Dodaj do ulubionych

Samotna w małżeństwie

27.11.14, 11:58
Mam rodzinę, otoczona jestem mnóstwem ludzi, ale tak naprawdę nie mam nawet z kim porozmawiać, nie ma odbiorcy moich wzruszeń, zachwytów, myśli, uczuć...
Już nie wiem kogo ja szukam...szukam kogoś kto ofiaruje mi swój czas, kto ofiaruje mi swoją uwagę, zrozumienie, kto chce czasem pogadać, czasem pomilczeć... Chodzi mi o związek wirtualny, przynajmniej na początku :)
Pozdrawiam,
Ania
Obserwuj wątek
    • toood Re: Samotna w małżeństwie 27.11.14, 13:01
      Mam bardzo podobny kłopot. Chętnie porozmawiam.
      • anka1.983 Re: Samotna w małżeństwie 27.11.14, 13:48
        Opowiesz?
        • Gość: marcin Re: Samotna w małżeństwie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.14, 04:03
          Witam jestem zonatym 30 latkiem
          W zw jestem samotny potrzebuje kobiecego sparcia i uczucia pozdrawiam slodko i caluje namietnie Skad jestes?
      • toood Re: Samotna w małżeństwie 27.11.14, 13:54
        prv?
      • Gość: wa Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 03.12.14, 22:26
        to dzwoń a nie pisz
    • Gość: ar Re: Samotna w małżeństwie IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.11.14, 15:30
      Hej.
      Jestem 24-letnim facetem, mam dziewczynę,rodzinę, pracę ... jednak podobnie jak Ty odczuwam jakąś pustkę. Sam nie wiem czego mi brakuje i czego w życiu chcę :)
      Chętnie z Tobą poklikam

Pozdrawiam
    • jace19955 Re: Samotna w małżeństwie 27.11.14, 20:38
      jezeli chciala bys porozmawiac lub moglbym Ci jakos doradzic to napisz prosze jace.19955@wp.pl
    • anka1.983 Re: Samotna w małżeństwie 27.11.14, 21:45
      anka1983@interia.pl
      piszcie :)
      • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 21:44
        Mam podobnie....Gość fun ...no kocha nasze.dziecko i ma sukces zawodowy ale.w Łóźku ...no chcę wyć
    • skorpi-on100 Re: Samotna w małżeństwie 28.11.14, 18:19
      Jak bym miał opisać o sobie napisał bym to samo
    • Gość: marcin Re: Samotna w małżeństwie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.14, 04:01
      Witam jestem zonatym 30 latkiem
      W zw jestem samotny potrzebuje kobiecego sparcia i uczucia pozdrawiam slodko i caluje namietnie
    • aniedziel Re: Samotna w małżeństwie 30.11.14, 00:58
      Aniu witaj w klubie, chętnie poklikam
    • Gość: medicosamigos38 Re: Samotna w małżeństwie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.14, 11:29
      Witaj, bardzo chetnie dotrzymam Ci towarzystwa, spróbuj a przekonasz sie sama
      wojciech_k76@interia.pl
      Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: ania Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 30.11.14, 21:35
      tez na imie mam ania i dokladnie ten sam problem. chetnie poklikam z Toba, takie wygadanie sie pomaga wiec moze nawiazemy jakas wspolna nic ;)
      • Gość: diapazon Re: Samotna w małżeństwie IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.14, 23:05
        Hey, I'm your life
        I'm the one who takes you there
        Hey, I'm your life
        I'm the one who cares

They, they betray
        I'm your only true friend now
        They, they'll betray
        I'm forever there

I'm your dream, make you real
        I'm your eyes when you must steal
        I'm your pain when you can't feel
        Sad but true
        • anka1.983 Re: Samotna w małżeństwie 01.12.14, 10:59
          Kim jesteś?
          • Gość: dawoj77@gmail.com Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 03.12.14, 19:10
            Wojtek i Aga z Poznania para tak samo samotna jak ty Aniu♥ szukamy kogoś konkretnego do przyjaźni i do
            stałych spotkań. bez sponsoringu normalnej osoby której tak jak mam dokucza samotność
            Wiemy co to samotność my jesteśmy poważną parą nasz telefon to nr517574804 czekamy na twą
            odpowiedź. Nie tracisz nic a wiele zyskać możesz zarezykuj a na pewno się nie zawiedziesz. czekamy na rozmowę z tobą
    • kamilo0860 Re: Samotna w małżeństwie 01.12.14, 00:07
      i tak nie poruchasz !! :D
    • anka1.983 Re: Samotna w małżeństwie 01.12.14, 14:05
      Witam Wszystkich,
      Samotnych w małżeństwie, czy bez małżeństwa ;) dziękuję za wszystkie e-mail-e. Przepraszam nie jestem w stanie na wszystkie odpisywać na bieżąco, ale piszcie do mnie, nie chcę nikogo ominąć.
      A teraz dla Was moje ostatnie wzruszenia:
      Marcelina feat.Rogucki Karmelove i

Wacław Buryła- Niekiedy wystarczy

kilka słów
      powiedzianych przez telefon
      włożonych w kopertę
      wysłanych na adres
      kogoś kto samotność
      zna bardzo dokładnie
      na każdej drodze
      potyka się o nią

czasami wystarczy
      kilka chwil skradzionych
      ciepło czyjejś dłoni
      pochwycone w biegu
      czyjś uśmiech znany
      wyłowiony w tłumie
      który wracał będzie
      nocą bezsenną
      kiedy gwiazdy płaczą

do szczęścia trzeba
      tak bardzo niewiele
      wystarczy że będziesz
      na odległość ręki
      na głębokość wzroku
      na słyszalność serca
      wystarczy że słowa
      wyrosną jak mosty

chyba najtrudniej
      spełnić marzenia
      te najbardziej proste.

Pozdrawiam Wszystkich, proszę piszcie, miło mi jest Was poznawać.
      Anka
      • Gość: dawoj77@gmail.com Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 03.12.14, 19:22
        Anka Porozmawiaj z nami tak jest łatwiej czekamy
    • Gość: dawoj77@gmail.com Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 03.12.14, 17:37
      Witamy my samotna para z Poznania chętnie się z tobą poznamy mamy lokal zapraszamy do nas
      Aga i Wojtek szukamy do spotkań czysto na tle przyjaźni. wiemy co to samotność. Nie szukamy ideału
      bo takich nie ma jesteśmy kulturalną dyskretną zdrową i realną parą do wszystkiego. Aga ma168 w 70 kg B 6 depilowana Wojtek 176w 67kg P 19cm. depilowany. Kontakt do nas to telefon nr517574804 prosimy
      o realną odpowiedź zadzwoń czekamy odległość bez znaczenia. Jesteśmy w średnim wieku a wiek i wygląd
      dla nas jest bez znaczenia dla nas liczy się charakter. Nie tracisz wiele a dużo możesz zyskać
    • youngtimer1991 Re: Samotna w małżeństwie 03.12.14, 18:30
      Witam, pisz śmiało :)
      690 140 016 ;)
      • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 21:46
        Mogę Zadzwonić tez mam ta pieprz. Samotnosc
        • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 21:47
          Anka ..mam podobnie...
        • sbazyli Re: Samotna w małżeństwie 03.12.14, 22:06
          Jak wyscie wybieraly,co druga usycha z samotnosci,a przed slubem jeszcze bez dzieci,to nie wypadalo sie zastanowic?Najbardziej cierpia na tym dzieci,bo brak milosci w rodzinie to tragedia.
          • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 22:16
            Moje dziecko jest Szczęśliwe...mój Mąż mnie uwielbia...a ja mam Deprechę...bo gram.ale Nie tu na forum będę Podawala Szczegóły ...Chce pogadać...chętnie on line..
            • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 22:21
              Sbazyli...nie oceniaj byłam naiwna i zakochana...i chciałam się wyrwać z koszmarnego "domu rodzinnego"
              • sbazyli Re: Samotna w małżeństwie 04.12.14, 23:33
                No wlasnie mialas koszmarki i wpakowalas sie "w Twoim mniemaniu" w nowy koszmarek,moze troche inny ale dla Ciebie mozna to nazwac tak wlasnie.Jest jeszcze On i ono,dla nich Ty albo zrezygnujesz ze swoich oczekiwan albo zafundujesz im nowe piekielko.Teraz jestes pewnie atrakcyjna ,powabna,faceci gotowi sa oszalec ,ale kiedys to minie,kazda decyzja niesie jakies rozgoryczenie,ale moze poszukaj tych dobrych stron,w kazdym stadle mozna chyba znalesc takowe.
              • sbazyli Re: Samotna w małżeństwie 05.12.14, 00:36
                Jak zechcesz podam Ci otwarta poczte
          • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 22:37
            Please...chcę rozmowy ....pozwól mi na to
            .mam wrażenie że jesteś facetem normalnym...chcę tylko dialogu i porady...
            .
      • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 22:03
        Hej ..Napisz..o sobie ...kobieta..mężczyzna? ..ja mam bardzo palący problem
        .pragnę ...a nie doznaję spełnienia
      • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 22:47
        Ja Też mogę ...filigramowa blondi...intelig..i bardzo samotna...(:

• Gość: wojtek Re: Samotna w małżeństwie IP: 131.228.29.* 06.12.14, 13:27
          poznasz sie z wojtkiem mieszkam w swietokrzyskim:-(
    • Gość: dawoj77@gmail.com Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 03.12.14, 22:18
      nasz telefon to nr517574804 prosimy dzwoń pisanie nas wnerwia prosimy wkoło tylko sami pisarze i fotkarze
      A takich mamy dosyć czekamy
      • Gość: kate Re: Samotna w małżeństwie IP: *.play-internet.pl 03.12.14, 22:24
        Sorry nie chce do dymania ...pa
        • Gość: dawoj77@gmail.com Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 03.12.14, 22:31
          ty myśliszmo tym bo ja nie lecz jak tak miślisz pisarzu to spadaj do bzyka nią to ja chętna zawsze znajdę żegnam ten serwis wszyscy tacy sami ogłaszają się lecz nie wiedzą po co
        • Gość: Bobi44 Re: Samotna w małżeństwie - do Kate IP: 80.254.155.* 05.12.14, 13:44
          Kate. Może się Odezwiesz do mnie. Bardzo chętnie poznam Cię bliżej (mam podobny problem). Mieszkam w okolicy Bielska Białej. Napisz proszę maila lub sms. kris.wikary@vp lub 515629142
          Pozdrawiam
          Bogdan
    • anka1.983 Re: Samotna w małżeństwie 05.12.14, 20:31
      Ojjj już na rubieże przyzwoitości schodzi ten mój wątek :)
      • Gość: BArtek Re: Samotna w małżeństwie IP: *.wla.pl 06.12.14, 12:01
        Witaj
        Jestem zainteresowwany
        odpisz prosze na gg 49561117
      • Gość: dawoj77@gmail.com Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 06.12.14, 14:32
        chcesz pogadać to zadzwoń to nic nie kosztuje a rozmowa czasem pomaga nie wszyscy myślą tylko o jednym
        to o czym każdy myśli jest tylko dodatkiem do życia. Lecz to nie wszystko pomyśl czasem głową czekam na odpowiedź
    • Gość: Marcin Re: Samotna w małżeństwie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.14, 12:23
      Witam Cię mam podobną sytuację jeżeli chcesz porozmawiać to miło mi będzie pozdrawiam Marcin ketiw70@gmail.com
    • Gość: tAKi Re: Samotna w małżeństwie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.14, 20:33
      Oj...chyba za pozno pisze bo kolejka jak nie wiem. Ale coz napisze . mam tak samo jak Ty...miasto moje a w nim wydaje mi sie ze tylko ja. Wiec jesli po lekturze wszystkich zainteresowanych Toba facetow znajdziesz czas zeby do mnie jeszcze napisac to podaje swoj adres ...a moze bede tym jednym posrod miliona? pantau@interia.pl
    • Gość: Maciej Re: Samotna w małżeństwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.14, 07:50
      hey moze ze mna bys popisala :) ja chcetnie popisze z toba ;) bynajmniej na poczatku a pozniej mozemy zobaczyc co dalej oczywiscie jesli masz ochote :) milo mi.
    • Gość: marko Re: Samotna w małżeństwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 12:50

Chetnie poznam cie anioleczku marek.515896163.buzki i pozdrowionka
    • Gość: marko Re: Samotna w małżeństwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 08:08

Mam podobnie kochanie marek z wawki.515896163.buzki i pozdrowlonka
    • Gość: Wojtek Re: Samotna w małżeństwie IP: *.opera-mini.net 09.01.15, 11:50
      Bardzo chcę cię poznać w realu ja z Poznania poważnie i bez ściemy 517574804 odpowiedz proszę♥

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka