crazysexicool 23.09.11, 02:48 Witam, poszukuje fotografa i kamerzysty na wesele 12 maj 2012 w Gorzowie Wlkp w rozsadnych cenach. anzie@live.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
badi69 Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 07.10.11, 18:26 zapraszam do zapoznania sie z portfolio: slubnyfotograf.com.pl/ pozdrawiam, michal Odpowiedz Link Zgłoś
parkwspomnien.pl Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 07.10.11, 23:36 Witam, zapraszam na stronę: www.parkwspomnien.pl W razie zainteresowania zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
skowronski_s Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 11.10.11, 04:40 Witam.Mam termin wolny cena 1500zł reszta do omówienia.Pozdrawiam W CENIE FOTOALBUM 30-60 CM PO ROZŁOŻENIU 10 ROZKŁADÓWEK Odpowiedz Link Zgłoś
studio_pro Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 11.10.11, 09:05 Zapraszam do odwiedzenia galerii na stronie: www.studiopro.net.pl Zapewniamy profesjonalną obsługę w rozsądnych cenach Paweł Gawroński +48 603 756 105 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp IP: *.tktelekom.pl 17.10.11, 13:47 Jeżeli chodzi o dobrego fotografa z Gorzowa to polecam pana Sebastiana Jadwiszczaka, robił mi zdjęcia i jestem mega zadowolona ze zdjęć i z współpracy. Gorąco go polecam (współpracuje z kamerzystami nie trzeba samemu szukać). Jego firma nazywa się magiczna fotografia i chyba adres jest taki sam tylko trzeba wpisać na początku www a na końcu pl Podaje numer tel. 605 572 571 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceksiwko.com Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 17.10.11, 18:28 crazysexicool napisała: > Witam, > poszukuje fotografa i kamerzysty na wesele 12 maj 2012 w Gorzowie Wlkp w rozsad > nych cenach. > anzie@live.co.uk Zapraszam na stronę Kreatywnej Fotografii Ślubnej www.jaceksiwko.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassssssssssssia Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.11, 21:13 witam. znam w gorzowie bardzo dobrego fotografa, sama byłam jego klientką i jestem bardzo zadowolona.cen też nie ma wysokich a zdjęcia robi naprawdę rewelacyjne.oto strona www.magicznafotografia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dove79 Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 22.11.11, 14:21 Witam, polecam www.studio-perfect.com Gwarantuje profesjonalny, przepiękny fotoreportaż ślubny. Jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borys255 Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 11.02.12, 17:22 Witam Zachęcam do zapoznania się z ofertą: www.3b-artstudio.pl Pakiet foto -video z fotoksiążką, film w HD tylko 2300zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 13.02.12, 11:20 Tutaj znajdziesz porady ślubne na temat : jak wybrać zaproszenie na ślub,jak wybrać najlepszy zespół na wesele, wymarzony bukiet ślubny, eleganckie obrączki i wszystko, czego możesz potrzebować przed najważniejszym dniem w życiu. www.forum.abcslubu.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623 Odpowiedz Link Zgłoś
studiofotoart Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 14.11.12, 16:35 Zapraszam na: fotografia ślubna Kraków facebook: Studio Fotografii Artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
carol_85 Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 17.01.13, 14:05 Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków OFERUJĘ: - fotoreportaż ślubny, który obejmuje: zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin; sesja plenerowa w dowolnym terminie; - indywidualne sesje zdjęciowe; - portfolio dla modelek; - obsługa fotograficzna imprez firmowych; - fotografia mody, reklamowa i produktowa. WIĘCEJ NA: StudioFotografiiArtystycznej.pl Facebook: Studio-Fotografii-Artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
amazing_nails Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 17.01.13, 14:57 Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
kamerzysta2000zl FILM SLUBNY 17.02.13, 23:05 dynamiczny film ok 80min, wywiady z goścmi oraz piękny klip z przysięgą www.weddingpassion.pl Kamerzysta sląsk cena 3000zł UWAGA!!! do końca lutego promocja film tylko 2000zł sprzęt: lustrzanki canon, jazda kamerowa, steadycam w opcji również kran kamerowy ekipa: absolwenci szkół filmowych www.youtube.com/watch?v=ZAkMRQiK6L0 HTTP://WWW.WEDDINGPASSION.PL Odpowiedz Link Zgłoś
kosartur Re: poszzukuje fotografa i kamerzysty Gorzow Wlkp 20.02.13, 15:57 Witam, pragnę przedstawić moje prace na www.arturkos.com oraz ofertę cenową. Polecam swoje usługi szczególnie w zakresie fotografii ślubnej i portretowej. Mam jeszcze wolne terminy na 2013 oraz 2014. Przy szybkim podjęciu decyzji mogę zaoferować usługę drugiego fotografa bez dodatkowych kosztów. Zapraszam do kontaktu poczta@arturkos.com lub/i tel.: 607 603 021 pozdrawiam, Artur Kos Odpowiedz Link Zgłoś