14.12.11, 19:59
co robicie?
macie plany ?
Obserwuj wątek
    • desper.atka Re: sylwester 14.12.11, 20:11
      nie mamsad
    • dreammaker Re: sylwester 14.12.11, 20:12
      Żadnych konkretnych planów,to będzie dla mnie raczej spokojny wieczór...bez fajerwerków smile
      • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 20:14
        nigdy mi sylwestry nie wychodzą smile
        • a0921 Re: sylwester 14.12.11, 20:16
          mnie tez nie sad
          • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 20:17
            nie wiem na czym to polega, to chyba dlatego, że to "święto" jest sztuczne .... właściwie wcale tego nie rozumiem, z czego się tu cieszyć smile
    • nice_brodacz Re: sylwester 14.12.11, 20:36
      Polecam butelkę mojego ulubionego winka, Zinfandel Montevina smile

Ja w jego towarzystwie spędzam sylwestra , w tym roku

smile w razie czego szukam chętnych z podobnym towarzystwem na spokojny wieczór sylwestrowy
      • a0921 Re: sylwester 14.12.11, 20:37
        a skad jestes/

nice_brodacz napisał:

> Polecam butelkę mojego ulubionego winka, Zinfandel Montevina smile
        >
        > Ja w jego towarzystwie spędzam sylwestra , w tym roku
        >
        > smile w razie czego szukam chętnych z podobnym towarzystwem na spokojny wieczór sy
        > lwestrowy
        • nice_brodacz Re: sylwester 14.12.11, 20:45
          Wawa smile

Hmmm co winka polecam rocznik 2005 lub 2006 , niestety 2004 jest juz niedostępny sad A to był mój ulubiony rocznik.

Tak naprawdę to najbardziej miałbym ochotę na sylwestra jakiego przeżyłem kilka lat temu, wielkie ognicho, gril, las nad jeziorem , i mała chatka dla zmarzluchówsmile

• raziel24 Re: sylwester 14.12.11, 20:45
      To jak ktoś nie ma pomysłu albo jest już za późno to zróbmy sobie forumową imprezkęwink
      • a0921 Re: sylwester 14.12.11, 20:48
        ja tez z wawy

a cala reszta?
        • desper.atka Re: sylwester 14.12.11, 20:51
          do wawy to mogłabym dojechać nawet, byleby nie siedzieć w domu. ostatnio zdarza mi się nawet przespać fajerwerki...
      • nice_brodacz Re: sylwester 14.12.11, 20:49
        Ustawka na forum lub na gg z kamerkami ? big_grin
    • a0921 Re: sylwester 14.12.11, 20:51
      lipa
      bo nie mam kamerki
      • desper.atka Re: sylwester 14.12.11, 20:54
        nie przejmuj się też nie mam. ostatecznie można pożyczyć, bo nie sądzę, żeby większość ludzi w tym czasie z nich korzystaławink
      • nice_brodacz Re: sylwester 14.12.11, 20:56
        Może byc bez kamerek smile nie trzeba będzie się stroić od pasa w górę , no chyba że ktoś inaczej ustawia obiektyw wink

Przepraszam smile za długo siedzę w pracy, i z moim organem mieszczącym się między uszami dzieją się jakies cudaaa sad
        • a0921 Re: sylwester 14.12.11, 20:59
          haha dobre
          smile
          o tej porze w pracy?
          masakra

> Może byc bez kamerek smile nie trzeba będzie się stroić od pasa w górę , no chyba
          > że ktoś inaczej ustawia obiektyw wink
          >
          > Przepraszam smile za długo siedzę w pracy, i z moim organem mieszczącym się międz
          > y uszami dzieją się jakies cudaaa sad
          • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 21:01
            to musi być fajna praca, że można na forum siedzieć
            • oszukany.32 Re: sylwester 14.12.11, 21:03
              Do roboty na nockę na ochotnika. big_grin big_grin
          • nice_brodacz Re: sylwester 14.12.11, 21:03
            Ukrywam się wink Nie pytajcie o szczegóły wink

W sumie za chwilę to za chwilkę kończe to udawanie wink i znikam do domkuu
            • a0921 Re: sylwester 14.12.11, 21:05
              baardzo mnie zaciekawiles smile
              • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 21:07
                pracuje pewnie jako szpieg ... kopiuje dane po godzinach smile
                • nice_brodacz Re: sylwester 14.12.11, 21:16
                  Hmmm, powiem tak smile

Podrabiam teraz rzeczywistość na ładną fikcję wink służbowo

Dobra, zmykam na dzisiaj definitywnie. Muszę jeszcze kupić jakąś kolację do mikrofali i niestety ostatni papieros mi został. To drugie jest niestety najważniejszym powodem mojej ucieczki sad

PS. rzucam palenie jakieś 20 razy dziennie, po każdym kolejnym papierosie sad
                  • desper.atka Re: sylwester 14.12.11, 21:23
                    najlepszym sposobem na rzucenie palenia (ale tak naprawdę) jest dziecko
                    • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 21:26
                      trochę kosztowny sposób smile
                      • desper.atka Re: sylwester 14.12.11, 21:33
                        a tam kosztowny...
                        dla mnie nie ma nic cenniejszego niż to uczucie, kiedy taki maluszek wyciąga do mnie te swoje malutkie rączki, przytula się, zasypia słuchając bicia serca, to bezgraniczne zaufanie jakim obdarza. patrzeć jak się rozwija, no i ta szczerość, tutaj nie wchodzi w grę żadna obłuda.
                        ile to jest warte, za co można to zamienić? nie ma takiej rzecz
                        • raziel24 Re: sylwester 14.12.11, 22:26
                          Coś w tym jest moja siostra rzuciła właśnie z powodu dziecka ale... znam takie meduzy dla których palenie to nie jest problem w takim przypadku
                          • desper.atka Re: sylwester 14.12.11, 22:49
                            ja znam akurat przypadek ojca.

a daj spokój takie to bym wieszała za piczke na suchej gałęzi
                          • dreammaker Re: sylwester 14.12.11, 22:52
                            Prawda,są takie niestety.
                            • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 22:55
                              i takie mają najwięcej dzieci
                              • dreammaker Re: sylwester 14.12.11, 23:03
                                Dlaczego tak mówisz ?
                                • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 23:12
                                  no bo czasem wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach decyzja o macierzyństwie wiele osób kosztuje sporo wyrzeczeń, ludzie się 10 razy zastanowią, czy stać ich na dziecko, czy tego chcą, czy podołają .... a tego typu meduzy (jak je powyżej nazwanosmile ) zazwyczaj mają mało refleksji na ten temat.
                                  • dreammaker Re: sylwester 14.12.11, 23:17
                                    Całkiem możliwe,że tak jest,dobra teoria smile
                                    • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 23:19
                                      hehheheh czy Ty się ze mnie wyśmiewasz?smile
                                      • dreammaker Re: sylwester 14.12.11, 23:22
                                        Nie,mówię całkiem poważnie... indifferent ... big_grin nie naprawdę mówię poważnie,podoba mi się ta teoria smile
                                        • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 07:59
                                          ja już Ci tam nie dowierzam smile
                                          • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 17:12
                                            Ale czemu,przecież nie mam powodu żeby sobie z tego żartować...zresztą myśl co chcesz,ja swoje prawdziwe zdanie wyraziłem smile
                                            • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 17:15
                                              no już dobrze smile a jak popołudnie?;d
                                              • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 17:53
                                                Na pewno dobrze smile ? Popołudnie w porządku wink
                                                • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 18:01
                                                  no to wieczór będzie pewnie jeszcze lepszy smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 18:05
                                                    Dlaczego lepszy,wieczór jak każdy,bez większych emocji smile
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 18:06
                                                    jakieś plany? smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 18:10
                                                    Żadnych,jak zwykle zresztą smile
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 18:11
                                                    a to błąd jest smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 18:14
                                                    Tak uważasz smile ? Znaczy że Ty coś planujesz smile ?
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 22:31
                                                    planowanie to moja specjanlość;d
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 22:37
                                                    Podziwiam smile
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 22:44
                                                    to raczej wada i przyczyna życiowych frustracji smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 22:46
                                                    Ale dlaczego ?
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 22:48
                                                    tak to jest jak masz zbyt wielką ochotę na życie a dostajesz jego marny cień ;d co nie znaczy, że mam osobowość depresanta smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 22:51
                                                    No dobrze,ale co to ma wspólnego z planowaniem,jakiego rodzaju jest ta ochota smile ?
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 22:53
                                                    ta ochota wink dotyczy wszelkiego rodzaju działań, chęci znalezienia pracy marzeń, chęci znalezienia innego miejsca zaczepienia, chęci posiadania prawdziwych znajomych, i tego, żeby nie trzeba było ciągle iść z kimś na kompromis smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 22:59
                                                    A tak naprawdę to co Cię z tego wszystkiego najbardziej męczy ?
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:04
                                                    wybaczysz mi (umówiliśmy się przecież że masz wyjątkowo ugodową osobowość smile ) jak nie będę się nad tym roztkliwiać he he he i powiem ogólnie, że samotność - i samotność rozumiem jak samotność, a nie bycie samemu .... bo rozumiem różnicę smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:07
                                                    Ok nie było tematu wink
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:11
                                                    Twoja ugodowość jest zniewalająca ;d he he he
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:12
                                                    W tym przypadku nawet nie musiałem próbować być ugodowym wink
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:14
                                                    no ale mimo to, jakoś nie da się z Tobą kłócić smile ciekawe czy to wada, czy zaleta smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:26
                                                    Chcesz się ze mną kłócić,na forum big_grin ? Ale po co,przecież to tylko forum smile
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:27
                                                    nie chcę się kłócić ;d tylko zauważam, że z niektórymi to się udaje a z Tobą nie można smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:30
                                                    Czyli próbowałaś mnie sprowokować już wcześniej big_grin ?
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:32
                                                    nigdy nie prowokuję (prawie smile ) ;d ale zauważyłam, że zarówno ze mną jak i innymi nigdy się nie kłócisz smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:37
                                                    No ale czy tak naprawdę jest powód smile ?
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:39
                                                    myślisz, że nie można kogoś zdenerwować albo wyprowadzić z równowagi na forum?
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:44
                                                    Tego nie powiedziałem smile
                                                  • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:48
                                                    bo już myślałam, że ze mną coś nie tak smile
                                                    ps. lecę spać - choć lot to będzie dość krótki smile dobranoc smile udanego wieczoru smile
                                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:51
                                                    A dlaczego miało by być z Tobą coś nie tak... wink
                                                    I ja też lecę zraz spać,dobranoc wink
                    • noajdde Re: sylwester 14.12.11, 21:55
                      Jakoś w przypadku mojej matki nie podziałało.
                      • desper.atka Re: sylwester 14.12.11, 21:58
                        aaaaaaaaaa bo najpierw to trzeba chcieć
                      • raziel24 Re: sylwester 14.12.11, 22:28
                        Przy mojej też nie podziałało dla tego z nas teraz takie przystojniaczkiwink
                        • fatalny_kasztan Re: sylwester 15.12.11, 20:47
                          Moja matka nie pali a też mi niczego nie brakuje.
    • noajdde Re: sylwester 14.12.11, 21:41
      Jak co roku, postaram się przespać sad
      • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 22:09
        noajdde napisał:

> Jak co roku, postaram się przespać sad

czemu taki jesteś ciągle negatywnie nastawiony do wszystkiego?
        • noajdde Re: sylwester 14.12.11, 22:16
          A co w tym negatywnego? Jak co roku będę spędzać sylwestra w domu więc postaram się go przespać. To dużo lepsze od oglądania w telewizji jak inni dobrze się bawią.
          • lonelyshe29 Re: sylwester 14.12.11, 22:24
            .... widzisz, a ja już od razu myślę o najgorszym ... smile
            a swoją droga czy inni się dobrze bawią to też nie wiadomo w sumie, chyba po prostu jest jakiś taki "wymóg", żeby coś w sylwestra robisz ....
    • maraviella Re: sylwester 14.12.11, 21:42
      warzne żeby był alkohol dalej samo się potoczy.warzne żeby był a
      • nice_brodacz Re: sylwester 15.12.11, 08:41
        Ja chyba jednak się spiję w sylwestra smile od 24 kwietnia zeszłego roku nie miałem kaca smile

Kto chętny ?
        • a0921 Re: sylwester 15.12.11, 09:26
          DZIEŃ DOBRY smile
          moge Ci towarzyszyc wink

> Ja chyba jednak się spiję w sylwestra smile od 24 kwietnia zeszłego roku nie miał
          > em kaca smile
          >
          > Kto chętny ?
          • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 17:44
            mogę się przyłączyć bo powinien być z Wami ktoś trzeźwywink
            ale głowy Ci trzymać nie będęwink
            • raziel24 Re: sylwester 15.12.11, 17:58
              A to się chwali będzie jakiś głos rozsądku w towarzystwiesmile
              • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 18:08
                a tam zaraz rozsądku,
                • raziel24 Re: sylwester 15.12.11, 19:44
                  Mnie trzeba będzie przypilnować w przypadku gdybym z gołym tyłkiem latał po śniegu abym nie zapomniał szalikawink
                  • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 19:53
                    ooo to masz niezłe umiejętności, ale wiesz mogłoby mnie tak zamurować, że nie byłabym w stanie polecieć za Tobą z tym szalikiem, szczególnie, że miotła jest w serwisiewink
                    • raziel24 Re: sylwester 15.12.11, 20:24
                      To trudno najwyżej złapie katar ale pewnie dla Ciebie pstryknięcie palcem albo jakaś miksturka to nie problem na tą przypadłośćwink
                      • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 20:30
                        no jasne, polecam syrop z cebulismile
                        • raziel24 Re: sylwester 15.12.11, 20:31
                          O nie ma mowy fujsmile
                          • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 20:33
                            a próbowałeś kiedyś?
                            • raziel24 Re: sylwester 15.12.11, 20:42
                              Tak jako dziecko byłem tym "truty" smile
                              • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 20:51
                                chyba mówimy o różnych rzeczach, mnie to autentycznie smakuje
                                • raziel24 Re: sylwester 15.12.11, 23:07
                                  Takie słodkie o zapachu cebuli którego nie lubie
                                  • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:27
                                    Ktoś tu wspomniał o cebuli...ja lubię cebulę smile
                                    • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:29
                                      perfumy o zapachu cebuli w niektórych kręgach jak widzę mają szansę zrobić furorę, kiedyś czytałam, że ktoś zaproponował perfumy o zapachu wędzonego boczku, ale się nie przyjęły smile
                                      • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:31
                                        Mmmmm...wędzony boczek też lubię smile
                                        • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:33
                                          czuję, że ktoś tu nie jadł kolacji smile
                                          • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:36
                                            Jadłem,ale niezbyt obfitą,po prostu lubię boczek smile
                                            • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:38
                                              he he he smile no i dobrze ;d lepsze to niż fast foody ;d
                                              • dreammaker Re: sylwester 15.12.11, 23:45
                                                Fast foodów prawie nie jadam,ale lubię od czasu do czasu smile
                                                • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 23:49
                                                  ja to samo smile
            • nice_brodacz Re: sylwester 15.12.11, 17:59
              Bez obaw , potrzebuje niewiele płynów do tego aby byc szczęśliwym, i jestem po nich nieszkodliwy smile

A pijak ze mnie straszny smile w tym roku to może 2 butelki wina, 5 piw, i kilka drinków
              • lonelyshe29 Re: sylwester 15.12.11, 18:08
                czas to nadrobić wink
              • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 18:19
                hooo przez 3 lata bym Cię nie dogoniławink
                • nice_brodacz Re: sylwester 15.12.11, 18:32
                  Nadrabiam to kawą, właśnie piję 6stą dzisiaj , prawdopodobnie będzie to przedostatnia w dniu dzisiejszym
                  • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 18:37
                    pewnie dopijesz ostatnią i pójdziesz spać (w sensie zaśniesz bez problemu)
                    kurczę ja to jestem jakaś inna, wszyscy tak tą kawę żłopią a ja mam na cholerstwo jakąś alergię i nie mogę (i dobrze bo nie lubię). a najgorsze jest mycie szklanek po kawie
                    • nice_brodacz Re: sylwester 15.12.11, 18:43
                      Ja nie myję big_grin tylko płuczę big_grin
                      • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 18:48
                        hehe no sam dla siebie możesz tak robić, ale jak u mnie w domu 4 os piją po 3 kawy dziennie, wyobrażasz sobie jaki to bałagan jak 12 szklanek jest porozstawianych po całej kuchni? i tak zmywam te szklanki a one ciągle stoją, czasami mam wrażenie, że to jakiś koszmarny senwink
                        • nice_brodacz Re: sylwester 15.12.11, 18:53
                          Wyobraź sobie kuchnię w której zmywa się dopiero wtedy gdy skończą się czyste naczynia wink
                          • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 19:06
                            nie chcę!wink
                            dobra sorry zamuliłam trochę.
    • hellish_monster ja robię ;) 15.12.11, 19:35
      w tym roku u siebie smile forumowego big_grin

będzie coś takiego o czym pisał nice_brodacz big_grin

p.s. ale jakby co - lista niestety zamknięta już od niedzieli wink
      • desper.atka Re: ja robię ;) 15.12.11, 19:39
        sad tongue_out
        • a0921 Re: ja robię ;) 15.12.11, 19:42
          myslalam raczej ze cos realnego wymyslimy
          • desper.atka Re: ja robię ;) 15.12.11, 19:54
            a co nam stoi na przeszkodzie?
    • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 19:42
      w sumie to zawsze w sylwka mogę skoczyć do pokoju obok na urodziny mojego chrześniaka, ale z nim się puki co raczej nie napiję niczego mocniejszego;-
      • nice_brodacz Re: sylwester 15.12.11, 19:42
        Wracając do wątku tytułowego, ma ktoś pomysł jak przeżyć na lajcie tego sylwestra ?

Po świętach będę musiał odreagować spotkania rodzinne i coroczne uszczypliwości ze strony rodzinki wink (czytaj znajdź sobie jakąś kobietę )

Na razie mam tylko pomysł na "alkohol i wyłączony telefon przez 24 godziny". Strasznie nienawidzę tych wszystkich szablonowych rzyczeń wysyłanych przy byle okazji smsami.
        • a0921 Re: sylwester 15.12.11, 19:47
          mozna by gdzie wyskoczyc smile
          • nice_brodacz Re: sylwester 15.12.11, 19:53
            Jakiś pomysł ? Ja chwilowo bujam się w googlach po zdjęciach z Syberi smile A to niezbyt rozrywkowa okolica , chyba że ktoś lubi te klimaty wink
            • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 19:58
              nie jestem z wawy więc nie bardzo wiem co tam można robić
            • a0921 Re: sylwester 15.12.11, 20:13
              w gory albo nad morze smile
              albo gdziekolwiek
              • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 20:15
                byle dalej od domu?wink
                • a0921 Re: sylwester 15.12.11, 20:20
                  no ja z rodzina bede w swieta potem wracam do wawy
                  wiec bez roznicy smile
                  byle sie cos dzialo smile
                  • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 20:24
                    może polećmy do Riowink
                    • a0921 Re: sylwester 15.12.11, 20:26
                      hehe
                      ok!
                      tylko w poniedziałek musze byc w pracy smile
                      • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 20:31
                        to mogłoby się udać zważywszy na to że tam jest (o ile się nie mylę) 4h wcześniejwink
              • nice_brodacz Re: sylwester 15.12.11, 20:25
                Ja za nic nie dostanę urlopu w okolicach sylwestra, więc zostaję w Wawce. A wyjazd tylko na jeden dzień gdzies dalej to chyba gra nie warta świeczki w moim przypadku.

• a0921 Re: sylwester 15.12.11, 20:32
                  a co w Wawie mozna robic ?
                  tzn pytam gdzie bedziemy picsmile
        • hellish_monster brodacz! 15.12.11, 19:50
          jesteś z W-wy i jeździsz na motocyklu? wink
          • a0921 Re: brodacz! 15.12.11, 19:53
            jestem z wawy
            nie jezdze na motocyklu smile
            • a0921 Re: brodacz! 15.12.11, 19:56
              a sorry
              to pytanie nie do mnie bylo smile
          • nice_brodacz Re: brodacz! 15.12.11, 20:00
            Już nie, w tym roku miałem tylko 20 km zrobione, pod koniec zeszłego roku miałem poważny wypadek. Moto widziałem w tym roku tylko dwa razy, ostatnio pewnie jakoś koło czerwca.

Generalnie sprzęt idzie do odstrzału, ale nawet tego nie chce mi się zrobić.

PS. jeżdżę tylko sam , jak to u większości dawców, brak kat A wink i nie chcę miec poza sobą nikogo na sumieniu.
            • hellish_monster Re: brodacz! 15.12.11, 20:07
              a już myślałam, że będę miała z kim pobrykać na wiosnę tongue_out
          • nice_brodacz Re: brodacz! 15.12.11, 20:02
            Dobra chowamy co nieco w profilu, dopiero tu sie zacząłem rozglądać wink
            • hellish_monster Re: brodacz! 15.12.11, 20:07
              hihihi, nooooooooooooooooooo!!! suspicious
              • nice_brodacz Re: brodacz! 15.12.11, 20:10
                Ale wstawiłem sobie bardziej świątecznego Avatarka wink w profilu
                • hellish_monster Re: brodacz! 15.12.11, 20:17
                  zainspirowałeś mnie!!! też sobie poszukam jakiegoś fajnego wink
                  • nice_brodacz Re: brodacz! 15.12.11, 20:31
                    Nie próbuj za bardzo się inspirować , i włącz w szukajce filtr rodzinny wink oczywiście tylko na wszelki wypadek
                    • hellish_monster Re: brodacz! 15.12.11, 20:32
                      ojtam ojtam
                      dałam się ponieść fantazji wink
                      • a0921 Re: brodacz! 15.12.11, 20:34
                        poszalals smile

a dlaczego ja nie moge zaladowac zadnego zdjecia he?sad
                        • nice_brodacz Re: brodacz! 15.12.11, 20:45
                          Ja tu od wczoraj jestem i nie za bardzo wiem o co tu chodzi sad, widac trzeba gdzieś w profilu pokombinować ja wszystko włączyłem a potem zacząłem wyłączać wink

ludzie.gazeta.pl/a0921/0,0.html zajrzyj tutaj i poproszę o jakieś klimatyczne wink foto
                          • a0921 Re: brodacz! 15.12.11, 20:50
                            dzieki !
                            masz mnie idiotke ?smile
                            pffffffffffffff
                            pomniejszylam i nie sie nie laduje
                            • nice_brodacz Re: brodacz! 15.12.11, 20:51
                              alekartki.pl/kartki/26/1602.jpg smile
                      • nice_brodacz Re: brodacz! 15.12.11, 20:50
                        Widzę smile poprosze ładnie zapakować i zostawić u mnie pod choinką wink
                        • a0921 Re: brodacz! 15.12.11, 20:55
                          co widzisz ?smile
                          • nice_brodacz Re: brodacz! 15.12.11, 20:59
                            No niestety nic jeszcze nie widzę sad
                            • a0921 Re: brodacz! 15.12.11, 21:05
                              ja tez sad
                              nie laduja sie
                              i pojawia sie taki komunikat:

Wycinanie awatarów jest aktualnie niedostępne. Zapraszamy ponownie w przyszłości. bi.gazeta.pl/o/a/avatars/avatarsTmp/null
                        • hellish_monster Re: brodacz! 15.12.11, 21:01
                          nice_brodacz napisał:

> Widzę smile poprosze ładnie zapakować i zostawić u mnie pod choinką wink

podaj adres wink
    • fatalny_kasztan Re: sylwester 15.12.11, 20:56
      Od 2005 nie byłem na Sylwestrze.
      Kurde gdyby nie drobne przeszkody obiektywne w postaci tego, że nie mam z kim ani gdzie iśc
      i nie nadaje się nawet do najprostszego tańca to bym chętnie sie gdzies wybrał.
      A tak pewnie pewnie osusze jakąś cwiarteczkę przy kompie lub telewizorze jak co roku zresztą.
      • desper.atka Re: sylwester 15.12.11, 21:04
        a daleko masz do wawki?
        my tu właśnie próbujemy coś zorganizować. była mowa o piciu, ale o tańczeniu nie więc możesz być spokojnywink
        • fatalny_kasztan Re: sylwester 16.12.11, 20:42
          jakies 350km uncertain
          Ale Wam miłej zabawy życze. Młodzi jesteście to korzystajcie, młodośc bardzo szybko mija.
          • desper.atka Re: sylwester 17.12.11, 09:31
            aaa to ja ze swoją stówką mogę się schować
          • nice_brodacz Re: sylwester 17.12.11, 12:27
            Kto powiedział że koniecznie ma być wawka ? Na razie to tylko luźna propozycja smile
        • raziel24 Re: sylwester 17.12.11, 00:17
          Nie wielu ma dalej do wawki niż jasmile
          • desper.atka Re: sylwester 18.12.11, 00:12