Gość: kamerzysta_olsztyn IP: *.31.101.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.13, 17:18 Polecam Pana Alfreda z firmy PIXEL. Wideo Filmowanie HD OLSZTYN www.pixel.cdx.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamerzysta_olsztyn Wideo Filmowanie Olsztyn tel.kom.602-872-373 IP: *.31.101.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.13, 17:20 Wideo Filmowanie Olsztyn tel.kom.602-872-373 Przegrywanie Kaset WIDEO - DVD, Usługi Wideo-FIlmowania Uroczystości Ślubnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Kamerzysta Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.03.14, 00:40 A ja polecam grupę "Filmowcy Olsztyn" - jeszcze wesela nam nie zmontowali, ale podziękowania dla rodziców były przepiękne. Pół sali płakało:) Naprawdę polecam www.filmowcy.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kamerzysta Olsztyn IP: *.free.aero2.net.pl 07.09.14, 17:17 Mi ślub i wesele filmował Tomek z portalu wspomnienia.eu. Co prawda jako osobna marka działa niedługo, ale ma duże doświadczenie, gdyż wcześniej pracował dla kogoś innego. I nie narzuca swoich pomysłów tylko doradza co można fajnie zrobić. No i cenowo jest przystępny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kamerzysta Olsztyn IP: 95.160.187.* 07.12.14, 16:58 "Mi ślub i wesele filmował Tomek z portalu wspomnienia.eu" Pan Tomek filmował w naszej firmie, zakończyliśmy z nim współpracę ponieważ totalnie olewał to co robi, zero starań, liczne spóźnienia w dojazdach do konkretnych punktów typu kościół, sala weselna, co za tym idzie pretensje klientów "Dlaczego nie ma tego na filmie". "marka działa niedługo, ale ma duże doświadczenie" po szkoleniu u nas nagrał kilka wesel po czym bez jakiejkolwiek wiedzy zaczął działać na własną rękę. Potem ludzie będą do nas dzwonić i prosić żeby poprawić ich film tak jak to było ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Kamerzysta Olsztyn IP: 88.156.30.* 06.12.14, 07:59 Mój film nagrywała slubna.tv z Olsztyna. Przedstawiają się jako "Ślubna telewizja" i rzeczywiscie działają jak profesjonaliści. Jestem bardzo zadowolona i polecam. www.slubna.tv Odpowiedz Link Zgłoś