amstyle
30.03.11, 13:05
Zapewniam kompleksowe usługi kreowania wizerunku ślubnego: analizę sylwetki, analizę kolorystyczną, dobór stroju, wspólne zakupy, naukę makijażu, makijaże ślubne, stylizację fryzur, sesje zdjęciowe we dwoje . Gwarancją mojej pracy jest bogate doświadczenie jakie nabyłam pracując przez lata przy realizacji prywatnych i komercyjnych sesji zdjęciowych oraz prowadząc indywidualne i grupowe metamorfozy osób.
Oferuje:
Organizacja makijażów i nauki makijażu na „Wieczory kobiet” z okazji imprezy panieńskiej
Kreowanie wizerunku panny młodej i pana młodego:
· Ustalenie i dobór odpowiedniego fasonu stroju ślubnego do sylwetki (kolor, styl, tkanina) i dodatków, z obecnością przy przymiarce w salonie mody ślubnej
· Wykonywanie próbnego makijażu ślubnego (dobór kolorystyczny oraz techniczny makijażu)
· Makijaż w dniu ślubu
· Makijaż korekcyjny dla Pana Młodego
· Wykonanie próbnej fryzury ślubnej
· Fryzura w dniu ślubu
Współpraca ze znakomitymi fotografami pozwala mi również realizować wspaniałe sesje ślubne, w wymarzonych przez państwa miejscach.
Na życzenie klienta możliwa jest realizacja tylko wybranych usług, np. makijaz ślubny, sesje zdjęciowe
Zapraszamy do odwiedzenia stron www, gdzie znajdą Państwo pełne informacje o usługach:
www.stylistka24.pl
tel.:511 815 444