Dodaj do ulubionych

sprzatanie Lublin

28.08.12, 14:07
znacie może kogoś w miarę zaufanego, kto jednorazowo mógłby mi posprzatać mieszkanie po lekkim malowaniu, natomiast ze szczególnym uwzględnieniem kuchni i lazienki? Bez mycia okien. Mieszkanie umeblowane, ale poza tym puste :) Niecałe 40m.
Obserwuj wątek
    • anna.k777 Re: sprzatanie Lublin 28.08.12, 15:06
      Chyba lubinianka w pobliżu mieszka i jakiejś pracy szukała.
      • miedzymorze Re: sprzatanie Lublin 28.08.12, 15:28
        Oj chyba jednak Lubin i Lublin to jakoś specjalnie w pobliżu nie są ;)

pozdr,
        mi
        • anna.k777 Re: sprzatanie Lublin 28.08.12, 16:50
          Chyba,dzięki.
          • oteczka Re: sprzatanie Lublin 28.08.12, 16:57
            Chętna jestem ,mogę posprzątać
            • kannama Re: sprzatanie Lublin 28.08.12, 20:51
              napisze na priv, ok?
              • oteczka Re: sprzatanie Lublin 30.08.12, 05:49
                kannama napisał:

> napisze na priv, ok?
                napisałam i niestety nie doczekałam odpowiedzi ,jeżeli jednak nikogo nie potrzebujesz to wystarczyło odpisać ,przykro mi że nie znalazłaś chwili na odpowiedż,ale to chyba tak jak z większością wątków o pracy czy pomocy oferują a potem cisza.
                • dziabula27 Re: sprzatanie Lublin 01.09.12, 22:56
                  Hej ja chętnie się podejmę akurat jestem w trybie sprzątania:):) cały zeszły tydzień sprzątałam akurat po malowaniu ale to ogromny dom więc długo zeszło jakbyś chciała pisz na priv dziabula27@gazeta.pl pozdrawiam
                  • oteczka Re: sprzatanie Lublin 02.09.12, 12:48
                    a przeczytałaś co ja napisałam ,że to propozycja z tych nieistniejących,autorka wątku niestety nie odpisuje ,więc chyba to było napisane po to żeby coś napisać,bo gdyby kogoś potrzebowała to byle jaką korespondencję by prowadziła lub chociaż napisała że już znalazła ,dziękuje itp.
                    • dziabula27 Re: sprzatanie Lublin 02.09.12, 20:17
                      Nie wydaje mi się Kannama jest za długo na forum żeby sobie żartować z takich rzeczy mogło się coś wydarzyć a może poprostu nie ma dojścia do neta nie ma co od razu rzucać oskarżeniami że chciała z kogoś zażartować. Myślę że będzie mogła to się odezwie a może posprzątała sama i tyle pozdrawiam
                      • oteczka Re: sprzatanie Lublin 02.09.12, 20:29
                        Miała dostęp do neta ,bo po mojej wiadomości na którą nie odpisała ,pisała na innych forach to po jedno a po drugie napisałam do niej na priv tak jak chciała ,jeżeli nawet posprzątała sama to wypadało odpisać dzięki za dobre chęci ale już mi nie trzeba tak ja myślę ,bo ja każdemu kto do mnie napisze odpisuję ale to ja .
                        • kannama Re: sprzatanie Lublin 04.09.12, 23:30
                          wiesz, nie bardzo rozumiem skąd ten ton, ponieważ ja odpisałam...6 dni temu...z moim adresem i nr telefonu...i myślałam, że skoro sugerowałam koniec tygodnia po prostu wtedy zadzwonisz...
                          • oteczka Re: sprzatanie Lublin 04.09.12, 23:52
                            Niestety nie odpisałaś,ale to teraz mało istotne
                            • kannama Re: sprzatanie Lublin 05.09.12, 09:32
                              sprawdź spokojnie, bo akurat poczta gazetowa śmiesznie wyświetla wiadomości. Wysłałam 29.08. Ja to mam w wysłanych. I jest to jak najbardziej aktualne. Jeśli naprawdę nie dotarło, napiszę raz jeszcze i możemy się umówić, z tym, że nie wiem czy odpowiadałoby Ci na "raty". Bo zdążyliśmy pomalować pokoje, niestety jeszcze są zafoliowane. Ale kuchnie można by już odgruzować. I łazienkę.
                              • dziabula27 Re: sprzatanie Lublin 05.09.12, 13:02
                                Jak oteczka nie bedzie chciala to ja jak najbardziej jestem chetna nadal :):) moj email dziabula27@gazeta.pl pozdrawiam Kaska
                                • kannama Re: sprzatanie Lublin 06.09.12, 20:25
                                  napisałam dziabula do Ciebie :)
                                  • dziabula27 Re: sprzatanie Lublin 07.09.12, 18:19
                                    odpisalam przepraszam ze dopiero dzisiaj ale dopiero zajrzalam na poczte
                              • oteczka Re: sprzatanie Lublin 05.09.12, 15:30
                                Sprawdzałam parę razy , nic nie dotarło ,jak możesz to napisz jeszcze raz
                                • kannama Re: sprzatanie Lublin 05.09.12, 19:19
                                  napisałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka