iwona2303 12.01.07, 15:32 Szukam opiekunki do 2-letniego chłopca. Mieszkamy w Osielsku więc po okresie zapoznawczym możemy odwozić synka do niani. Proszę o kontakt. Sprawa dość pilna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiola-myszyn Re: szukam niani BYDGOSZCZ 13.01.07, 17:22 Jestem studentką pedagogiki przedszkolnej z terapią dziecka Chętnie zaopiekuje się państwa dzieckiem :)) Jestem osobą bez nałogów. Jeśli chodzi o dni w których mogę sie zająć dzieckiem,jest to : Poniedziałek(po 19.30), wtorek(po 18.30), środa( po 17) czwartek(po 13), piatek(cały), sobota(cała), niedziela(cała). Teraz od lutego bede praktycznie cały miesiac miała wolne bo mamy ferie. Godziny pracy i wynagrodzenie są do uzgodnienia :)) prosze o kontakt najlepiej na maila:wiola-myszyn@wp.pl Odpowiedz Link
niunia10517 Re: szukam niani BYDGOSZCZ 06.03.07, 20:32 Witam bardzo serdecznie jesli ogłoszenie pani jest jeszcze aktualne byłabym zainteresowana.Czekam na odpowiedz i i wrazie co na pani pytania pozdrawiam Odpowiedz Link
truslaw1 Re: szukam niani BYDGOSZCZ 03.04.07, 00:25 jestem zainteresowana opiekunką do córeczki, czy pani nadal szuka pracy? Proszę o kontakt truslaw@wp.pl Odpowiedz Link