Dodaj do ulubionych

model czołgu RC

15.02.17, 17:26
Siema, zwracam się do kolegów,którzy interesują się modelarstwem itd. Słyszeliscie o nowej kolekcji która ruszyła chyba dziś? Mamy czołg do składania w zeszytach. Skala chyba 1:15, wiem że to może być czołg taki do postawienia lub zdalnie sterowany. Ktoś słyszał?
Obserwuj wątek
    • wandetka Re: model czołgu RC 16.02.17, 11:17
      Zdalnie sterowany? A kiedy bedzie dodawany ten nadajnik czybcos takiego??????
      • dariuso4 Re: model czołgu RC 16.02.17, 11:35
        przeczytałem na oficjalnej stronie kolekcji ze przy 15stej przesyłce otrzymujesz nadajnik, zerknij sobie na te stronke, tam jest sporo informacji,łap linka:
        www.deagostini.com/pl/kolekcja/czolgt72/
    • ansena Re: model czołgu RC 21.02.17, 20:19
      Ta słyszałem Ale ma być podobno drogo. A zdalnie sterowany to już w ogóle drogi...
      • dariuso4 Re: model czołgu RC 22.02.17, 16:17
        Czy ja wiem czy drogo, no będzie zdalnie sterowany więc fajnie, tych numerów jest chyba coś koło 160, w prenumerce to na pewno wychodzi taniej, trzeba się tym zainteresować :D
    • adam_7905 Re: model czołgu RC 08.03.17, 14:39
      Cześć! Z nowych kolekcji w zeszytach z czołgiem, to słyszałem o De Agostini z czołgiem T-72, ale skala jest 1:16 a nie 1:15. On jest zdalnie sterowany, ale nie wiedziałem że może być bez RC. Sprawdź sobie czy o to Ci chodziło :)
      • abrahan Re: model czołgu RC 23.03.17, 13:21
        Pewnie o to, bo o tym czołgu było dość głośna za sprawą reklamy w tv. Mój tata też to zamówił i bawi się jak dziecko, ale przyznaje, że z tej pasji powstają cudeńka chociaż ja nie jestem na tyle cierpliwy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka