Dodaj do ulubionych

Dam Prace !!

IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 13:34
Zatrudnie dwie panie do sklepu spożywczego, wymagana ksiązeczka zdrowia, miła aparycja wiek od 30-65 lat umowa na 1/2 etatu. Zgłoszenia wysyłac na adres - caravella@.wp.pl-
Oferta ważna do 31.11.2011 PILNIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zezowata Re: Dam Prace !! IP: 87.105.201.* 22.11.11, 14:42
      A ja jestem zezowata , to co już nie mogę pracować ?
      Kodeks pracy mówi, że jakakolwiek dyskryminacja przy zatrudnianiu, m.in. ze względu na urodę, jest niedopuszczalna. Już jesteś zgłoszony w PIP.
      • Gość: lol Re: Dam Prace !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 15:02
        Jak juz tak straszysz kodeksem i PIPem to podaj definicję aparycji i tego, że zezowatość jest wykluczona w tym wypadku ?

• Gość: gosc Re: Dam Prace !! IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 15:03
        chodzi o to żebyś swoim
        wygladem nie odstraszała klientów, którzy wejdą, zobaczą cię i uciekną na twój widok !
    • Gość: dodo Re: Dam Prace !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 19:35
      Przeuroczo. Czy widziałeś pracodawco kiedykolwiek listopad, który miałby 31 dni? Ogarnij się najpierw sam, a potem wymagaj.
      • Gość: załamana Re: Dam Prace !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 21:46
        Brak pracy -źle ,ktoś chce dać zatrudnienie-źle .Faktcznie Wałbrzych to chore miasto z chorymi ludźmi .
        • Gość: renda Re: Dam Prace !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 21:58
          Nie ma co wymagać podstawowej wiedzy od pana sklepikarza. Ubawiłam się z tą datą.
        • Gość: gość Re: Dam Prace !! IP: *.opera-mini.net 05.08.13, 23:01
          tak to prawda walbrzych to chore bezrobotne miasto. A nie którzy ludzie też chorzy są.
    • Gość: malwina Re: Dam Prace !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 15:13
      chciałabym się dowiedzieć, gdzie znajduje sie ten sklep (dzielnica). pozdrawiam
      • Gość: jordan Re: Dam Prace !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 08:22
        rozumiem malwinko, ze wyslanie maila z zapytaniem jest trudniejsze niz napisanie postu na forum, ktorego pewnie juz nikt nie przeglada ze wzgledu na kretynskie komentarze

MASZ MAILA TO SIE ZAPYTAJ
      • Gość: gość Re: Dam Prace !! IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 10:41
        Sklep znajduje sie w dzielnicy Stary Zdrój.
        To prawda nie warto nic pisać na tym forum , pomyłka z datą jest powodem do zabawy tylko dla krety.....ów lub tych którzy właśnie siedzą w domkach na mamusi rencie i mają dużo czasu. Bardzo to przykre ale takie właśnie jest Polskie społeczeństwo! Więcej infotmacji udziele na e-maila. Pozdrawiam.
        • Gość: olga Re: Dam Prace !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 14:40
          Aparycja pracownika sklepu jest bardzo ważna, szczególnie w sklepie spożywczym. Dam przykład: sprzedawczyni w spożywczym obok miejsca gdzie mieszkam była niechlujna, miała widoczne braki w uzębieniu, włos zawsze w nieładzie i dziobatą cerę - przestałam tam kupować bo mąż powiedział, że nie będzie jadł tego co ta kobieta podała. Nie dziwię mu się była to sprzedawczyni bardzo obrzydliwa. Podobnie w mięsnym sprzedawała pani, której brakowało kawałka palca, nie kupowałam tam bo zawsze sobie wyobrażałam, że straciła tego palca albo krojąc wędlinę, albo mieląc mięso. Zbierało mi się na wymioty na widok jednej i drugiej pani sklepowej, więc nie mówicie, że aparycja jest bez znaczenia.
          • Gość: rama Re: Dam Prace !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 11:52
            Oczywiście, że ma znaczenie. W zawodach miss czy modelek liczy się tylko wygląd i aparycja i wtedy jakoś nikt nie płaczę. Są zawody gdzie są potrzebni ludzie ładni, a są takie gdzie nie ma to żadnego znaczenia jak np obsługa magazynu. Tak samo jak jest praca fizyczna, w której trzeba być silnym i wytrzymałym np przy rozładunku tira, na budowie, przy przerzucaniu węgla i tak samo jest praca umysłowa gdzie trzeba siedzieć nad tabelkami w excelu, pisać makra, formuły i analizować dane.

I nie ma w tym niczego dziwnego. Równie dobrze można by się oburzać, że nie zatrudnie osoby na wóżku inwalidzkim do układania kostki brukowej lub pracy z instalacjami elektrycznymi na wysokości.
            • Gość: zezowata Re: Dam Prace !! IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 28.11.11, 20:15
              Szczęściem, do pisania postów wystarczy zestaw komputerowy z netem i każdy półgłowy półgłówek może ujawnić swoje przemyślenia.
              • Gość: do zezowatej Re: Dam Prace !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 22:55
                no właśnie, powinnaś za to szczęście dziękować Bogu dniami i nocami
    • gomes26 Re: Dam Prace !! 24.08.12, 11:12
      Poznaj FAMILO - internetowy m@rket zupełnie inny niż pozostałe.

1 września 2012 nastąpi jego otwarcie.

FAMILO - to m@rket w którym każdy z jego klientów będzie nie tylko kupować, ale i ZARABIAĆ.

Dołącz natychmiast do FAMILO CLUB-u i polecaj dalej ten sklep a otrzymasz cały szereg przywilejów takich jak:

1. Własna witryna internetowa - do zamawiania produktów i obsługi stanu swojego konta.

2. Bezpłatna dostawa kurierska do własnego domu (na terenie całej Polski)

3. Produkty spożywcze i przemysłowe znanych producentów w cenach od 5 - 20% taniej niż w sklepach.

4. Prowizję Kliencką uzależnioną od zajętej pozycji, oraz ilości osób które dołączą później i automatycznie znajdą się w kolejce za Tobą.
      .
      Jeśli nie interesuje Cię budowanie swojej własnej grupy NIE MUSISZ TEGO ROBIĆ. System jest tak pomyślany że wystarczy zająć dobrą pozycję a osoby aktywne nad Tobą zrobią to za Ciebie.
      .
      Jako uczestnik tego programu będziesz przechodzić kolejno przez następujące etapy:

Etap 1. --> Kupujesz Taniej (-20%)
      Etap 2. --> Otrzymujesz zakupy GRATIS
      Etap 3. --> Zamawiasz produkty a Market jeszcze Ci za to płaci.

ZASTANAWIASZ SIĘ JAK TO JEST MOŻLIWE?

Odpowiedź na to pytanie znajdziesz na jednej z naszych prezentacji które odbywają się na żywo poprzez internet (w dni powszednie o godz 19,30 a w soboty o godz 10.30)

Na SPOTKANIA wejdziesz logując się na stronie:
      www.taniekupowanie.tk
      Następnie wypełnij formularz znajdujący się po prawej stronie i kliknij przycisk: Wchodzę na Prezentację.
      .
      3 sierpnia 2012 było już zarejestrowanych ponad 10000 klubowiczów i liczba ta systematycznie i lawinowo rośnie.

Zatem śpiesz się bo masz szansę dołączyć przed resztą Polaków.

Ja należę do osób które zapisały się jako pierwsze.

Mam dostęp do miejsc na bardzo wysokich pozycjach wśród naprawdę bardzo aktywnych osób. A to rokuje pewny SUKCES

Zatem nie ZWLEKAJ. Rejestracja zupełnie nic nie kosztuje.(nie ma i nie będzie nigdy żadnych wpisowych)
      UWAGA!!! Rejestrując się z tego linka www.familo.com/r/gomes26 możesz liczyć na moje wsparcie na każdym etapie współpracy z Familo po zapisaniu się napisz do mnie maila. Będę wysyłał tylko najpewniejsze sposoby promowania i pomagał osiągać jak najlepsze rezultaty żebyś mógł zarabiać coraz więcej.
    • Gość: bumtarara hehe co za sklepcio IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.13, 14:51
      jakoś gość nie napisał o zarobkach... bo pewnie nikt by się nie zgłosił. Druga fala emigracji już niedługo. Kto wtedy będzie pracował w twoim sklepisiu misiu? Hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka