bardzo dobre ceny i tania wysyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elka Re: dewocjonalia IP: 93.159.191.* 17.11.14, 18:34 Zawsze możesz zamówić przez internet. Ostatnio kupowałam i towar przyszedł spoko i nie uszkodzony. Choć się obawiałam czy przetrwają swieczki, ale było dobrze zapakowane i się udało. Ja akurat zamawiałam z tej stronki sancta.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dewo34 Re: dewocjonalia 14.01.11, 21:21 ja tam polecam zakupy w internecie. W sieci są sklepy katolickie, a nawet hurtownie oferujące dewocjonalia. Ze swojej strony polecam hurtownia dewocjonaliów: dewocjonalia , a także sklep z dewocjonaliami, który ma w ofercie dużo produktów dla katolików: dewocjonalia, chociaż ja jako chrześcijanin wole ten pierwszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antek_z_kielc Re: dewocjonalia 27.11.11, 11:11 o dewocjonaliach można poczytać sobie tutaj: dewocjonalia to ciekawy blog o dewocjonaliach. Może niektórym wyjaśni sens posiadania dewocjonaliów. Odpowiedz Link Zgłoś
blu2323 Re: dewocjonalia 05.12.11, 13:29 Witam, polecam znakomitą pracownię złotniczą z wybranymi produktami. Mają bardzo piękne srebrne ryngrafy oraz obrazki. www.zlotysklep.com/oferta/wyroby/dewocjonalia/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Błażej Księgarnia katolicka IP: *.kielce.vectranet.pl 01.07.12, 15:11 Praktycznie dewocjonalia można kupić w Księgarnia katolicka, która jest w każdym większym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
dankax1975 Re: Księgarnia katolicka 10.10.12, 19:09 Ja kilka razy korzystałam z oferty niniejszej księgarni katolickiej i nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do szybkosci wysyłki, zabezpieczenia towaru jak i zgodności zamówienia. Ogólnie przy dzisiejszym zabieganiu uważam bardzo dobre rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kowal Re: dewocjonalia IP: *.centertel.pl 24.07.12, 14:44 Witaj, ja polecam w internecie sklep Dewocjonalia Odpowiedz Link Zgłoś
ona636 Re: dewocjonalia 28.08.12, 16:27 Ostatnio kupiłam w sklepie internetowym www.753.pl/dewocjonalia/blogoslawiony-nasz-papiez-jan-pawel-ii-blogoslawiacy-srebrny-obrazek-1.html Bardzo ładnie wykonane, śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariusz Re: dewocjonalia IP: *.icpnet.pl 02.10.12, 21:43 Ja kupuję główne książki o tematyce religijnej, same dewocjonalia rzadziej nie mniej w przypadku książek mogę polecić księgarnię katolicką, nie mniej główny temat dyskusji czyli dewocjonalia też mają Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasieńka Re: dewocjonalia IP: *.c-plus.pl 25.10.12, 11:40 Dewocjonalia mają tutaj. Jak widać mają szeroki wybór dewocjonaliów katolickich i różnego rodzaju religijnych przedmiotów kultu. Kiedyś tam już coś kupowałam i było ok. A chyba taki zestaw na kolęde. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marzena Krsik Re: dewocjonalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.13, 14:36 Dziękuje za link, kupiłam szatkę dla chrześniaka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aania070981 Re: dewocjonalia 17.09.14, 21:55 Ja polecam taką hurtownię z Częstochowy M&G pan Marcin Górnik ,kupowałyśmy z mamami świece do komunii oaz różańce i był duży wybór a jakie ładne figurki aniołków takiego wyboru to jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: dewocjonalia IP: 93.159.191.* 17.11.14, 18:37 Zawsze możesz zamówić przez internet. Ostatnio kupowałam i towar przyszedł spoko i nie uszkodzony. Choć się obawiałam czy przetrwają swieczki, ale było dobrze zapakowane i się udało. Ja akurat zamawiałam z tej stronki sancta.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ocia5566 Re: dewocjonalia 18.12.14, 12:02 nie musisz szukać w Legionowie jak masz wszystko w sieci a polecam hurtownię internetową www.dewocjonalia.eu gdzie kupisz wszystko - szaty, ornaty, kielichy, różańce, tabernakula czy szopki na zbliżające się święta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ks.Karol Re: dewocjonalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.15, 23:00 dzieki olca za przypadkowe polecenie sklepu e-dewocjonalia.eu, kupiłem piuskę dziś u nich ;-) Ceny bardzo dobre maja. Z Panem Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kingusia Re: dewocjonalia IP: *.96.244.228.tvksmp.pl 03.06.15, 23:52 Polecam wszystkim sklep internetowy www.kingdam.pl mają bardzo duży wybór dewocjonaliów a konkretnie modnej ostatnio biżuterii religijnej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moniqua Re: dewocjonalia IP: 200.86.210.* 30.09.15, 13:27 Poszukuję pilnie szatki do chrztu. Znalazłam taką ofertę www.aniolek.com.pl/pl/17-szatki-do-chrztu Czy ktoś z Was kupił coś w tym sklepie? Oferta wydaj się całkiem niezła, ale że mało kupuje rzeczy poprzez internet, a w mojej małej miejscowości nie ma takich rzeczy to pytam Was. Z góry dziekuje za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
podrozniczka123 Re: dewocjonalia 18.11.15, 20:27 Kiedyś u nich zamówiłam różaniec i pudełko i niestety nie jestem zadowolona. Wysłali całkowicie inny rózaniec i pudełko lekko uszkodzone. A odkręcanie zamówienia i tłumaczenia ze chce zwrocic troche czasu zabralo, a potrzebowałam na prezent. Rozumiem mozna pomylic kolory ale całkowicie inne rodzaje to juz przesada! A miałam kupic na bazarze ale nie było takich jak chciałam, więc zamowilam w necie. Podsumowując szczerze nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma80ti Re: dewocjonalia 18.11.15, 19:08 Również dobrym sklepem, który posiada bogaty asortyment jest sklep Sacrum w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agenit Re: dewocjonalia IP: *.microchip.net.pl 05.02.16, 22:03 Powiem Wam, że często zdarza mi się robić zakupy w sklepie Dewocjonalia Róża. Mam dość dużą rodzinę, więc zawsze a to chrzciny, a to komunia święta, za chwilę jakiś ślub. A taki prezent jest jednocześnie pamiątką z takiego wydarzenia:) Dzięki temu, że są w internecie, bardzo oszczędzam czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Chrześcijanin Re: dewocjonalia IP: *.internet.jettel.pl 17.10.16, 11:15 Ja kupuje dewocjonalia w internecie, w Hurtowni Misericordia. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i z artykułów tam oferowanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: allit Re: dewocjonalia IP: *.static.3s.pl 03.11.16, 22:03 Ja także preferuje sklepy internetowe. Bardzo fajny sklep to dewocjonalia-niedziela.pl, prosty i czytelny. Fajnie się go przegląda. Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebinka007 Re: dewocjonalia 15.12.16, 14:32 A nie lepiej zamówić w necie? Ja na kolędę tutaj już zamówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
omar222 Re: dewocjonalia 22.01.17, 18:32 często sklep internetowy jest najlepszym rozwiązaniem, w mojej małej miejscowości nie ma sklepu z dewocjonaliami, dlatego musiałam skorzystać ze sklepu online, zdecydowałam się na holyholy.pl - piękna biżuteria chrześcijańska, naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mateoo Re: dewocjonalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.17, 11:05 Polecam sklep z dewocjonaliami dlaKatolika.pl , dostarczą produkt pod podany adres, bardzo miła i pomocna obsługa kupiłem figurę MB Fatimskiej, różańce, a teraz robimy skladke dla Parafii i Pani obiecała rabat, postanowilem polecic Wam ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjacek95 Re: dewocjonalia 16.10.20, 11:05 Witam ja mogę polecić na prezent różaniec z bursztynu! Te i wiele innych dewocjonaliów możecie zamówić na stronie krzyze-pasyjne.pl/ - serdecznie zapraszam i pzodrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś