Dodaj do ulubionych

media expert na dzikowie podejscie do klienta

IP: 194.181.134.* 01.04.09, 20:18
Zakupilem kamere internetowa easy touch w media expert na dzikowie
po mniej wiecej miesiacu obraz zrobil sie za mgla oddalem do serwisu opakowana
jak nowa
Po 13 dniach wrocila z serwisu i nie ma obrazu wcale bez tekturek
ochraniajacych itd
Jutro ide oddac znowu to jakas kpina
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.smsiarkowiec.pl 01.04.09, 22:33
      To i tak że coś Ci sie udało kupić, ja byłem w tym sklepie chciałem
      kupić nawigacje do auta to nikt ze sprzedających się mną nie
      zainteresował, po 10 min. wyszedłem i jestem pewien że nawet do tego
      sklepu nie wejdę nie mówiąc o zakupach
    • Gość: Rysio z klanu Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 07:37
      Uwazajecie na te sklepy, bo niektore towary sa tam drozsze, niz w innych nawet o
      60 %. Wiem co mowie - zanim cos tam kupisz koniecznie sprawdz na skąpcu, czy
      ceneo ile ta rzecz kosztuje, zebys wiedział jak cie żydki z ME chca naciąć
      • Gość: Rafał Śledź vel Ko Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:46
        To kupuj w sklepie internetowym
        • Gość: wsiór Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:55
          najlepszy jest ten koleszka w brylach który sprzedaje telewizory -
          wg. niego wszystkie TV które są na półkach są najlepsze błeheheheh
          co za kolo :-)
        • Gość: Rysio z klanu Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:57
          O odezwał sie pracownik ME. Za kazdym razem gdy ktos sie tam targuje i podnosi
          argument, ze gdzie indziej jest taniej to pracownicy ME mowia dokladnie to
          samo....... Wszak trzeba sprzedac pralke kupiona od dostawcy w cenie 920 za 1499.
        • Gość: mariusz Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:03
          no własnie kupiłem. Zapłaciłem 450 zł mniej niż oferowane przez ME.
          Musiałem tylko pojechać do Mielca, bo tam w sklepie odebrałem bez
          opłat za transport, chcieli 60 zł. Koszt dojazdu do Mielca autem
          osobowym to 20 zł.
          • Gość: proboszcz Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:12
            plus na flaszkę dla sąsiada za pomoc przy wniesieniu ;)
            • Gość: mariusz Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:00
              to był sprzęt który da sie przenosić samemu.
              • Gość: Lili Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: 83.1.122.* 03.04.09, 15:24
                Hej. Planuję kupić coś ze sprzętów. Możesz powiedzieć w jakim to sklepie w
                Mielcu robiłeś zakupy ?
                • Gość: mariusz Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: 80.48.174.* 03.04.09, 18:24
                  wybrałem w internecie w firmie Euro agd rtv. Jest cena sprzedaży
                  urządzenia i kwestia, czy jest w sklepie w pobliżu. Mielec, Rzeszów
                  i Ostrowiec najbliżej. Przysla też do domu, ale trzeba zapłacic.
                  • Gość: Lili Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: 83.1.122.* 03.04.09, 18:59
                    Bardzo dziękuję za namiar.
                  • nom73 Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta 28.08.09, 23:22
                    Niby Euro RTV AGD to ta sama firma (sieć sklepów), ale kupiłem TV w Euro RTV AGD
                    w Kielcach i po 3 dniach się zepsuł. Zadzwoniłem do najbliższego oddziału w
                    Mielcu, czy mi wymienią na nowy, to powiedzieli, że muszę zawieźć tam gdzie
                    kupiłem. :-)
                    Na szczęście w Kielcach mieli taki na stanie i wymienili bez problemów na nowy. :-)
              • Gość: ciemny Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.smgr.pl 28.08.09, 19:30
                Masz rację Mario... wszystko można wnieść samemu, bez gwarantowanych dodatkowych
                usług ME .. buahahahaaaa
        • Gość: ciemny Re: media expert na dzikowie podejscie do klienta IP: *.smgr.pl 28.08.09, 19:27
          Może nie tędy droga, panie "pewny siebie" ? Pora na konkluzje z błędów, co nie ? :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka