Dodaj do ulubionych

Wesele w Baccara Jawczyce/Karczma k. Warszawy

10.01.12, 22:18
Drodzy,

poszukuje par, które planują bądź mają już odbyły swoją imprezę weselną w tym miejscu.
Dom weselny : karczmanapiwnej.pl/oferta/54/46/dom_biesiadny.html

Planuje swoje wesele na wrzesien tego roku i chcialabym dowiedziec sie jak wyglada organizacja takiej imprezy wlasnie na tym obiekcie.

Bede wdzieczna za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: Wesele w Baccara Jawczyce/Karczma k. Warszaw IP: *.devs.futuro.pl 25.01.12, 15:22
      Tutaj znajdziesz porady ślubne na temat : jak wybrać zaproszenie na ślub,jak wybrać najlepszy zespół na wesele, wymarzony bukiet ślubny, eleganckie obrączki i wszystko, czego możesz potrzebować przed najważniejszym dniem w życiu.

www.forum.abcslubu.pl/?pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • Gość: ppp Re: Wesele w Baccara Jawczyce/Karczma k. Warszaw IP: *.devs.futuro.pl 26.01.12, 13:37
      Tutaj znajdziesz porady ślubne na temat : jak wybrać zaproszenie na ślub,jak wybrać najlepszy zespół na wesele, wymarzony bukiet ślubny, eleganckie obrączki i wszystko, czego możesz potrzebować przed najważniejszym dniem w życiu.

www.forum.abcslubu.pl/?pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • Gość: admirał Re: Wesele w Baccara Jawczyce/Karczma k. Warszaw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.12, 22:04
      wesele w baccara w jawczycach to jakaś porazka i dramat. wczoraj byłem na weselu i na obiad podano kopytka i poł kotleta schabowego.... cios. poprostu usmażony i przekrojony na pół to skandal. następnie, warzywa gotowane do obiadu podano na miseczce średnicy 17cm było tam jedno drzewko kalafiora, jedno drzewko brokuly i małych marcheweczek szt 7 i te warzywa podano na 8 osob. po zapytaniu się o jeszcze jedną mieczkę kelnerka powiedziała mi że wszystko jest już na stołach i powinienem się pofatygowć i wstać i przynieść sobie z końca stolu bo Tam jeszcze zostało...... ku.....wa skandal, nie robcie tam wesel!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: nowy Re: Wesele w Baccara Jawczyce/Karczma k. Warszaw IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.05.13, 22:22
        Fakt! Jedzenie tam to porażka. Może i smacznie ale na 30 osób obecnych na imprezie nakarmić można było przystawkami może z 5 osób. na stole było 3x po 2!!! jajka pokrojone na połówki z jakimś farszem, wędliny to dramat: 3 talerzyki bo półmiski to na pewno nie były, a na nich salceson, kaszanka, podwawelska w plastrach i pasztet (może po 4 plastry wszystkiego) i jako wisienka na torcie po kawałku kabanosa!!! taki kawał z 6 cm. Wypas!
        Kanapki trzeba zabierać z domu. Ciasta i owoce na oddzielnym stole dla 5-6 osób max.
        Katastrofa nie polecam!
      • Gość: olda85 Re: Wesele w Baccara Jawczyce/Karczma k. Warszaw IP: 5.134.64.* 28.08.13, 09:33
        Pare dni temu,mialam wlasne wesele w Baccarze.Dokladnie w Domu Biesiadnym.Musze sprostowac wczesniejsze wypowiedzi ludzi,bo to sa jakies gluppoty.Bylo przepieknie.Jedzenie super,goscie zachwyceni kaczka,ktora rozplywala sie w ustach.Zupy rowniez byly pyszne.Naprawde jezeli chodzi o jedzenie nie bylo slabego punktu(a tort rewelacja,byl przepyszny).Obsluga rewelacja,nikt nie czekal na jedzenie,jak goscie o cos prosili to natychmiast dostawali.Pani menager Wiesia,rewelacyjna kobieta.Caly czas byla na sali,obserwowala i pomagala.Wspolpraca w przygotowaniach tego wesela rowniz bez zarzutu.Pani Wiesi nawet w drobnych detalach nam bardzo pomagala.Ja z mezem jestesmy zachwyceni,od gosci zbieramy same pochwaly.Bardzo polecamy,bo dzieki calej zalodze Baccary byl to NAJPIEKNIEJSZY DZIEN W NASZYM ZYCIU.Jakbym miala jeszcze raz wybierac sale to na pewno bylaby to KARCZMA NA PIWNEJ
    • Gość: gość Re: Wesele w Baccara Jawczyce/Karczma k. Warszaw IP: *.226.194.58.dormar.net.pl 25.06.13, 08:15
      Szczerze odradzam, byłem tam na weselu i mam nieciekawe spostrzeżenia. Same problemy, szkoda im nawet dwóch kieliszków, które zwyczajowo rzuca się za siebie. Trzeba było dużo zachodu by Młodzi mogli zachować się zgodnie z tradycją.. Ale to jeszcze nic. Firma najzwyczajniej oszukuje klientów. Nie dość, że 100% zapłaty bierze tydzień przed imprezą, to dziwnym trafem alkohol bardzo szybko "wyparował", nadmieniam, że powierzyłem go właścicielowi firmy, a sądząc po tempie konsumpcji przez gości powinno go zostać o wiele więcej. Nadmieniam, że nie była to zwykła "czysta". Proszę nie traktować tego jako wybrzydzanie i narzekanie. Kilka lat temu byłem na weselu w innej restauracji ("Elita" w Otrębusach), tam była zupełnie inna organizacja i podejście do klienta. Alkohol był zabezpieczony (klucze posiadałem ja), rozliczyłem do końca się trzy dni po weselu. Ponad to, wszelkie jadło zostało mi zwrócone (bo zapłacone), nie było dyskusji w tym względzie, pożyczono mi nawet garnki. KLASA!!!
      Polecam i jeszcze raz przestrzegam przed Baccarą.
    • Gość: Magda Re: Wesele w Baccara Jawczyce/Karczma k. Warszaw IP: *.stansat.pl 06.10.13, 01:05
      Zorganizowałam tam swoje wesele w czerwcu 2011 i jestem bardzo zadowolona.
      Zarówno my jak i goście wspominają miło to wydarzenie :) Profesjonalna obsługa, wszystko przygotowane zgodnie z naszymi oczekiwaniami: elegancko, smacznie, na czas, obsługa miła i dyskretna. Nie miałam żadnych problemów jeśli chodzi o ilość jedzenia i zastawy oraz znikający alkohol.
      Moim zdaniem - miejsce naprawdę godne polecenia!
      Chrzciny też planujemy tam zorganizować ;)
    • Gość: anners wesele baccara 04.08.2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.14, 16:36
      Ludzie głupoty takie piszecie. Organizowaliśmy w Domu Bankietowym BACCARA w Jawczycach wesele w sierpniu 2012 roku i wszystko było w jak najlepszym porządku - po prostu pierwsza klasa. Stoły były bogato zastawione przystawkami, alkohol wybraliśmy w cenie (można było pić ile się chce), mnóstwo przystawek, 2 dania obiadowe do wyboru itp wszystko na bogato. Jedzenie przepyszne. Goście byli zachwyceni. Tort czekoladowy po prostu BAJKA!!! Z kieliszkami pierwsze słyszę, żeby Pani menager robiła problemy. Przywitanie młodej pary odbyło się tradycyjnie. Nie wiem. Może to wszystko zależy jaki pakiet wybierze młoda para. Polecam organizowanie wesela w tym miejscu. Dla nas był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu. Gdybym miała wybierać raz jeszcze wybrałabym to samo miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka