Dodaj do ulubionych

gdzie zrobić histeroskopie w Krakowie

23.09.05, 17:32
Hej dziewczyny. Wracam właśnie od gina i jestem strasznie podłamana. Okazało
się ża mam dwurożną macicę i gin zlecił mi histeroskopie. Proszę napiszcie coś
na ten temat przede wszystkim gdzie najlepiej ją zrobić( gin mówił że
najlepiej tam gdzie od razu podczas jednego zabiegu mogliby od razu usunąć tą
przegrodę), jak długo się czeka, jak się przygotować do tego badania, czego
się spodziewać po badaniu. Za wszystkie info będe wdzięczna. Pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • delta77 Re: gdzie zrobić histeroskopie w Krakowie 23.09.05, 21:37
      Czesc Satorka wink))
      Ja mam histero 29.09 na Kopernika, na NFZ. Czekalam miesiac i pare dni, bo
      musialam sie tez wstrzelic w odpowiedni d.c., no i koniecznie skierowanie od
      gina z przychodni (takiego, co ma umowe podpisana), zeby refundowali.
      Tak samo nie wiem co mnie czeka. Boje sie troche. Moze jakas dziewczyna jest po
      i cos nam tu dopisze...
      A bylas u Kostyka? 0 jesli tak - jak wrazenia???
      Pozdrowionka
      • satorka Re: gdzie zrobić histeroskopie w Krakowie 24.09.05, 10:46
        Cześć Delto. Byłam u kostyka a piątek miałaś rację super lekarz. Wykrył u mnie
        dwurożną macicę czego dotąd nie zobaczyli inni lekarze. Dostałam od niego
        skierowanie do szpitala i nie wiem czy muszę jeszcze mieć dodatkowe z
        przychodni? W którym dniu cyklu najlepiej zrobić to badanie? Nie wiesz czy na
        Kopernika od razu podczas zabiegu usuwają ewentualnie tą przegrodę? Koniecznie
        odezwij się jak będziesz po badaniu. Trzymam kciuki i pozdrawiam.
        • delta77 Re: gdzie zrobić histeroskopie w Krakowie 25.09.05, 13:06
          Jeszcze po badaniu nie jestem, ale chce napisac o skierowaniu. Ja mialam od
          Kostyka i od gina z przychodni, bo bylam zalatwiac jakies badania i przy okazji
          poprosilam o to skierowanie. Na Kopernika przy rejestracji, jak powiedzialam,
          ze mam od prywatnego i panstwowego, to pani powiedziala, ze moze lepsze od
          panstwowego... i wziela to... ale jej slowo "moze" dla mnie znaczylo, ze nie ma
          to znaczenia. Z reszta gdzies na forum dziewczyna pisala o darmowej laparo w
          Polsce na NFZ, ze wystarczy skierowanie od priva, wiec moze bedzie ok.
          Najlepiej zadzwonic i zapytac.
          Badanie wykonuje sie po @ ale prze owu, wlansie po to, zeby ewentualnie
          costam "naprawic" wink))
          Dam znac jak bede po, ale sie deneruje okropnie.
          pozdrwiam
          • satorka Re: gdzie zrobić histeroskopie w Krakowie 25.09.05, 15:52
            Cześć. Nie martw się napewno będzie dobrze. Ja byłam przerażona na początku a
            teraz myślę sobie że jeśli mam tam jakąś przegrodę to ona może była przyczyną
            miich poronień. Na razie czekam na wyniki wymazu z szyjki i jeśli będzie ok to
            od razu idę się zapisać na histero. Trzymam za Ciebie kciuki i czekam jak się
            odezwiesz po. Pozdrowienia Ania
            • 89mika Re: do Satorki 03.11.05, 09:37
              cześć, śledzę wątek w sprawie histeroskopii bo ty pisałas że będziesz ją miała
              ze względu na istnienie przegrody w macicy , czy miałas juz histero ? co Ci
              wykazała , tak naprawdę to miałabym jeszcze pare pytań do ciebie bo też jestem
              z krakowa i czuję że też mam ten sam problem z wadą macicy , gdybys chciała ze
              mną pogadać to przesyłam mój nr gg 4630045, zależy mi bardzo
              • satorka do 89mika 04.11.05, 22:15
                Cześć chętnie z Tobą pogadam na gg ale mam czas w niedzielę napisz o której Ty
                masz czas to pogadamy. pozdrawiam Ania
                • 89mika Re: do satorka 05.11.05, 08:54
                  hej, ja mam czas w niedzielę, może tak koło 15 ? ale to najlepiej Ty napisz o
                  której mogłabys bo w sumie to ja zawracam Ci głowę , ja się dostosuję,
                  pozdrawiam
                  • satorka do 89 mika 06.11.05, 15:07
                    Hej mam już włączone gg czekam aż będziesz dostępna pozdrawiam
                    • 89mika Re: do 89 mika 06.11.05, 15:21
                      hej ja jestem dostepna , daje jeszcze raz numer 46 300 45
                      • 89mika Re: do satorki 06.11.05, 15:32
                        może podaj mi swój nr gg , ja sie spróbuje skontaktować
                        • satorka Re: do satorki 06.11.05, 16:45
                          3019820 pozdrawiam
                          • yba2 Re: do satorki 08.11.05, 10:08
                            Dziewczyny, co prawda nie jestem z Krakowa a z Warszawy, ale też mam dwurożną
                            macicę i miałam histeroskopię. Jeśli chciałybyście o coś spytać to chętnie się
                            podzielę.
                            Pozdrawiam.
                            Yba
                            • 89mika Re: do yba2 08.11.05, 11:04
                              cześć, dzięki za nawiązanie kontaktu, jesli chciałabys ze mna pogadać to
                              chętnie skorzystam, na razie staram sie jak najwiecej o tej wadzie i leczeniu
                              dowiedzieć, mój nr gg 46 300 45, daj znać kiedy miałabys czas żeby pogadać,
                              pozdrawiam
                              • yba2 Re: do yba2 08.11.05, 12:01
                                A to mój nr gg 605998, jestem dostępna choć niewidoczna.
                            • satorka do Yba2 08.11.05, 23:00
                              Cześć. Fajnie że się odezwałaś. Napisz mi proszę co wykazała u ciebie
                              histeroskopia, czy usunęli Ci od razu tą przegrodę podczas badania, no i w ogóle
                              coś o tym badaniu. Trochę się boję tej histerskopii. Pozdrawiam Ania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka