Dodaj do ulubionych

Szamba betonowe

31.07.15, 22:10
Produkujemy zbiorniki na deszczówkę i zbiorniki na ścieki sanitarne o pojemnościach od 2 do 20m3 na terenie calej Polski. W ofercie mamy: Szamba betonowe, komory wodomierzowe, studnie, zbiorniki na deszczówkę, zbiorniki na gnojowicę. Więcej informacji na naszej stronie internetowej szamba-betonowe.org
Obserwuj wątek
    • lucy-dunin Re: Szamba betonowe 08.04.16, 13:22
      Mi sąsiad polecił innego producenta: radom.ekologiczne-szamba-betonowe.pl i jestem z tego wyboru bardzo zadowolona. Od razu zamówiłam dwa zbiorniki jeden dwukomorowy przelewowy na ścieki a drugi jednokomorowy potrzebny do drenażu posesji. Montaż i transport pozostawiłam na głowie producenta i o nic nie musiałam się martwić. Polecam
    • 5-jump0ncash Re: Szamba betonowe 30.01.17, 08:46
      Polecam również - Ci są tańsi: szambabet.net/szamba_betonowe_ceny
    • lucy-dunin Re: Szamba betonowe 14.02.17, 14:48
      Jest tyle rozwiązań i producentów, że ciężko podjąć decyzję jak doknać wyboru. W sieci można wyszukać sporo publikacji w temacie szamba betonowe, każdy znajdzie to tego szuka.
      • eli1986 Re: Szamba betonowe 06.05.17, 17:05
        moim skromnym zdaniem moge powiedziec ze szamba z firmy olbet.com.pl sa godne polecenia.
    • zibi102b Re: Szamba betonowe 21.02.17, 12:40
      Niestety szamba z okolic Radomia są kiepskiej jakości. Nic więc dziwnego, że producenci podszywają się pod renomowane firmy np. ze Śląska. W Porębie szamba produkuje tylko firma Probud: www.probud.pl - a spróbujcie poszukać na google "szamba Poręba"- zobaczycie ilu jest oszustów. Warto uważać!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka