anuteczek 23.04.04, 15:06 Drogie dziewczyny, Tak sobie gawędzimy z Rendziakiem, że miło będzie się spotkać i pogadać. Co Wy na to? Może urządzimy sobie MAJÓWKĘ w którymś parku? Otwieram listę chętnych andzia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rendziak Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 15:10 ja jak nabardziej sie wpisuje:) tylko uprzedzam, że na długi weekend mnie nie będzie tzn jade do rodziców do Poznania. zaczekacie za mną?????? chyba że ten weekend macie wolny??? ale to może być za mało czasu żeby wszystkich zebrać.... podajcie jakąs orientacyjną date.. aga - rendziak Odpowiedz Link
olivka27 Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 15:13 Ha,haha!!!Majówka w Warszawie!!!Jesteście niemozliwe,dołączam się!!!! Odpowiedz Link
rendziak Re: 8 maja - dzień Zwycięstwa 23.04.04, 15:25 mi pasuje bede wtedy w wawie i chetnie sie z Wami spotkam::))) zatem 8 maja?? Odpowiedz Link
sunrise3 Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 16:57 Mam pytanko, a czy takie "swieze" forumowiczki jak ja tez moga sie z Wami spotkac? Spodobala mi sie ta inicjatywa. Pozdrowionka Asia Odpowiedz Link
rendziak do sunrise3 23.04.04, 17:00 a pewnie że tak - zapraszamy im nas więcej tym lepiej..... Odpowiedz Link
malomi Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 17:13 Ja też się dołączam, tylko lepiej 8, bo na długi weekend wyyyyjjjeżdzaaam Odpowiedz Link
sunrise3 Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 19:11 Musimy byc w takim razie w wirtualnym kontakcie co do szczegolow. 8.05 to dla mnie rowniez dobry termin :0)) Odpowiedz Link
aniao3 Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 19:44 Pomysl cudny! 8 maja brzmi sexy! Wpisalam w juz terminarz tylko kochane gdzie? o ktorej? I przybywajcie wszystkie dziewczyny! jakis znak rozpoznawczy? Moze balonik? tylko skad wziac balonik - moze mi dadza w castoramie ))buziaki i czekam na konkret miejscowo-godzinowy anka Odpowiedz Link
anuteczek Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 20:03 Aguś, Z obiema córami, no chyba, że Marta zlekceważy forumowe ciotki Proponuję może Park Skaryszewski - tam jest super cukiernia - Misianka, może około 15? pozdrawiam, andzia Odpowiedz Link
j0204 Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 21:25 To co, 8 maja w Parku Skaryszewskim? może być, napewno się wszystkie poznamy-- będziemy miały jakiś instynkt. Też z chęcią wzięłabym Sylwię, ale chyba to za duże ryzyko dla niej, więc wezmę zdjęcia--jeżeli chcecie oczywiście. Jola Odpowiedz Link
agablues Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 20:02 aniao3 napisała: > Pomysl cudny! 8 maja brzmi sexy! Wpisalam w juz terminarz tylko kochane gdzie? > o ktorej? I przybywajcie wszystkie dziewczyny! jakis znak rozpoznawczy? Moze > balonik? tylko skad wziac balonik - moze mi dadza w castoramie ))buziaki i > czekam na konkret miejscowo-godzinowy > anka Ania, jak się zgodzicie na mnie, to ja Cię na pewno poznam inne dziewczyny tez mogą, jeśli się tylko ujawnisz ) Odpowiedz Link
malomi Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 21:16 Aguś, Twoja córcia-obecność obowiązkowa. Już nie mogę się doczekać. Nie wiem czy cukernia wytrzyma nasz najazd, może trzeba wcześniej zarezerwować miejsca? Odpowiedz Link
malomi Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 21:22 Taka malutka i cichutka propozycja: może zaprosić dziewczyny z forum "chore dziecko, strata dziecka" ? Widzę że niektóre już z nami będą, ale może tam też trzeba coś naskrobać? Co o tym myslicie? Odpowiedz Link
anuteczek Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 21:44 scenicznym szeptem odpowiadam - już "wysłałam" im zaproszenie, andzia Odpowiedz Link
agablues Re: MAJÓWKA w Warszawie 23.04.04, 22:06 wiecie, co? płakac mi się chce , z radości Tyle fajnych kobitek!!!! Moja mała będzie, bo ja bez niej / ona beze mnie - niemożliwe. Ale ze starszą to mogłoby być za dużo zamieszania. Oby do 8 maja!! Odpowiedz Link
agape76 Re: MAJÓWKA w Warszawie 24.04.04, 10:28 Sercem i duszą będę z Wami. Tylko nie zapominajcie o nas tu na "prowincji". Przydałoby się jakiś sprawozdanko z tego spotkania dla wszystkich zainteresowanych spoza stolicy. Please!! Ściskam i pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
aniao3 Re: MAJÓWKA w Warszawie 24.04.04, 18:07 Ale fajnie! tylko cos mi sie wydaje ze ta cukiernia to byla malutka - moze by jednak zrobic rezerwacje ale super ze sie zobaczymy )) pa a Odpowiedz Link
anuteczek Re: MAJÓWKA w Warszawie 24.04.04, 20:32 No to zrobimy rezerwację, tylko na którą godzinę? Z naszej majówki robi się prawdziwy sabacik :o), teraz można z czystym sumieniem pisać DO ZOBACZENIA andzia Odpowiedz Link
rendziak Re: MAJÓWKA w Warszawie 26.04.04, 09:39 kochane pomimo że od trzech lat mieszkam w wawie to nie wiem dokładnie gdzie jest ten park skaryszewski ale coś mi sie kojarzy z pragą...... wytłumaczcie mi koniecznie gdzie to jest:) aha i dawajcie znać jak ustalicie konkretną godzinkę:) Odpowiedz Link
adju Re: MAJÓWKA w Warszawie 27.04.04, 11:22 Hej Kochane i ja się melduję! Czyli 8 maja godz 15 Park Skaryszewski w cukierni? Park skraryszewski jest na ul. Waszyngtona obok Kamionka Buziaki Justa (adju) Odpowiedz Link
rendziak Re: MAJÓWKA w Warszawie 27.04.04, 11:29 ale fajowo!!!!!!! już się nie mogę doczekać::))) Odpowiedz Link
melka_x Re: MAJÓWKA w Warszawie 29.04.04, 12:15 Jestem naburmuszona)), bo nie dostałam zaproszenia! Wątku nie widzialam, chyba oślepłam! Ale i tak będę Odpowiedz Link
anuteczek Zaproszenie dla Melki ;))) 29.04.04, 12:29 Melko Kochana, Niniejszym mam zaszczyt Cię zaprościć na pierwszą forumową majówkę, która odbędzie się w Dzień Zwycięstwa 8 maja o godzinie 15 w Misiance w Parku Skaryszewskim. A na ślepotę, to dobrze Ci zrobi prawdziwe masło i marchewka , ściskam, andzia Odpowiedz Link
marikaow Re: MAJÓWKA w Warszawie 02.05.04, 19:26 ja też bym chciała tylko ze ja mieszkam w Szczecinie opiszcie jak było pa Odpowiedz Link
adju Re: MAJÓWKA w Warszawie 07.05.04, 15:05 Cześć dziewczyny Mimo iż bardzo cieszyłam się na spotkanie niestety nie będę mogła na nim być. Wczoraj odbył się pogrzeb mojej babci. Jestem smutna, zła i zdołowana. W domu atmosfera-hmmm-same wiecie jaka...zreszta i tak byłabym kiepskim kompanem do pogaduszek. Trzymajcie się cieplutko i proszę nie dołucie się tematami. Pewnych rzeczy się nie zmieni, pewnych odpowiedzi nigdy nie poznamy i dobrze (!) bo czasem wiedzieć za dużo to przekleństwo (to jest zarazem odpowiedź na post Malomi) Buziaki Justa Odpowiedz Link