Dodaj do ulubionych

dj i fotograf - łódź

13.11.12, 11:55
hej, czy znacie sprawdzonych dj i fotografów na welese w Łodzi? będę wdzięczna za info;)
Obserwuj wątek
    • studiofotoart Re: dj i fotograf - łódź 14.11.12, 14:02
      Zapraszam do obejrzenia naszego portfolio oraz do kontaktu: fotografia ślubna Kraków facebook: Studio Fotografii Artystycznej
    • hrystiakaminska Re: dj i fotograf - łódź 18.11.12, 00:37
      proponuje portfolio
      www.flickr.com/photos/makeawed/
      prosze kontakt na
      khrystynakaminska@gmail.com
    • baska23456 Re: dj i fotograf - łódź 19.11.12, 14:30
      Zapraszam i polecam www.djraff.pl BLOG www.djwesele.blogspot.com DJ WODZIREJ NA WESELA 2013
    • Gość: fidlerstudio Re: dj i fotograf - łódź IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 08:41
      Witam.
      Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami www.fidlerstudio.pl
    • djmasti Re: dj i fotograf - łódź 21.11.12, 08:21
      Pełna oprawa muzyczna jako dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej.
      Specjalizuje się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
      Oferuje:
      -wieloletnie doświadczenie,pasja muzyczna
      -markowy sprzęt
      -indywidualne podejście do klienta
      -na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy,zabawy karaoke,oczepiny

Szczegóły na stronie :
      www.masti.beepworld.pl

Zapraszam do kontaktu telefonicznego:
      783-830-424

Dj Mastiwww.masti.beepworld.pl wesele poprawiny sylwester
    • naszdzien Re: dj i fotograf - łódź 29.12.12, 18:06
      Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą fotograficzną studia NaszDzien.eu oraz kontaktu w celu ustalenia szczegółów.
      Pozdrawiamy, Studio Nasz Dzień
    • michal_grzanka Re: dj i fotograf - łódź 29.12.12, 22:57
      Witam serdecznie, proszę zobaczyć portfolio Fotografa ślubnego z Krakowa.

BLOG zdjęcia ślubne

Pracuję na terenie całego kraju, wystawiam FV.
    • klrt Re: dj i fotograf - łódź 29.12.12, 23:33
      Jeżeli nadal potrzebują Państwo dja proszę o kontakt mailowy w celu przesłania szczegółowej oferty,zdjęć , demo, moja praca nie sprowadza się tylko do typowego dla dja odtwarzania muzyki, ale gram również i śpiewam na żywo
      świadczymy również usługi fotovideo
      konrad.mniow@wp.pl
      • Gość: Irmina Re: dj i fotograf - łódź IP: *.dynamic.mm.pl 15.03.17, 21:41
        Polecam zapoznać się z ofertą przepięknej i eleganckiej Sali Kryształowej w Zgierzu www.salakrysztalowa.com.pl/. W tym miejscu zdjęcia wyjdą przepiękne i będą wspaniała pamiątką dla Państwa Młodych.
    • mary_klak Re: dj i fotograf - łódź 30.12.12, 18:53
      Z tej strony Monika Petryczko aka Mary Klak. Jestem radiowcem, dziennikarzem muzycznym, producentem eventów artystycznych a także DJ-ką. Miałam przyjemność być rezydentką (i nadal mam) w największych klubach Szczecina, skąd pochodzę. Specjalizuje się w graniu imprez weselnych o charakterze klubowym, popowym i bardzo tanecznym. Szczególny nacisk kładę na łączenie potrzeb różnych pokoleń. Stąd w moim repertuarze sporo rock 'n rolla, twista, walca, tanga i swingu. Ponadto mocno koncentruję na przebojach lat 80-tych, 90-tych i współczesnej muzyce. Prywatnie jestem miłośniczką chill-outów i nu-jazzu. Polecam zajrzenie na mą stronę i sprawdzenie przykładowej playlisty – www.petryczko.pl. Pozdrawiam serdecznie. Jestem mobilna, gram zarowno w Polsce jak i czesto w Berlnie:) tel. 603193529
    • Gość: fidlerstudio Re: dj i fotograf - łódź IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 10:10
      zapraszam do zapoznania się www.fidlerstudio.pl
    • Gość: kuźnia wspomnień Re: dj i fotograf - łódź IP: *.v52.interkam.pl 07.01.13, 22:35
      Witam zapraszam do zapoznania się z portfolio oraz cennikiem na www.kuzniawspomnien.pl pracujemy na terenie całej Polski
      Pozdrawiam Ewelina
    • Gość: Photoflower Re: dj i fotograf - łódź IP: *.tvk.torun.pl 08.01.13, 10:02
      Fotografia ślubna - cała Polska!

www.photoflower.pl

tel.: 783-274-111
      katarzyna@photoflower.pl
    • mateusz121286 Re: dj i fotograf - łódź 08.01.13, 14:31
      Witam nazywam się Mateusz.Jestem dj-em z 11 letnim doświadczeniem oprawą muzyczną zajmuję się od 8lat posiadam własny sprzęt (oświetlenie,nagłośnienie,cdplayery,wytwornice,itd.)WSPÓŁPRACUJĘ Z KAMERZYSTAMI I FOTOGRAFAMI Zapraszam do skorzystania z moich usług kontak:tel.880-707-951 lub e-mail:mateusz121286@gmail.com Zapraszam na moją stronę internetową do zapoznania się z moją ofertą www.djmattmateusz.hpu.pl
    • Gość: LENA EVENT Re: dj i fotograf - łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 01:10
      Witam

Zapraszamy do współpracy www.amlena.pl

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt kontakt@amlena.pl lub kom 661494818

na maila przesyłamy zdjęcia oraz pliki video w swojej ofercie posiadamy równiez dekorację światłem.

Pozdrawiamy LENA EVENT
    • iskierkowo Re: dj i fotograf - łódź 09.01.13, 13:35
      Zapraszam. Bardzo dobry fotograf.
      www.adamstephan.com
      Proszę pisać na maila:)
    • Gość: waszefotografie Re: dj i fotograf - łódź IP: *.147.89.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.13, 17:58
      Fotografia - waszefotografie.blogspot.com
    • emilia226 Re: dj i fotograf - łódź 13.01.13, 16:05
      Zapraszam na stronę www.fotobinek.pl - fotografia ślubna, dziecięca, fotografia mody
    • carol_85 Re: dj i fotograf - łódź 16.01.13, 14:51
      Zapraszam na naszą strone: fotografia ślubna Kraków
    • amazing_nails Re: dj i fotograf - łódź 17.01.13, 16:01
      Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków

WIĘCEJ NA:

StudioFotografiiArtystycznej.pl
      Facebook: Studio-Fotografii-Artystycznej
    • ppp221 Re: dj i fotograf - łódź 04.11.19, 19:51
      Zapraszam pawelbacior.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka