Dodaj do ulubionych

KAROLINA JEST ŚWIETNĄ MŁODZIUTKĄ ŚLICZNĄ DZIEWCZYNĄ

IP: 192.168.2.* / *.srv.ids.pl 19.09.01, 08:50
I WIELE DZIEWCZĄT ODDAŁOBY WIELE ŻEBY WYGLĄDAC TAK JAK ONA !!! A co do
zachowania to ma 20 lat i nie można od niej oczekiwać nie wiadomo czego.
Reaguje spotanicznie i myslę że jest sobą. Za to ją cenię i jest moją
faworytką .
Obserwuj wątek
    • Gość: snow Re: KAROLINA JEST ŚWIETNĄ MŁODZIUTKĄ ŚLICZNĄ DZIEWCZYNĄ IP: 212.160.165.* 19.09.01, 09:08
      Oglądałeś program, czy tylko oglądałeś jej zdjęcia ?
      • Gość: remoj Oglądam codziennie IP: 192.168.2.* / *.srv.ids.pl 19.09.01, 09:20
        tak reaguje palacz na brak papierosów i bardzo ładna dziewczyna jak ją jakiś
        idiota doprowadza do szału. Też bym tak zareagowała. W końcu za cos dostał 10
        nominacji ten Wojtek. A ona jest jakąś indywidualnością skoro spośród nie wiem
        jakiej liczby chętnych własnie ona jest w tej grupie.Pozdrawiam
        • Gość: snajper Re: Oglądam codziennie IP: *.waw.cdp.pl 19.09.01, 14:41
          Gość portalu: remoj napisał(a):

> tak reaguje palacz na brak papierosów i bardzo ładna dziewczyna jak ją jakiś
          > idiota doprowadza do szału. Też bym tak zareagowała. W końcu za cos dostał 10
          > nominacji ten Wojtek. A ona jest jakąś indywidualnością skoro spośród nie wiem
          > jakiej liczby chętnych własnie ona jest w tej grupie.Pozdrawiam

Jaką indywidualnością ???? Nie wiesz jak dobiera się grupę osób do takiego
          programu ? Biorą jednego błazna, jedną głupią, jednego mądrego, jednego
          spokojnego, jednego szaleńca itd itp. Ona jest właśnie tą głupią. Tak jak jej
          imienniczka w poprzedniej edycji.
    • Gość: Karol Re: KAROLINA JEST ŚWIETNĄ MŁODZIUTKĄ ŚLICZNĄ DZIEWCZYNĄ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.09.01, 10:20
      Widocznie jesteś (remoj) taką samą idiotką jak ona ! Znam mnóstwo osób
      (dziewczyn) równie ładnych, a nawet dużo ładniejszych które też palą, ale nie
      zachowują się jak rozwydrzone idiotki. Widać że "panienka" lubi stawiać na
      swoim, podczas rozmowy z WB zachowywała się jak kretynka. Jeśli ona jest twoją
      faworytką, to współczuję wszystkim twoim bliskim - widocznie jesteś taka sama.
      W życiu nie chciałbym takiej dziewczyny jak ty. Bardzo ci współczuję bo
      widocznie jesteś też taka głupia i beznadziejna.
      • Gość: ucho Re: KAROLINA JEST ŚWIETNĄ MŁODZIUTKĄ ŚLICZNĄ DZIEWCZYNĄ IP: 10.10.41.* 19.09.01, 16:30
        żal mi ciebie
    • Gość: JEBAKA Re: KAROLINA JEST ŚWIETNĄ MŁODZIUTKĄ ŚLICZNĄ DZIEWCZYNĄ IP: *.*.*.* 19.09.01, 11:16
      spontanicznie to ona sie moze jebie z polowa Gdanska - ze wszystkimi "Shrekami"
      z silowni...
      • Gość: Aligator Re: KAROLINA JEST ŚWIETNĄ MŁODZIUTKĄ ŚLICZNĄ DZIEWCZYNĄ IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 19.09.01, 11:23
        Gość portalu: JEBAKA napisał(a):

> spontanicznie to ona sie moze jebie z polowa Gdanska - ze wszystkimi "Shrekami"
        >
        > z silowni...

RAJT!!! Sliczna Karolina ma naprawde klopoty ze swoja dziecieca
        emocjonalnoscia... Glupia laska, ktorej sie wydaje,ze jest pepkiem swiata...
        Wspolczuje jej serdecznie...

• Gość: remoj Do Karola IP: 192.168.2.* / *.srv.ids.pl 19.09.01, 11:33
          Posłuchaj Karolku ja uwazam że mi też nic nie brakuje i może inaczej byśmy
          rozmawiali jakbyś poznał mnie bliżej i zobaczył. Od 5 lat jestem modelką i foto
          modelką w zalezności od tego czy jest pokaz czy sesja. Studiuję więc nie jestem
          na pewno pusta idiotką. Dlatego prosze nie krytykuj mnie skoro mnie nie znasz.
          • Gość: dady Re: Do Karola IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 19.09.01, 11:40
            KAROLINA JEST
            PIERDOLNIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!
          • Gość: xxx Do Remoj IP: *.chello.pl 19.09.01, 12:39
            Gość portalu: remoj napisał(a):

> Posłuchaj Karolku ja uwazam że mi też nic nie brakuje i może inaczej byśmy
            > rozmawiali jakbyś poznał mnie bliżej i zobaczył. Od 5 lat jestem modelką i foto
            >
            > modelką w zalezności od tego czy jest pokaz czy sesja. Studiuję więc nie jestem
            >
            > na pewno pusta idiotką. Dlatego prosze nie krytykuj mnie skoro mnie nie znasz.

Karolina jest przezabawna w swej skonczonej glupocie, doprawdy nie wiem jak mozna
            dopatrzyc sie w niej jakichkolwiek innych zalet. Nawet ta uroda jest dosc nijaka -
            oki, niebrzydkie to, ale bardzo szybko sie "opatruje". I ma
            makabryczne "pasemka".
            Jej zachowanie w sprawie maskotki i "karteczki" bylo zalosne.

Tyle o Karolinie. A co do twojej "obrony" wlasnej osoby, to:
            1. bycie modelka ani nie oznacza wspanialej urody, ani, tymbardziej, bycia
            wrtosciowa osoba
            2. Wiele pustych idiotek studiuje wiec to tez zden argument.

Bynajmniej nie twierdze, ze jestes brzydka i glupia, po prostu twoje na
            to "dowody" sa mlo przekonywujace. I niepotrzebne.
            A co do Kroliny do baaaaaaardzo sie mylisz.

• Gość: lucki Re: Do Karola IP: *.*.*.* 19.09.01, 13:37
            No tak, argument ze studiujesz rzeczywiscie swiadczy o tym, ze nie jestes
            idiotka :-))). Chyba jestes wieksza nawet niz Ci sie zdaje. I wyobraz sobie, ze
            ja tez studiowalem i uwazam, ze studia w zadnym stopniu nie sa miernikiem
            czyjejs madrosci, bo obok mnie na roku bylo wiele idiotek, takich jak Karolina
            i zapewne Ty. Pozdrowienia. Zmądrzej i znajdz sobie wpierw inne wzorce niz
            Karolina, bo bez tego zmadrzenie nie bedzie mozliwe. I to, ze jestes modelka
            czy fotomodelka i masz przy okazji niezla dupe (przepraszam za okreslenie) nie
            robi na mnie zadnego wrazenia. Bedziesz miala 30, 40, 50 lat to z tej dupy
            pozostanie Ci celulitis a Twoja piekna (o ile jest piekna) buzia bedzie usiana
            zmarszczkami. Lepiej pracuj nad swoim intelektem, bo uroda Ci szybko przeminie.
            A na razie do Twojego intelektu mozna miec powazne zastrzezenia.-----
          • Gość: dudu Re: Do Karola IP: 134.65.209.* 19.09.01, 16:29
            Powiem ci jedno: Karolina z I edycji BB tez studiowała , podobno mówiła w 3
            językach i co ? To że ktoś studiuje o niczym nie świadczy.Trzeba mieć jeszcze
            cos w głowie.Karolina wie że jest ładna i myśli że każdy powinien padać jej do
            stóp z tego powodu, znam kilka dziewczyn które są równie ładne a nawet może
            ładniejsze, ale wiesz co nigdy nie widziałem żeby zachowywały się w równie
            prostacki i bezmyślny sposób co Twoja faworytka.Wojtek jej nic nie zrobił, a
            naskakiwała na niego za każdym razem jak się odezwał.A co do liściku - złamała
            regualmin - nie można otrzymywac żadnych wiadomości ze świata zewnętrznego i
            nie ważne co jej chłopak tam napisał - mogłaby mieć przynajmniej odwagę
            przyznać się !!!
    • Gość: ona Re: KAROLINA JEST ŚWIETNĄ MŁODZIUTKĄ ŚLICZNĄ DZIEWCZYNĄ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.09.01, 12:29
      to ja ci wspolczuje.
      mam troche wiecej lat niz Karolina i, wierz mi, NAPRAWDE NIE CHCIALABYM
      WYGLADAC TAK JAK ONA. jak na 20-latke jest juz dosc stara w swoim wygladzie.
      a jednoczesnie takie dziecko... PRZERAZAJACE!!!
      KAROLINA DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: T.Jurasz KAROLINA stara rura, a Agnieszka... IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 19.09.01, 12:53
        Fakt, na modelke to ona troche dykta jest. Ale to nic wobec tego, jak wyglada
        Agnieszka Lorek!
    • Gość: T.Jurasz KAROLINA suką jest IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 19.09.01, 12:51
      i dziękujmy niebiosom i rodzicom, ze nie wszyscy dwudziestolatkowie sa tacy jak
      ta rozpuszczona szczeniara
      • Gość: 1906 Karolina JEST NAJLEPSZA!!!!!! IP: *.olimp.ceti.pl 19.09.01, 16:03
        HE HE TYLKO CZEKAM AŻ JĄ WYWALĄ I DOSTANIE PROPOZYCJĘ OD PLAYBOYA...
        NA CATSA TO SIĘ CHYBA NIE ZGODZI...NIESTETY :(
    • Gość: DENTO Ale przeciez te krzywe zeby ..... brrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 19.09.01, 16:06
    • Gość: me Re: KAROLINA JEST ŚWIETNĄ MŁODZIUTKĄ ŚLICZNĄ DZIEWCZYNĄ-do remo IP: *.proxy.aol.com 20.09.01, 01:03
      Wez czlowieku nie ublizaj dwudziestolatkom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka