dotera 03.02.26, 21:19 ze kazde zycie jest rowne to katolicyzm w najgorszym wydaniu. Ze tez to szambo zawsze wybije, gdzie sie nie odwrócisz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Epstein stwierdził 03.02.26, 21:20 Mamy do czynienia z czystym złem które informuje swiat widzacy zło , ze to obserwatorzy są złem. Odpowiedz Link
dotera Re: Epstein stwierdził 03.02.26, 21:24 I ci którzy w imie rzekomego dobroduszkostwa atakowali obserwatorow, podskornie są takim samym złem, ktore instynktownie broniło czystego zła,. Nie ma dla was nadzieji. Jestescie straceni dla ludzi i swiata, Jestescie złem Odpowiedz Link
dotera Re: Epstein stwierdził 03.02.26, 21:50 Oni zaprzeczają wszystkiemu co ludzie. Pięknu. Dobru i prawdzie. Antykultura resentymentu. Wymieszają gendery, wymieszają co się da zeby ludzie utracili chec zycia Odpowiedz Link
dotera Re: Epstein stwierdził 03.02.26, 21:55 nieodmiennie ci którzy mowią ze ich zycie jest wiecej warte niz innych mają najbrzydsze mordy we wszechswiecie. Czemu wybrani nie są piękni jak anioły? Odpowiedz Link