Dodaj do ulubionych

A co mi tam! Anna i dziwy swiat

21.06.25, 13:36
Powkurzam moje guppies a wygadam sie. Od wtorku mnie nosi. Staram sie dopasowac stan swojego zmeczenia do wyzwan. I robie tylko to, co konieczne. Mam wasnie maraton egzaminowy, wiec poprosilam o nowy termin na oddanie zaliczwniowej pracy. I buuum! Opiekunka pracy mowi, ze 2 termin za miesiac, ale ona bedzie na urlopie, wiec zalatwila mi juz innego opiekuna. "Mysle, ze bedziecie do siebie pasowac". Juz w tym momencie cieszylam miche, bo wiedzialam juz kto to. Tak, moj wykladowca z psychiatrii. Pozalam go wiosna, bo byl na ponad rocznym urlopie. Gosciu z wygladu... jak dobry up date psi (serio mogli by byc rodzenstwem) i tak, iskrzy. 😂 W ten sam dzien on przy calej grupie "pani x, pani wie, ze od teraz bedziemy sporo czasu spedzac razem?" Ja w myslach: "oh yesss, wiem!" 😅
Obserwuj wątek
    • andallthat_jazz Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 13:39
      Ah sorry, nie bedzie pytania, czy tez tak macie? Jaram sie tylko, bo w poniedzialek zaczynamy.
    • aankaa Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 14:12
      wykladowca z psychiatrii. Pozalam go wiosna, bo byl na ponad rocznym urlopie. Gosciu z wygladu... jak dobry up date psi (serio mogli by byc rodzenstwem) i tak, iskrzy..."pani x, pani wie, ze od teraz bedziemy sporo czasu spedzac razem?" Ja w myslach: "oh yesss, wiem!"

biedny psi...czy już wie, że pójdzie w odstawkę?
    • hrasier_2 Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 14:34
      Sobota to Ci wolno😀 Ja z natury wolę młodsze, lepszy kontakt i inne walory.
      • voyah3 Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 17:48
        hrasier_2 napisał:

> Sobota to Ci wolno😀 Ja z natury wolę młodsze, lepszy kontakt i inne walory.

Masz na myśli wino?
        • andallthat_jazz Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 18:11
          Dlaczego nie denaturat od razu? Nie hamuj sie, to e-matka.
          • voyah3 Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 18:21
            Uspokuj sie Anno, walory i kontakt to zmienne do opisania wina a nie denaturatu
            • andallthat_jazz Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 18:31
              Alez jam spokojna. 🙂 Jak po 6 butelkach wina. 😂 Gombrowicz i upupianie weszlo za mocno? No u mnie nie dziala
              • hrasier_2 Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 18:58
                Gombrowicz prawie nie pił. Robił to dla Miłosza. Bo był w nim zakochany na zabój😁
                • anajustina Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 22:50
                  Kiepski, widać, miał gust.
    • ta Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 15:15
      Ten wykładowca jest w tobie zakochany od pierwszego wejrzenia!

Namotał z twoją opiekunką intrygę że niby ona będzie na urlopie (wiadomo ściema), by przejąć opiekę nad tobą. Udało mu się, będzie się działo!
    • swiecaca Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 15:26
      Jak psychiatra to upgrade psychologa!
    • nick_z_desperacji Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 16:01
      Rok temu załatwiałaś sobie "recenzenta", pół roku temu już coś mu nosiłaś jeszcze tek pracy nie masz? To co ty piszesz? Moja wyjątkowo upierdliwa magisterka urodziła się szybciej niż ta praca dyplomowa.
      • turbinkamalinka Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 16:57
        nick_z_desperacji napisała:

> Rok temu załatwiałaś sobie "recenzenta", pół roku temu już coś mu nosiłaś jeszc
        > ze tek pracy nie masz? To co ty piszesz? Moja wyjątkowo upierdliwa magisterka
        > urodziła się szybciej niż ta praca dyplomowa.

Bo to będzie obszerna magisterka z osobistymi przemyśleniami i uczuciami. Jak ten list motywacyjny
      • andallthat_jazz Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 17:58
        Nie zalatwialam, zostal mi przydzielony... wy wezcie czytajcie po literce moze? Psi sie oferowal, ze chcialby moja prace przeczytac, opiekuna sobie nie wybierasz. Moj licencjat i magisterke tez pisalam "szybciej", moje artykuly i ksiazki (ok bardzo nudne, zadna wysoka literatura, tylko wyjasnianie przepisow) takoz. Ta praca to zadne intelektualne wyzwanie, ale skupilam sie obecnie na praktykach i egzaminach. Praca, nie zajac...
        • beneficia Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 18:46
          Książki piszesz, powiadasz...
          Artykuły jakieś...
        • aankaa Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 19:10
          moje artykuly i ksiazki (ok bardzo nudne, zadna wysoka literatura, tylko wyjasnianie przepisow)

???
        • angazetka Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 20:26
          Pisalaś książki?
        • beaucouptrop Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 21:35
          》Moj licencjat i magisterke tez pisalam "szybciej", moje artykuly i ksiazki 《
          Skojarzyło mi się z tytułem jednej z książek Nicka Hornby " Długa droga w dół". Dołująca ta twoja historia. Najpierw studia, publikacje, a kończysz życie zawodowe jako opiekunka...
          • afro.ninja Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 23:28
            Chyba dyplomowana pielegniarka? Nikt już tego nie jest w stanie wiedzieć. Nawet sama zainteresowana.
            • nick_z_desperacji Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 23:46
              Żeby zostać pielęgniarką musialaby skończy przynajmniej 3-letnie studia, gdyż albowiem w UE nie ma teraz innej opcji. Wyjątek chyba robią dla pielęgniarek, które uzyskały pwz przed wstąpieniem danego kraju do UE lub wprowadzeniem nowych przepisów. Jakby Anna nóżką tu nie tupała, pielęgniarką nie będzie.
              • afro.ninja Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 23:53
                Ona o sobie mówi pielęgniarz.
                • nick_z_desperacji Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 22.06.25, 00:58
                  Ona może mówić o sobie per Święty Mikolaj, to nic nie zmienia, tylko pokazuje skalę odlotu.
    • krwawy.lolo Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 18:06
      "Cieszenia michy" nie znałem. Podoba mi się. Czy oprócz michy cieszyłaś też coś innego?
      • andallthat_jazz Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 18:26
        Niestety wszystko. No, odruch Pawlowa. A teraz czas na rozkminianie, co sie zadzialo wlasciwie.
        • hrasier_2 Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 19:03
          Jest sobota. Cieszy się micha, cieszy się pała. W niedziele dojście do poziomu. A w poniedziałek wrócisz do normalnych zajęć😊
          • miurielamirsa Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 19:56
            A był wątek, że cię przyjęli na tą psychiatrię?
            • aankaa Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 20:03
              póki co Anna wysłała CV przypominające wynurzenia na kozetce u psi
            • nick_z_desperacji Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 20:24
              Na razie jest widocznie pelne obłożenie i przyjęcia planowe muszą poczekać. Lajf.
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 22:45
      A co z anemią?
      • afro.ninja Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 23:29
        Cieszy michę. Znaczy zjadła dużo wątróbki i już jej lepiej.
      • nick_z_desperacji Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 21.06.25, 23:47
        Przestała być śmiertelną po wykupieniu połowy apteki.
        • bazia_morska Re: A co mi tam! Anna i dziwy swiat 22.06.25, 08:47
          Apteka sie już po tym nie podniosła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka