cich-awoda 13.11.12, 11:55 hej, czy znacie sprawdzonych dj i fotografów na welese w Łodzi? będę wdzięczna za info;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studiofotoart Re: dj i fotograf - łódź 14.11.12, 14:02 Zapraszam do obejrzenia naszego portfolio oraz do kontaktu: fotografia ślubna Kraków facebook: Studio Fotografii Artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
hrystiakaminska Re: dj i fotograf - łódź 18.11.12, 00:37 proponuje portfolio www.flickr.com/photos/makeawed/ prosze kontakt na khrystynakaminska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
baska23456 Re: dj i fotograf - łódź 19.11.12, 14:30 Zapraszam i polecam www.djraff.pl BLOG www.djwesele.blogspot.com DJ WODZIREJ NA WESELA 2013 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidlerstudio Re: dj i fotograf - łódź IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 08:41 Witam. Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami www.fidlerstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
djmasti Re: dj i fotograf - łódź 21.11.12, 08:21 Pełna oprawa muzyczna jako dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej. Specjalizuje się w oprawie muzycznej i oświetleniowej. Oferuje: -wieloletnie doświadczenie,pasja muzyczna -markowy sprzęt -indywidualne podejście do klienta -na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy,zabawy karaoke,oczepiny Szczegóły na stronie : www.masti.beepworld.pl Zapraszam do kontaktu telefonicznego: 783-830-424 Dj Mastiwww.masti.beepworld.pl wesele poprawiny sylwester Odpowiedz Link Zgłoś
naszdzien Re: dj i fotograf - łódź 29.12.12, 18:06 Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą fotograficzną studia NaszDzien.eu oraz kontaktu w celu ustalenia szczegółów. Pozdrawiamy, Studio Nasz Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
michal_grzanka Re: dj i fotograf - łódź 29.12.12, 22:57 Witam serdecznie, proszę zobaczyć portfolio Fotografa ślubnego z Krakowa. BLOG zdjęcia ślubne Pracuję na terenie całego kraju, wystawiam FV. Odpowiedz Link Zgłoś
klrt Re: dj i fotograf - łódź 29.12.12, 23:33 Jeżeli nadal potrzebują Państwo dja proszę o kontakt mailowy w celu przesłania szczegółowej oferty,zdjęć , demo, moja praca nie sprowadza się tylko do typowego dla dja odtwarzania muzyki, ale gram również i śpiewam na żywo świadczymy również usługi fotovideo konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: dj i fotograf - łódź IP: *.dynamic.mm.pl 15.03.17, 21:41 Polecam zapoznać się z ofertą przepięknej i eleganckiej Sali Kryształowej w Zgierzu www.salakrysztalowa.com.pl/. W tym miejscu zdjęcia wyjdą przepiękne i będą wspaniała pamiątką dla Państwa Młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_klak Re: dj i fotograf - łódź 30.12.12, 18:53 Z tej strony Monika Petryczko aka Mary Klak. Jestem radiowcem, dziennikarzem muzycznym, producentem eventów artystycznych a także DJ-ką. Miałam przyjemność być rezydentką (i nadal mam) w największych klubach Szczecina, skąd pochodzę. Specjalizuje się w graniu imprez weselnych o charakterze klubowym, popowym i bardzo tanecznym. Szczególny nacisk kładę na łączenie potrzeb różnych pokoleń. Stąd w moim repertuarze sporo rock 'n rolla, twista, walca, tanga i swingu. Ponadto mocno koncentruję na przebojach lat 80-tych, 90-tych i współczesnej muzyce. Prywatnie jestem miłośniczką chill-outów i nu-jazzu. Polecam zajrzenie na mą stronę i sprawdzenie przykładowej playlisty – www.petryczko.pl. Pozdrawiam serdecznie. Jestem mobilna, gram zarowno w Polsce jak i czesto w Berlnie:) tel. 603193529 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidlerstudio Re: dj i fotograf - łódź IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 10:10 zapraszam do zapoznania się www.fidlerstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuźnia wspomnień Re: dj i fotograf - łódź IP: *.v52.interkam.pl 07.01.13, 22:35 Witam zapraszam do zapoznania się z portfolio oraz cennikiem na www.kuzniawspomnien.pl pracujemy na terenie całej Polski Pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Photoflower Re: dj i fotograf - łódź IP: *.tvk.torun.pl 08.01.13, 10:02 Fotografia ślubna - cała Polska! www.photoflower.pl tel.: 783-274-111 katarzyna@photoflower.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz121286 Re: dj i fotograf - łódź 08.01.13, 14:31 Witam nazywam się Mateusz.Jestem dj-em z 11 letnim doświadczeniem oprawą muzyczną zajmuję się od 8lat posiadam własny sprzęt (oświetlenie,nagłośnienie,cdplayery,wytwornice,itd.)WSPÓŁPRACUJĘ Z KAMERZYSTAMI I FOTOGRAFAMI Zapraszam do skorzystania z moich usług kontak:tel.880-707-951 lub e-mail:mateusz121286@gmail.com Zapraszam na moją stronę internetową do zapoznania się z moją ofertą www.djmattmateusz.hpu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENA EVENT Re: dj i fotograf - łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 01:10 Witam Zapraszamy do współpracy www.amlena.pl W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt kontakt@amlena.pl lub kom 661494818 na maila przesyłamy zdjęcia oraz pliki video w swojej ofercie posiadamy równiez dekorację światłem. Pozdrawiamy LENA EVENT Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkowo Re: dj i fotograf - łódź 09.01.13, 13:35 Zapraszam. Bardzo dobry fotograf. www.adamstephan.com Proszę pisać na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszefotografie Re: dj i fotograf - łódź IP: *.147.89.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.13, 17:58 Fotografia - waszefotografie.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
emilia226 Re: dj i fotograf - łódź 13.01.13, 16:05 Zapraszam na stronę www.fotobinek.pl - fotografia ślubna, dziecięca, fotografia mody Odpowiedz Link Zgłoś
carol_85 Re: dj i fotograf - łódź 16.01.13, 14:51 Zapraszam na naszą strone: fotografia ślubna Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
amazing_nails Re: dj i fotograf - łódź 17.01.13, 16:01 Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków WIĘCEJ NA: StudioFotografiiArtystycznej.pl Facebook: Studio-Fotografii-Artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś