Dodaj do ulubionych

ewabaranek

18.03.11, 13:57
Jesteś już w domku?
Jak się czujesz? (oczywiście fizycznie bo psychicznie to wiadomo).
Dostałaś tabletki przed zabiegiem?
Obserwuj wątek
    • ewabaranek Re: ewabaranek 20.03.11, 09:13
      W piątek mnie wypisali, we czwartek był zabieg.
      Fizycznie jeszcze trochę krwawię. Tabletek nie dostałam, bo chcieli mieć cały materiał do badania po podejrzeniu zaśniadu. Widziałam, jak się dziewczyny wiły z bólu po cytotecu.. mam wrażenie, że chyba stało się lepiej, że tego bólu nie czułam.
      Nie wiem w jakim stanie była szyjka przed zabiegiem, bo tylko mi usg robili. Czekali z zabiegiem od wtorku.
      Mdłości miałam do samego dnia zabiegu. Piersi trochę zeszły, ale chcę już mieć te moje, a nie ciążowe..
      • kahakasurdo Re: ewabaranek 20.03.11, 11:32
        Dobrze, że juz jesteś w domu... Trzymam kciuki, żeby wyniki bety były..odpowiednie. Ściskam.
        • justyna8319 Re: ewabaranek 20.03.11, 13:18
          Fakt po cytotecu są potworne bóle (podobno jak porodowe).
          Najważniejsze że jesteś już w domu.
          Ja zabieg miałam 4 lutego 2011 i niestety nadal mam piersi ciążowe crying
          Też już bym chciała żeby były normalne bo tylko dodatkowo dołują...
          U mnie jeszcze po zabiegu pojawiło się mleko crying
          Trzymaj się i pisz jak tylko będziesz miała ochotę. 2901922 to moje gg
          • moni_le Re: ewabaranek 20.03.11, 22:03
            Ewobaranek dużo sil i zdrowa zycze.
            jesli chodzi i piersi to mi zeszły po niecalym tygodniu, z tym ze ja mam bardzo małe.
            ide jutro po do pracy pierwszy dzien i jakos mnie niechec bierze. niby chce jak najszybciej wrocic do wczsesniejszego trybu, bo tak to siedzialam w domu wgapiona w sufit i czas mi przez palce uciekal ale z drugiejj strony boje sie ze wtedy najdotkliwiej odczuje ze te wszytkie plany ktore sie przez te 3 miesiace ciazy pojawily sa juz nieaktualne..
          • migotka.s Re: ewabaranek 20.03.11, 22:44
            ja dostałam srodek na zatrzymanie laktacji i w ciagu tygodnia piersi wróciły do siebie
            • ewabaranek Re: ewabaranek 21.03.11, 08:31
              Migotka, nawet w tak wczesnej stracie dostaje się taki środek na zatrzymanie laktacji ?
              • kinga_owca Re: ewabaranek 21.03.11, 12:57
                Ewuś, laktacja rusza bardzo szybko, są kobiety które mają nawał pokarmu po wczesnym poronieniu
                jeśli nie ma nic niepokojącego (nabrzmiałe piersi, bolesnośc, gorączka itp) a mleko jest to można pić napar szałwii, to naturalny sposób hamowania laktacji
                nie owijać broń boże bandażami, zadnego ucisku bo można nabawić się zastoju

mozliwe też, że wszystko wygaśnie bez potrzeby wspomagania

tutaj jest wątek na ten temat z forum KP
                • goni99 Re: ewabaranek 21.03.11, 20:30
                  niestety pojawia sie pokarm. Ja dostalam bromergon, ale fatalnie sie po nim czulam (nawet po 1/3 tabletki), wiec przestalam brac. I byl nawal pokarmowy, wiec musialam brac nadal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka