Dodaj do ulubionych

ach..... Ci faceci ?

13.02.02, 15:53
CZYTAM WASZ LISTY I BYC MOŻE KTOS Z WAS WYJASNI MI PODEJŚCIE MĘŻSZCZYZN W
RELACJACH Z KOBIETĄ. CO TAK NAPRAWDĘ SIĘ LICZY?
OTÓŻ DO RZECZY. KILKA MIĘSIECY TEMU POZNAŁAM FAJNEGO CHŁOPAKA. mIŁY, UŁOZONY,
KUTURALNY. POCZATKOWO BYŁA TO TYLKO ZNAJMOŚC TYPOWO KOLEZEŃSKA, ALE Z CZASEM
CORAZ CZĘŚCIEJ ROZMAWIALISMY O SEXIE. I WRESZCIE PO KILKU MIESIĄCACH TO
ZROBILIŚMY. PO TYM DO DZIŚ SIĘ DO MNIE NIE ODEZWAŁ A MINEŁO JUZ JAKIS CZAS. O
CO WIĘC CHODZI ? WCZESNIEJ POTRAFIŁ DZWONIĆ DO MNIE TRZY RAZY DZIENNIE, WYSYŁAC
SMS, ODWIEDZAĆ. CZY MU CHODZIŁO TYLKO O TO, A NA DOMIAR ZŁEGO NIE SPEŁNIŁAM
JEGO OCZEKIWAŃ? STARAŁ SIE TAK WCZESNIEJ TYLKO PO TO - DLA SEXU? POWIEDZCIE CO
O TYM MYSLICIE?
Obserwuj wątek
    • efciaczek Re: ach..... Ci faceci ? 13.02.02, 16:10
      moze nie najlepiej mu wyszlo i teraz wstydzi sie odezwac?
    • smyk1 Re: ach..... Ci faceci ? 14.02.02, 08:28
      tomojadres !

Zaliczył Cię - a teraz zalicza inną i tyle.
    • szarak1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 06:41
      Zwykły dupek!Dobrze że rozstalście się tak szybko,bo zmarnował by więcej
      Twojego czasu.Jak poznasz następnego chłopaka to dla sprawdzenia powiedz mu że
      seks dopiero po ślubie.Jak zwieje to przynajmniej nie będziesz się czuła
      wykorzystana przez kolejnego żałosnego Cosanowę.
    • the_real_kris1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 10:44
      Mysle, ze go wkurzylas tym iz tak dlugo to trwalo zanim poszliscie do lozka...
      Jakbys sie z nim przespala na trzeciej randce to by wszystko bylo OK i po pol
      roku byscie sie rozstali moze w przyjazni, a moze byscie sie nie rozstali. A
      tak to frustracja w chlopaku narastala i juz tylko czekal na to, zeby
      cie 'bzyknac i zniknac' - czyli ukarac cie za doznane dlugotrwale upokorzenie...
      A szarak pieprzy glupoty - ocen sama - lepiej byloby tkwic w celibacie czy
      spedzic fajnie czas z chlopakiem? Z nastepnym radze szybciej do lozka.
      • smyk1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 11:20
        the_real_kris1 napisał(a):

> Mysle, ze go wkurzylas tym iz tak dlugo to trwalo zanim poszliscie do lozka...
        > Jakbys sie z nim przespala na trzeciej randce to by wszystko bylo OK i po pol
        > roku byscie sie rozstali moze w przyjazni, a moze byscie sie nie rozstali. A
        > tak to frustracja w chlopaku narastala i juz tylko czekal na to, zeby
        > cie 'bzyknac i zniknac' - czyli ukarac cie za doznane dlugotrwale upokorzenie..
        > .
        > A szarak pieprzy glupoty - ocen sama - lepiej byloby tkwic w celibacie czy
        > spedzic fajnie czas z chlopakiem? Z nastepnym radze szybciej do lozka.

the ach kris !

Takiego idiotyzmu to jeszcze w życiu nie słyszałem !
        Pamiętaj o jednym - trudno zdobyta kobieta to skarb.
        Sztama z szarakiem i jego pozdrawiam.
        • okazja Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 12:13
          smyku i szraku...brawo....wreszcie ktos sensownie prawi....duza buzka
        • the_real_kris1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 13:16
          A czytales kiedys swoje teksty? To poczytaj - odwiedzisz w ten sposob niezla
          kopalnie idiotyzmu...
      • szarak1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 12:00
        Krzysiek!Nie napisałem ,że jestem za celibatem.Doradzałem dziewczynie jak
        selkcjonować dupków ,którzy ją chcą wykorzystać,a po których ona oczekuje
        czegoś więcej.Jeżeli chłoptaś chce sobie ulżyć to jest tyle telefonów do
        prostytutek w każdej gazecie.Szybko ,w miarę tanio i dla obu stron
        bezboleśnie.Po co czekać do trzeciej randki?A jak da dopiero na czwartej.Ile
        czasu straconego,ile pieniędzy?!Bilet do kina 12złX4X2=192zł+ew lody
        ok.100zł.Razem prawie 300zł.A jak pęknie dopiero na piątej?Strach pomyśleć!Za
        300zł można sobie 6 razy pochędożyć z ładną dziewczyną albo 10 razy ze
        sztajmeską.Bez trwania w celibacie! Z pozdrowieniami Szarak1
        • the_real_kris1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 13:26
          szarak1 napisał(a):

> Krzysiek!Nie napisałem ,że jestem za celibatem.Doradzałem dziewczynie jak
          > selkcjonować dupków ,którzy ją chcą wykorzystać,a po których ona oczekuje
          > czegoś więcej.Jeżeli chłoptaś chce sobie ulżyć to jest tyle telefonów do
          > prostytutek w każdej gazecie.Szybko ,w miarę tanio i dla obu stron
          > bezboleśnie.Po co czekać do trzeciej randki?A jak da dopiero na czwartej.Ile
          > czasu straconego,ile pieniędzy?!Bilet do kina 12złX4X2=192zł+ew lody
          > ok.100zł.Razem prawie 300zł.A jak pęknie dopiero na piątej?Strach pomyśleć!Za
          > 300zł można sobie 6 razy pochędożyć z ładną dziewczyną albo 10 razy ze
          > sztajmeską.Bez trwania w celibacie! Z pozdrowieniami Szarak1

• sandra26 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 10:51
      Chyba chodziło o mu tylko o zaliczenie kolejnej partnerki-bo są i tacy,zresztą
      i takie też-no bo jak to rozumieć inaczej?
      • okazja Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 12:15
        mowiac jeszcze bardziej skrotowo....dupek
        • the_real_kris1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 13:36
          A moze to ty jestes dupka? Nie znasz motywow faceta a go oceniasz...
          • okazja Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 13:44
            kazdy kto zwija zagle bez slowa...to tchorz i dupek... nie szanuje drugiej
            osoby....
            a ty co zakompleksiony??....widze ze odpowiadasz wszystkim i na wszystko...za
            duzo jadu w zyciu realnym??
            • the_real_kris1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 15:38
              okazja napisał(a):

> kazdy kto zwija zagle bez slowa...to tchorz i dupek... nie szanuje drugiej
              > osoby....

----> nie zgodzilbym sie z lekka... Moze wlasnie przez szacunek dal niej woli
              zniknac?

> a ty co zakompleksiony??....widze ze odpowiadasz wszystkim i na wszystko...za
              > duzo jadu w zyciu realnym??

----> A ty zakompleksiona? U ciebie za duzo jadu w necie to na pewno, a w realu -
              pewnie tez... Ty tez odpowiadasz wszystkim.
    • smyk1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 13:43
      the real kris !

To Ty jesteś szowinistyczny dupek !
      Sztama z okazją.
      smyk
      • the_real_kris1 Re: ach..... Ci faceci ? 15.02.02, 15:49
        Och tak? A niby co na to wskazuje? A co to w ogole jest szowinizm?
    • tassman easy bitch 22.02.02, 10:45
      tomojadres napisał(a):

> CZYTAM WASZ LISTY I BYC MOŻE KTOS Z WAS WYJASNI MI PODEJŚCIE MĘŻSZCZYZN W
      > RELACJACH Z KOBIETĄ. CO TAK NAPRAWDĘ SIĘ LICZY?
      > OTÓŻ DO RZECZY. KILKA MIĘSIECY TEMU POZNAŁAM FAJNEGO CHŁOPAKA. mIŁY, UŁOZONY,
      > KUTURALNY. POCZATKOWO BYŁA TO TYLKO ZNAJMOŚC TYPOWO KOLEZEŃSKA, ALE Z CZASEM
      > CORAZ CZĘŚCIEJ ROZMAWIALISMY O SEXIE. I WRESZCIE PO KILKU MIESIĄCACH TO
      > ZROBILIŚMY. PO TYM DO DZIŚ SIĘ DO MNIE NIE ODEZWAŁ A MINEŁO JUZ JAKIS CZAS. O
      > CO WIĘC CHODZI ? WCZESNIEJ POTRAFIŁ DZWONIĆ DO MNIE TRZY RAZY DZIENNIE, WYSYŁAC
      >
      > SMS, ODWIEDZAĆ. CZY MU CHODZIŁO TYLKO O TO, A NA DOMIAR ZŁEGO NIE SPEŁNIŁAM
      > JEGO OCZEKIWAŃ? STARAŁ SIE TAK WCZESNIEJ TYLKO PO TO - DLA SEXU? POWIEDZCIE CO
      > O TYM MYSLICIE?

Tomojadres,

To proste. Wystarczyło troszke wysiłku, pare telefonów i Cie miał jak chciał.
      Skorzystał i odszedł. Wykorzystał jak chusteczke do nosa i wyrzucił Cie do kosza.
      Okazałaś się łatwą dziewczyną :):)

tassman:)

• tomojadres Re: easy bitch 22.02.02, 11:28
        MOŻE MASZ RACJĘ. DODAM TYLKO, ZE ZNALISMY SIE DOBRYCH KILKA MIESIĘCY I NIE
        POSZŁAM Z NIM DO ŁÓŻKA NA PIERWSZEJ RANDCE.
        ALE DZIS JUŻ WIEM , ŻE MA DZIEWCZYNĘ KTÓRA Z NIM NIE SYPIA, WIĘC ZASPOKOIŁ SWE
        POTRZEBY MNĄ. DLATEGO UWAŻAM, ŻE W GRUNCIE RZECZY MASZ RACJĘ. JEST MI TYLKO
        BARDZO PRZYKRO.
        • zora Re: easy bitch 22.02.02, 15:02
          A ja mysle ze nie ma co byc Ci przykro bo jak sie okazuje to poprostu mialas
          inne wyobrazenie o nim.Nie przejmuj sie nim bo to jakis zakompleksiony cham
          ktory najwidocznej sie w ten sposob dowartosciowuje i jak widac nawet kosztem
          waszej przyjazni.jak masz mozliwosc zapytaj sie go czy chodzilo mu tylko o
          bzykniecie Ciebie.Mozesz tez go ukarac za to zachowanie i powiedziec ze byl
          doniczego.Mozesz tez sklamc i potraktowac go tak jak bys ty go wykorzystala i
          zostawila.Ja tak zrobilam raz z chlopakiem ze powiedzialam mu ze to byla dla
          mnie jednonocna zabawa a teraz niech spada(bo zasluzyl na to),dziwne bo on
          wtedy sie dopiero na powaznioe zainteresowal ale go odrzucalam.Nie mysl o tym
          pajacu wiecej.Na pewno wczesniej dawla jakies zanki ze jest taki dupek moze z
          nastepna znajomoscia badz bardziej wymagajaca i rob ostra selekcje.
          • tomojadres Re: easy bitch 22.02.02, 16:07
            DZIĘKUJĘ ZA TE SŁOWA. ZROBIŁO MI SIĘ MIŁO I JAKOŚ LEPJEJ, BO BYŁO MI NAPRAWDĘ
            BARDZO PRZYKRO. I MIMO, ŻE NIE MAM JUŻ NASTU LAT JAKOŚ BARDZO MNIE TO RUSZYŁO.
            MOŻE ZA DUZO OCZEKIWAŁAM PO TEJ ZNAJOMOŚCI. MOŻE MIĘDZY WIERSZAMI MÓWIŁ ŻE
            CHODZI TYLKO O "TO", A JA TEGO NIE ZAUWAŻYŁAM. NIE WIEM. DZIS NIE MA TO JUŻ
            ZNACZENIA.
            • tassman so easy bitch 26.02.02, 12:05
              tomojadres napisał(a):

> DZIĘKUJĘ ZA TE SŁOWA. ZROBIŁO MI SIĘ MIŁO I JAKOŚ LEPJEJ, BO BYŁO MI NAPRAWDĘ
              > BARDZO PRZYKRO. I MIMO, ŻE NIE MAM JUŻ NASTU LAT JAKOŚ BARDZO MNIE TO RUSZYŁO.
              > MOŻE ZA DUZO OCZEKIWAŁAM PO TEJ ZNAJOMOŚCI. MOŻE MIĘDZY WIERSZAMI MÓWIŁ ŻE
              > CHODZI TYLKO O "TO", A JA TEGO NIE ZAUWAŻYŁAM. NIE WIEM. DZIS NIE MA TO JUŻ
              > ZNACZENIA.

tylko w depresje nie wpadnij od tego ciągłego rozdrapywania ran....

• gigi22 Re: so easy bitch 27.02.02, 18:34
                Tak, tassmanku, znowu Twoja elokwencja i umiejętność pomocy dała o sobie znać...
                • tassman so easy gigi 28.02.02, 12:53
                  gigi22 napisał(a):

> Tak, tassmanku, znowu Twoja elokwencja i umiejętność pomocy dała o sobie znać..
                  > .

Powoli stajesz sie gigi moją przyboczną....Pochlebiasz mi;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka