Dodaj do ulubionych

Tenis w Tuan Club

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 21:18
Hejka. Szukam chętnych do grupy na kurs tenisa w Tuan Club. Może ktoś tutaj będzie chciał się zapisać, bo kurs zapowiada się naprawdę elegancko - 6 tygodni nauki pod okiem trenera, do tego sprzęt wynajęty. Tutaj wiecej info klub.tuanclub.pl/oferta/tenis/tenis-xpress
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiniol Re: Tenis w Tuan Club IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.14, 14:32
      Hej. Rzeczywiście oferta Tuan Club wygląda ciekawie. I chętnie się zapiszę. Mieszkam niedaleko Piaseczna i od dłuższego czasu myślę o ruszeniu swoich czterech liter:) Powiedz mi tylko kto może się zapisać? Moja młodsza siostra ma 12 lat i też chciałaby grać. Myślisz, że ją przyjmą? Niestety na klub.tuanclub.pl/oferta/tenis/tenis-xpress nie znalazłam informacji na ten temat.
      • Gość: Majka25 Re: Tenis w Tuan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 00:19
        Z tego co się orientuję to program tenisowy Tenis Xpress jest tylko dla osób dorosłych. Ale oferta faktycznie wygląda ciekawie i chyba również z niej skorzystam. Jeśli chodzi o dzieci, to mają na pewno ofertę Tenis 10 (ale to jest chyba dla dzieci do 10 lat) i lekcje indywidualne. Na dole strony Tuan Club podany jest numer telefonu, jak do nich zadzwonisz na pewno doradzą coś w sprawie siostry. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka