Gość: hania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 15:28 Uczciwego znalazcę pieska rasy pekiniczyk ktory zaginął w okolicy szkoły nr 5 w dniu 14.09.2011 proszę o kontakt 792236065 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: zaginał piesek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 17:35 nie polecam pisania ogłoszeń na klatkach schodowych sąsiad kiedyś napisał że mu zaginął pies ktoś dopisał markerem: "a to dopiero początek - zapłać ku**o za gaz" o pieska bądź spokojna, jak znajdę to zaniosę w jakieś znane miejsce. Będzie na Ciebie czekał na Wojska Polskiego w "Dzikim ryżu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zaginał piesek IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 17:46 do "ciekawski": posluchaj wydaje mi sie ze jestes jakims imbecylem bez rozumu takie odnioslam wrazenie po twoim poscie na temat tego pieska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: zaginał piesek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 17:57 > do "ciekawski": posluchaj wydaje mi sie ze jestes jakims imbecylem bez rozumu t > akie odnioslam wrazenie po twoim poscie na temat tego pieska a wiesz gdzie ja mam Twoje wrażenia i odczucia? pozwól że nie powiem jesli nie masz humoru to nie oceniaj tych którym chce się od czasu do czasu pożartować nie obrażam nikogo Tobie radzę tez tego nie rób a imbecyli poszukaj w swoim gronie nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Re: zaginał piesek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 18:48 świetny żart ale się uśmiałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zaginał piesek IP: *.181.174.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.09.11, 20:08 Temat i pore do zartow wybrales idealnie. Delikatnie powiem, ze brak Ci oglady. A gdybym byl bezposredni powiedzialbym, zes cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: zaginał piesek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 21:11 Dziecko pewnie płacze z tęsknoty za pieskiem a takie "coś"jaj sobie robi.co za znieczulica w ludziach jest Odpowiedz Link Zgłoś