Dodaj do ulubionych

poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp

23.09.11, 02:48
Witam,
poszukuje fotografa i kamerzysty na wesele 12 maj 2012 w Gorzowie Wlkp w rozsadnych cenach.
anzie@live.co.uk
Obserwuj wątek
    • badi69 Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 07.10.11, 18:26
      zapraszam do zapoznania sie z portfolio: slubnyfotograf.com.pl/

pozdrawiam,
      michal
    • parkwspomnien.pl Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 07.10.11, 23:36
      Witam,
      zapraszam na stronę:

www.parkwspomnien.pl

W razie zainteresowania zapraszam do bezpośredniego kontaktu.
      Pozdrawiam :)
    • skowronski_s Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 11.10.11, 04:40
      Witam.Mam termin wolny cena 1500zł reszta do omówienia.Pozdrawiam W CENIE FOTOALBUM 30-60 CM PO ROZŁOŻENIU 10 ROZKŁADÓWEK
    • studio_pro Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 11.10.11, 09:05
      Zapraszam do odwiedzenia galerii na stronie:

www.studiopro.net.pl

Zapewniamy profesjonalną obsługę w rozsądnych cenach

Paweł Gawroński
      +48 603 756 105
    • Gość: magda Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp IP: *.tktelekom.pl 17.10.11, 13:47
      Jeżeli chodzi o dobrego fotografa z Gorzowa to polecam pana Sebastiana Jadwiszczaka, robił mi zdjęcia i jestem mega zadowolona ze zdjęć i z współpracy. Gorąco go polecam (współpracuje z kamerzystami nie trzeba samemu szukać). Jego firma nazywa się magiczna fotografia i chyba adres jest taki sam tylko trzeba wpisać na początku www a na końcu pl Podaje numer tel. 605 572 571
    • jaceksiwko.com Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 17.10.11, 18:28
      crazysexicool napisała:

> Witam,
      > poszukuje fotografa i kamerzysty na wesele 12 maj 2012 w Gorzowie Wlkp w rozsad
      > nych cenach.
      > anzie@live.co.uk

Zapraszam na stronę Kreatywnej Fotografii Ślubnej www.jaceksiwko.com :)
    • Gość: bassssssssssssia Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.11, 21:13
      witam. znam w gorzowie bardzo dobrego fotografa, sama byłam jego klientką i jestem bardzo zadowolona.cen też nie ma wysokich a zdjęcia robi naprawdę rewelacyjne.oto strona www.magicznafotografia.pl
    • dove79 Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 22.11.11, 14:21
      Witam, polecam www.studio-perfect.com
      Gwarantuje profesjonalny, przepiękny fotoreportaż ślubny.
      Jestem bardzo zadowolona!!!

• borys255 Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 11.02.12, 17:22
      Witam
      Zachęcam do zapoznania się z ofertą:
      www.3b-artstudio.pl
      Pakiet foto -video z fotoksiążką, film w HD tylko 2300zł
    • Gość: ppp Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 13.02.12, 11:20
      Tutaj znajdziesz porady ślubne na temat : jak wybrać zaproszenie na ślub,jak wybrać najlepszy zespół na wesele, wymarzony bukiet ślubny, eleganckie obrączki i wszystko, czego możesz potrzebować przed najważniejszym dniem w życiu.

www.forum.abcslubu.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • studiofotoart Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 14.11.12, 16:35
      Zapraszam na: fotografia ślubna Kraków facebook: Studio Fotografii Artystycznej
    • carol_85 Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 17.01.13, 14:05
      Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków

OFERUJĘ:

- fotoreportaż ślubny, który obejmuje:

zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin;

sesja plenerowa w dowolnym terminie;

- indywidualne sesje zdjęciowe;

- portfolio dla modelek;

- obsługa fotograficzna imprez firmowych;

- fotografia mody, reklamowa i produktowa.

WIĘCEJ NA:

StudioFotografiiArtystycznej.pl
      Facebook: Studio-Fotografii-Artystycznej
    • amazing_nails Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 17.01.13, 14:57
      Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków
    • kamerzysta2000zl FILM SLUBNY 17.02.13, 23:05
      dynamiczny film ok 80min, wywiady z goścmi oraz piękny klip z przysięgą
      www.weddingpassion.pl Kamerzysta sląsk cena 3000zł
      UWAGA!!!
      do końca lutego promocja film tylko 2000zł
      sprzęt: lustrzanki canon, jazda kamerowa, steadycam
      w opcji również kran kamerowy
      ekipa: absolwenci szkół filmowych

www.youtube.com/watch?v=ZAkMRQiK6L0
      HTTP://WWW.WEDDINGPASSION.PL
    • kosartur Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 20.02.13, 15:57
      Witam,
      pragnę przedstawić moje prace na www.arturkos.com oraz ofertę cenową.
      Polecam swoje usługi szczególnie w zakresie fotografii ślubnej i portretowej. Mam jeszcze wolne terminy na 2013 oraz 2014. Przy szybkim podjęciu decyzji mogę zaoferować usługę drugiego fotografa bez dodatkowych kosztów.
      Zapraszam do kontaktu poczta@arturkos.com lub/i tel.: 607 603 021
      pozdrawiam,
      Artur Kos
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka