ewaka1 05.05.05, 16:44 szukam opiekunki do dwójki dzieci 2,5 letniego chłopczyka i 9 miesięcznej dziewczynki. praca w godz 7 - 17. pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia7770 Re: OPIEKUNKA TARCHOMIN 05.05.05, 19:33 Nazywam się Małgorzata Wójcicka Jestem studentka WSEiA w kielcach Studiuje w trybie zaocznym (zjazd raz w miesiącu sobota i niedziela) Opiekowałam sie juz dwoma dziewczynkami 3i5 latek Bardzo lubie spędzać każdą chwile z dziecmi Miło spędzam z nimi czas Opiekowałam sie również rocznym chłopczykiem Do moich zajeć należało również karmienie sprzątanie oraz gotowanie Posiadam stosowne referencje Jeśli dostane prace to zamieszkam z ciocia Prosze o kontakt Moj nr.661-784-975 Odpowiedz Link
malinka_mala Re: OPIEKUNKA TARCHOMIN 05.05.05, 19:47 Witam ,mam na imie Dorota(22)jestem mila,sympatyczna osoba majaca duze doswiadczenie w opiece nad dziecmi,bez nalogow i raczej bezkonfliktowa.Posiadam referencje.Jestem zainteresowana Pani oferta i jesli chcialaby Pani dowiedziec sie o mnie cos wiecej prosze o kontakt mailowy: dorotax@vp.pl. Pozdrawiam Dorota. Odpowiedz Link
potencjal-doradztwo Re: OPIEKUNKA TARCHOMIN 17.05.05, 14:15 Szanowna Pani, chcielibyśmy Pani zaproponować usługi agencji rekrutacyjno – szkoleniowej POTENCJAŁ. Agencja POTENCJAŁ istnieje na rynku rekrutacyjnym już ponad dwa lata. W tym czasie wyrobiliśmy sobie dobrą markę, z której korzysta wiele osób i firm. W 2005r. w wyniku wielu zapytań o opiekunki i gosposie, powstał nowy dział, zajmujący się tylko tą dziedziną. Posiadamy bardzo obszerną bazę osobową opiekunek i gosposi domowych. Wszystkie nasze kandydatki posiadają sprawdzone referencje i doświadczenie. Ceny skorzystania z naszych usług są naprawdę konkurencyjne: opiekunka/gosposia na 1-3 dni w tygodniu – 300pln (opłata jednorazowa) opiekunka/gosposia na ponad 3 dni w tygodniu – 450pln (opłata jednorazowa) opiekunka/gosposia z zamieszkaniem – 550pln (opłata jednorazowa) Jeżeli jest Pani zainteresowana naszą ofertą, bardzo prosimy o kontakt: (022) 652-31-15 0-604-493-119 biuro@potencjal.com.pl Odpowiedz Link
kanica Re: OPIEKUNKA TARCHOMIN 17.05.05, 17:54 Dzień dobry. W odpowiedzi na Pani ofertę chciałabym zgłosić gotowośc podjęcia pracy. Mam 19 lat, jestem tegoroczną matuszystką. W liceum uczęszczałam do klasy o profilu pedagogiczno- psychologicznym gdzie odbywały sie praktyki w zaprzyjaźnionym przedszkolu. Jestem energiczna, kontaktowa i w pełni dyspozycyjna. Bardzo lubię dzieci i prace z nimi, a one lubią mnie. Jeśli byłaby Pańni zainteresowana moją osobą proszę o kontakt kanica@wp.pl bądż 693430893- Kasia. Z góry dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link