Dodaj do ulubionych

Rozwój osobisty/coaching

13.06.12, 14:46
Zawsze interesowałam się rozwojem osobistym ale zawsze było coś ważniejszego do zrobienia, praca, rodzina, obowiązki.
Jakiś czas temu postanowiłam to zmienić i zrobić coś dla siebie, a mianowicie zająć się coachingiem. Droga do realizacji tego celu nie była ani łatwa ani krótka ale udało się! Skończyłam studia podyplomowe z life coachingu, uzyskałam dyplom i jestem dumna z siebie bo dałam radę, dotrwałam do końca i mogę robić to o czym zawsze marzyłam pracować z ludźmi i wspierać ich w dążeniu do ich własnych celów, pomagać im w zmianie ich życia na takie o jakim zawsze marzyli, pomagać im przejść przez trudne, kryzysowe sytuacje.
Swoją ofertę kieruję do wszystkich tych którzy potrzebują zmiany i są na nią gotowi. Do osób które różne życiowe doświadczenia postawiły w sytuacji w której nie potrafią się odnaleźć - utrata pracy, choroba własna lub choroba bliskiej osoby, narodziny dziecka, zdrada, rozwód i wiele innych z którymi przychodzi nam się zmierzyć na różnych etapach życia.
W swojej pracy zawodowej współpracuję z ośrodkiem rozwiązywania problemów alkoholowych w Konstancinie gdzie prowadzę spotkania dla rodzin osób uzależnionych. Moimi klientkami są kobiety które po latach współuzależnienia szukają samych siebie, budują poczucie własnej wartości, uczą się asertywności, rozpoczynają życie na nowo.
Jeżeli jesteś zainteresowana pracą nad własnym rozwojem, borykasz się z problemami i nie masz wystarczającego wsparcia w rodzinie czy wśród znajomych lub chcesz zmienić swoje życie na takie o jakim zawsze marzyłaś zdzwoń lub napisz.
Zapraszam na indywidualne spotkania na terenie Warszawy i okolic lub na sesje przez Skype.
Więcej o mnie i o mojej ofercie na stronie www.camino-life-coaching.pl
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka