Gość: zona pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.11.05, 17:39 Gdzie kupic w Szczecinie różowy mohair? Chcę być trendy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: mohair IP: *.internet.v.pl 30.11.05, 17:46 A kup sobie wedkę i z balkonu złowisz sobię parę mohairków tak niby przez przypadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL PS IP: *.internet.v.pl 30.11.05, 17:52 Zapomniałem napisz do Jani on wie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: PS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.11.05, 17:58 Gość portalu: XXL napisał(a): > Zapomniałem napisz do Jani on wie:)))) On dziala w drobnicy a ja chcę hurtem. Chciałabym rozpropagować tą niewątpliwie szlachetnie dostojną modę. Mawet róż pasowałby do mojej gontyńskiej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: PS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.11.05, 18:15 ja_aska napisała: > fuj Czego fuj? Wargi, no wiesz które - też mają podobny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PS IP: 212.14.58.* 30.11.05, 19:01 ja_aska / żona pijaka napisała > > fuj > > Czego fuj?Wargi, no wiesz które - też mają podobny kolor. i to co rymuje sie z fuj a jest na ceha:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: PS 30.11.05, 19:20 szkoła w julinku dawno zamknięta a ja akrobatka nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PS IP: *.internet.v.pl 30.11.05, 21:57 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): napisz do Jani on wie:)))) > > On dziala w drobnicy a ja chcę hurtem. no tak ale ma kolegów na masówce ,jeden taki szczególny ma być tak jak on wickiem w nowym podmiocie gospodarczym to może Tobie jakąś promocję załatwi jakieś ze 3 wahadła kolejowe mohairu I klasa z baranów portowych:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś