Gość: grge36 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 12:54 Czy zakonczylo sie "wielkie sprzatanie"? Bardzo mnie zacikawily Wasze walki ! Tylko nie wiem o co ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonzoR Re: IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 15:00 Gość portalu: grge36 napisał(a): > Czy zakonczylo sie "wielkie sprzatanie"? > Bardzo mnie zacikawily Wasze walki ! Tylko nie wiem o co ? > :))) krakowiaczek sie odezwoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 17:01 Urodzony i wychowany kedzierzynianin... Tylko smiac mi sie chce od waszych postow.A wracajac do sprawy , to jak Wam idzie sprzatanie ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 08:59 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Urodzony i wychowany kedzierzynianin... > Tylko smiac mi sie chce od waszych postow.A wracajac do sprawy , to jak Wam > idzie sprzatanie ??? > :))) Sam u nołs w miejście to kury se pasom na trołwnikach, cigi na zygrodkach, a wiysz w kontach mom już wymiecony maras i na środku zimra zebrała mi sie całoł kupa marasu - hadziajstwa, ale ty borołki som take biydne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 10:48 Gość portalu: gonzoR napisał(a): > Gość portalu: greg36 napisał(a): > > > Urodzony i wychowany kedzierzynianin... > > Tylko smiac mi sie chce od waszych postow.A wracajac do sprawy , to jak Wa > m > > idzie sprzatanie ??? > > :))) > Sam u nołs w miejście to kury se pasom na trołwnikach, cigi na zygrodkach, a > wiysz w kontach mom już wymiecony maras i na środku zimra zebrała mi sie całoł > kupa marasu - hadziajstwa, ale ty borołki som take biydne... > I ktos naprawde pomysli,ze Kedzierzyn to wioska ! "kury se pasom na trolwnikach"-wstydz sie... Odpowiedz Link Zgłoś