akloa 29.05.02, 23:51 Mam pytanie gdzie znajduje sie punkt Gi czy kobieta ma wiecej punktow czy tylko g i gdzie one sie znajduja . pozdrawiam i dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obbaz Re: punkt G 30.05.02, 06:18 Kobieta jest zlozeniem wielu punktow. Naucz sie jej...tego nie da sie zastapic topograficzna i universalna mapa. Pozdrawiam Obbaz Odpowiedz Link Zgłoś
.klamka. Re: punkt G 30.05.02, 17:39 akloa napisał(a): > Mam pytanie gdzie znajduje sie punkt Gi czy kobieta ma wiecej punktow czy tylko > > g i gdzie one sie znajduja . pozdrawiam i dziekuje z gory w pochwie, na przedniej sciance, 2-3cm od "wejscia" Odpowiedz Link Zgłoś
dariii Re: punkt G 01.06.02, 01:22 akloa napisał(a): > Mam pytanie gdzie znajduje sie punkt Gi czy kobieta ma wiecej punktow > czy tylko g i gdzie one sie znajduja . pozdrawiam i dziekuje z gory Punkt G to mitologia. I niewątpliwie kobieta ma więcej punktów cokolwiek byś przez to rozumiał :) Po prostu pieść jej całe ciało, a przekonasz się, które pieszczoty sprawiają jej największą frajdę. I nie zapominaj o plecach, ramionach , karku - niektóre mają równie wrażliwe jak sutki. pozdrawiam Dari Hipnoza Odpowiedz Link Zgłoś