Dodaj do ulubionych

Hala Targowa - Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 18:45
Hala targowa HalaMtPolska.pl
Doskonałe miejsce do zorganizowania dużej imprezy firmowej, pokazu mody, konferencji.
Oraz do wszelkich targów.
Obserwuj wątek
    • Gość: projektant Re: Hala Targowa - Warszawa IP: *.centertel.pl 30.09.11, 09:50
      no własnie co z tymi pokazami mody? jak dotychczas to w mt polska były targi, wystawy...nawet teraz jest impreza Targi Rowerów www.goldenline.pl/spotkanie/targi-rowery-2012 a za pare dni Targi Worldhotel www.goldenline.pl/forum/1249072/szkolenia-i-konferencje-dla-hotelarzy/s/5#45475850

a jak ja bym chciał pokaz mody zorganizować to jak do tego mam się zabrać? udostępnią mi miejsce ot tak po prostu? czy trzeba to z jakimś eventem połączyć?ma ktoś jakies info?
      • Gość: aldonka23 Re: Hala Targowa - Warszawa IP: *.centertel.pl 16.10.11, 08:40
        byłam niedawno właśnie w hali mt polska przy okazji targów hotelarskich.powiem szczerze że to miejsce ma swój potencjał i daje dużo możliwości, czy to konferencja czy targi czy jakiś koncercik...to na pewno można sporo uzyskać. teraz szykują Power Days www.muratorexpo.pl/index.php?navi=002,001,017

co do pokazu mody w takim miejscu to trzeba go koniecznie zrobic przy okazji czegoś innego, jakieś duże targi gdzie odbędą sie np koncerty i ten pokaz mody.bo ta ogromna powierzchnia może byc przytłaczająca i będziesz mało atrakcyjny sam jeden ale też jesli dobrze to zaplanujesz to przyjdzie masa ludzi czyli dla ciebie potencjalnych odbiorców twojej kolekcji. to jest takie miejsce gdzie po prostu musi się sporo dziać naraz żeby to miało swój urok:)
        mam nadzieje że trochę pomogłam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka