dyzia81 17.01.11, 13:20 Witam, Czy w K-K jest jakas sala zabaw dla dzieci, taka z basenami z piłeczkami , "małpim gajem" itp. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam, Mariola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo-ko7 Re: Sala zabaw dla dzieci 25.01.11, 22:01 Cos takiego jest nad Swiatowidem.Podobno fajnie.Sama tam jeszcze nie bylam i nie wiem tez ile kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Sala zabaw dla dzieci 01.02.11, 17:51 Według mnie to ta sala nad światowidem jest jakąś podróbą sali zabaw. Brudno ,nieprzyjemnie ,uświnione dywany. W środku jak z innej epoki.Raz tam weszłam z koleżanką i nigdy więcej. Niestety w Kędzierzynie nic porządnego dla dzieci nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.3dzieci Re: Sala zabaw dla dzieci 01.11.11, 10:28 Od kilku miesięcy wyraźnie widać że ta sala nad światowidem bardzo się zmieniła. Jest czysto, z domowym klimatem, obsługa bardzo miła. Widać że nowi właściciele bardzo się starają, organizują imprezy dla dzieci, nie zdzierają kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
annmor1 Re: Sala zabaw dla dzieci 18.12.11, 17:50 Polecam nowo otwartą sale zabaw Arkadia na Jana Pawła w budynku nowo otwartej siłowni Infiniti. Super urządzona, obsługa bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.19800 Re: Sala zabaw dla dzieci 29.12.11, 22:25 Ta na j.pawła - no nie wiem, tam to się dziwne rzeczy dzieją, właścicielka okropnie wredna, widać że tylko dla kasy tam siedzi, do klientów burczy że to nie przechowalnia dzieci :$ na dzieci wrzeszczy żeby nie brudzić, bo świeżo po remoncie, zero klimatu, pare nowych zabawek (nie wiele) i dzieciak nudzi się po pół godziny, ja po razie podziękowałem i napewno już tam nie zawitam. Odpowiedz Link Zgłoś
anula86_ltd Re: Sala zabaw dla dzieci 23.01.12, 12:34 Nad Światowidem jest beznadziejnie.Dwa baseniki z piłkami i jakaś dmuchana zjeżdżalnia,która traci powietrze.Polecam Salę Zabaw " Arkadia " w tym nowym pasażu na Piastach(na wprost Lidla).Tam to córka miała ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
kas.iag Sala zabaw dla dzieci 22.03.12, 22:46 Znalazłam to forum i jestem w szoku jak ludzie bez zastanowienia nad swoimi słowami wypowiadają się o miejscach, ludziach, rzeczach i o tym, że może sprawiają komuś swoją bezmyślnością przykrość .... wiem, w tych czasach empatia jest nie modna ..... Fajnie by było jakby ktoś zanim wyrazi swoją opinię sprawdził to co wypisuje w internecie .... no chyba że to działania konkurencji mające na celu wyeliminowanie przeciwników .... A więc świeże informacje: w sali zabaw nad Światowidem jest całkiem inaczej niż było, wiadomo jak było .... ale to za sprawą nowych właścicieli się zmieniło ...... teraz jest czysto, ciepło, kolorowo, obsługa jest miła, uwielbiana przez dzieci, zabawek jest mnóstwo, pełno miejsca do biegania i świetnej zabawy, a to wszystko za bardzo niską cenę biletu ...... obsługa ciągle dodaje nowych atrakcji, organizuje różne imprezy, które nie są nastwione na kasę tylko na wspólną dobrą zabawę .... I oczywiście, będą zwolennicy jednej i drugiej sali .... i tak być powinno, ale przekazywanie na forum informacji sprzed prawie roku to albo głupota albo celowe oczernianie, także wszystkim polecam osobiste sprawdzenie jak fajnie dzieci i ich rodzice bawią się w sali zabaw nad światowidem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuiad Re: Sala zabaw dla dzieci 20.11.14, 17:33 A ja nie polecam sali zabaw Arcadia. Na urodzinach u mojego syna jego kolega z klasy zlamal reke poniewaz pod zjezdzalnia lezala duza pilka i chlopczyk niefortunnie w nia uderzyl. Obsluga sali zabaw wyciagala dzieciaka za zlamana reke. Mama chlopca nie uslyszala nawet przepraszam a stalo sie to trzy lata temu. Do dzis pewnie trwa sprawa w sadzie o odszkodowanie. Bo mimo iz sala ubezpieczenie posiada to wine za wypadek zrzucili na dzieciaka. Za szybko zjezdzal czy jak? Chcialam was ostrzec ze w razie wypadku na przepraszam czy odszkodowanie nie ma co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś