Dodaj do ulubionych

oddam kota

IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 15:24
Oddam ładnego, miłego srebrno - pręgowanego tygryska w dobre ręce.Kocurek jest szaro - srebrny w prążki, ma białe łapki i biały krawat, znaleźliśmy go na ulicy, potrąconego przez nieodpowiedzialnego kierowcę i pozostawionego na pewną śmierć. Jednak ogromna wola życia sprawiła, że kotek przeżył i szybko wrócił do zdrowia. Jest ogromnie miły i wdzięczny za życie...jednak my niestety nie możemy go zatrzymać, a ratując mu życie wzięliśmy odpowiedzialność i chcielibyśmy by trafił w dobre ręce..
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemo Re: oddam kota IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.12, 15:39
      A to kot czy kotka?
      • Gość: Anna Re: oddam kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 15:48
        Witam serdecznie. Chętnie przygarnęłabym kocurka. Mieszkam pod lasem nie w ciechanowie ale mogę dojechać. mamy dom z ogródkiem , konie oraz psy. OStatnie straciliśmy kotkę, więc mamy wolne miejsce ;). Proszę o podanie e-mailu, lub telefonu
        • Gość: Edyta Re: oddam kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.12, 21:11
          Ja chętnie oddam fajnego kocurka! Ma około pół roku. Jest biały i ma trochę szarych łatek.
          3 tygodnie temu ktoś mi go chyba podrzucił,a jest to mój dziewiąty kot. Kotek jest bardzo miły,
          potrafi załatwić się w żwirek, ale biega też po dworzu. 2 razy go już odrobaczyłam.
          Mój tel.orange 517 77 22 28 lub play 533 489 674.

• Gość: gość Re: oddam kota IP: *.debica197.tnp.pl 26.01.12, 23:05
          Pani Aniu nasz tel. 514 716 474.prosimy o kontakt.
          pozdrawiam maciej
          • Gość: Edyta Re: oddam kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.12, 12:42
            Witam! Pani Aniu! Ja zaproponowałam mojego kocurka oczywiście tylko dlatego, że nie wiadomo
            było jaka jest płeć tego pierwszego. Jeśli to chłopak, to dobrze, że znajdze dom. A jeśli to dziewczynka, a pisała Pani, że chce kocurka, i jeśli nie zdecydowałaby się Pani na nią, to moja propozycja jest aktualna.
            • Gość: gość Re: oddam kota IP: *.debica197.tnp.pl 27.01.12, 19:18
              witam.
              odnośnie płci kotka jest to kocurek na 100% co napisałem w drugim zdaniu w pierwszym poście;) zostało to potwierdzone przez lekarza i każdego kto potrafi rozróżnić chłopaka od dziewczyny..;). Kocurek;) z dnia na dzień jest coraz śmielszy i skory pieszczot, jednak pozostałości po zderzeniu z samochodem pozostały...(boi się samochodów-co z drugiej strony jest nawet dobre). tak więc szukamy dla niego dobrych właścicieli, którzy zrekompensują mu krzywdę jaką doznał od tych którzy go potrącili i zostawili nie dobitego na ulicy.tel 514 716 474
              • Gość: ola Re: oddam kota IP: 87.206.189.* 27.01.12, 19:35

co za różnica kot czy kotka ,odpowiedzialny właściciel powinien wykastrować kota żeby nie płodził i nie narażał na straszny żywot swego potomstwa.a kotkę trzeba wysterylizować tylko ciemnota i buractwo tego nie robi bo żal im 100 zł na zabieg u weta i w dupie mają co się będzie działo z potencjalnym potomstwem którego w ciągu roku może być kilka miotów po kilka kociąt,i co z tymi biedactwami? będą się tułać głodne i uciekać przed psami ewentualnie jacyś gó...arze zakatują go na osiedlowym podwórku, widziałam wiele takich przypadków .zanim weżmiesz kota zastanów się nad tym napisałam.
                • Gość: Anna Re: oddam kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 20:35
                  witam obie panie serdeczie. niesety mam pewne trudności, ponieważ mój mąż nie chcę kolejnego zwierzątka w domu, jednak mam swoje sposoby na niego.......... Tak ;) jak tylko coś się zmieni zadzwonię do obu pań z informacjami. Jeśli nie to liczę na dobre domu dla kocurków
                  • Gość: Edyta Re: oddam kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.12, 21:52
                    Dzięki za dobre chęci Pani Aniu! Ja to jak nie znajdę mu domu, to poprostu zostawię u siebie.
                    Jest mi ciężko utrzymać taką ilość kotów -wszystkie, to podrzuty, ale przecież go nie wyrzucę!
                    Jeszcze trudniej jest jednemu z moich starych kotów, bo buntuje się z powodu nowego przybysza i obsikuje różne rzeczy w domu. Oczywiście jest wykastrowany, ale i tak sprzątanie nie należy do przyjemności. Dlatego wolę oddać tego nowego w dobre ręce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka