nastka_19 29.05.08, 21:30 Chłopcy 1) Oktawian czy Oktawiusz 2) Oliwier czy Wiktor 3) Bastian czy Oskar 4) Dawid czy Dominik 5) Kasjan czy Kilian Dziewczynki 1) Melania czy Matylda 2) Laura czy Sara 3) Justyna czy Judyta 4) Edyta czy Eliza 5) Liwia czy Noelia Mama szuka zestawu dla bliźniąt jednak nie wie czy będą to chłopcy czy dziewczynki a może parka, to jej propozycje imion z których chciałaby wybrać imię dla przyszłych dzieci. Które imionka byście wybrali dla chłopców a które dla dziewczynek, a jakie dla parki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: które z pary...? 29.05.08, 21:32 1) Oktawiusz 2) Wiktor 3) Oskar 4) Dominik 5) Kasjan dziewczynki: 1) Matylda 2) Laura 3) Judyta 4) Edyta 5) Liwia Dla 2 chłopców wybrałabym Kasjana i Wiktora, dla 2 dziewczynek Matyldę i Laurę, dla dziewczynki i chłopca - Kasjana i Matyldę. Pozdrawiam g. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: które z pary...? 29.05.08, 21:35 Chłopcy 1) Oktawian 2) Wiktor 3) Bastian 4) Dawid 5) Kasjan Dziewczynki 1) Melania 2) Laura 3) Justyna 4) Eliza 5) Liwia Dla dwóch chłopców z podanych wybrałabym: Bastian i Dawid Dla dwóch dzieczynek: Laura i Melania Dla miksu: Laura i Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: które z pary...? 29.05.08, 21:52 nastka_19 napisała: Chłopcy 1) Oktawian czy Oktawiusz - Oktawian; 2) Oliwier czy Wiktor - Wiktor, zdecydowanie!!! 3) Bastian czy Oskar - Oskar; 4) Dawid czy Dominik - Dawid; 5) Kasjan czy Kilian - KASJAN, mój faworyt ostatnio ) Dziewczynki 1) Melania czy Matylda - Matylda; 2) Laura czy Sara - Laura' 3) Justyna czy Judyta - Judyta, ale żadne imię mnie nie zachwyca; 4) Edyta czy Eliza - Eliza; 5) Liwia czy Noelia - oba mi się podobają, stawiam na Liwię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: które z pary...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 22:01 1) Oktawian czy Oktawiusz- OKTAWIAN 2) Oliwier czy Wiktor - OLIWIER 3) Bastian czy Oskar-OSKAR 4) Dawid czy Dominik-DOMINIK 5) Kasjan czy Kilian- KASJAN! Dziewczynki 1) Melania czy Matylda-MELANIA! 2) Laura czy Sara -LAURA! 3) Justyna czy Judyta-JUDYTA 4) Edyta czy Eliza-ELIZA 5) Liwia czy Noelia-NOELIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: które z pary...? IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 29.05.08, 22:51 1) Oktawian czy Oktawiusz - Oktawiusz 2) Oliwier czy Wiktor - Oliwier 3) Bastian czy Oskar -Bastian 4) Dawid czy Dominik -Dominik 5) Kasjan czy Kilian- Kasjan Dziewczynki 1) Melania czy Matylda-Matylda 2) Laura czy Sara -zadne 3) Justyna czy Judyta -Judyta 4) Edyta czy Eliza -Eliza 5) Liwia czy Noelia -Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: które z pary...? 30.05.08, 00:49 1. Oktawian 2. Wiktor 3. Bastian (btw. sliczne) 4. Dawid (choc popularne) 5. Kasjan (cudnie 1. Melania i Matylda (nie wiem - oba sliczne, choc moze bardziej sklaniam sie ku Melanii) 2. Sara 3. Judyta 4. Eliza 5. zadne Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: które z pary...? 30.05.08, 00:53 a w zestawach Bastian i Dominik (o dziwo choc mi sie nie podoba ale jednak pasuje) Melania i Matylda (choc to Matyldy pasuje tez Sara) Bastian i Sara (Laura tez pasi) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: które z pary...? 30.05.08, 07:10 1. okrtawian 2. żadne 3. żadne 4. dominik 5. kasjan 1. melania 2. laura 3. żadne 4. żadne 5. liwia dla dwóch chłopców oktawian i kasjan dla dwóch dziewczynek melania i laura dla pary mieszanej kasjan i liwia/kasjan i laura Odpowiedz Link Zgłoś
cicuta Re: które z pary...? 30.05.08, 07:22 1) Oktawian 2) Wiktor 3) Oskar 4) Dominik 5) Kasjan 1) Melania 2) Laura 3) Justyna 4) edyta 5) ...? Noelia (oba mi bardzo nie) generalnie imiona nie w moim stylu zupelnie Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: które z pary...? 30.05.08, 08:58 Z imion dla chłopców znośny jest tylko Wiktor. Inne jak dla mnie są nie do przełknięcia. Okropne jednym słowem . Z imion dla dziewczynek podoba mi się Melania, Matylda, Laura, Justyna, Judyta, Liwia i Noelia. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: które z pary...? 30.05.08, 10:35 1) Oktawian 2) Wiktor 3) Oskar 4) Dawid 5) Kasjan 1) Melania 2) Laura 3) Judyta 4) Eliza 5) Oba super Dla dwóch dziewczynek Liwia i Noelia, albo Laura i MElania. Dla chłopców Wiktor i Dawid. Dla pary mieszanej np. Laura i Kasjan. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: które z pary...? 30.05.08, 11:41 nastka_19 napisała: > Chłopcy Oktawian Wiktor Oskar Dominik Kasjan > Dziewczynki Matylda Laura Judyta Eliza Noelia Dla parki Judyta i Kasjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: które z pary...? IP: *.inowroclaw.mm.pl 30.05.08, 13:42 1)Oktawian 2)Wiktor 3)Bastian 4)Dominik 5)Kasjan 6)Matylda 7)Laura 8)Judyta 9)Eliza 10)Liwia dla chłopców: Wiktor i Dominik/Kasjan dla dziewczynek: Matylda i Laura/Eliza dla parki: Wiktor i Laura/Dominik i Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
gandziaxd Re: które z pary...? 30.05.08, 17:55 1) Oktawian czy Oktawiusz-Oktawian 2) Oliwier czy Wiktor-Oliwier 3) Bastian czy Oskar-Bastian 4) Dawid czy Dominik-Dawid 5) Kasjan czy Kilian-Kasjan Dziewczynki 1) Melania czy Matylda-Melania 2) Laura czy Sara -Laura 3) Justyna czy Judyta-Judyta 4) Edyta czy Eliza-Eliza 5) Liwia czy Noelia-Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onis Re: które z pary...? IP: *.chello.pl 30.05.08, 18:02 Oktwiusz Wiktor Oskar Domink Kilian Matylda Laura Judyta Eliza Liwia wybrałam te według mnie lepsze. Ale żadne nie są z mojej bajki Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: które z pary...? 30.05.08, 18:08 1) Oktawian 2) Wiktor 3) Oskar 4) Dominik 5) Kasjan 1) Melania 2) Laura 3) Justyna 4) Edyta 5) Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: które z pary...? 30.05.08, 18:17 Chłopcy 1) Oktawian 2) Wiktor 3) Bastian 4) Dawid 5) Kilian Dziewczynki 1) Melania 2) Laura 3) Judyta 4) Edyta 5) Liwia Pary Oktawian i Bastian Judyta i Liwia Bastian i Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: które z pary...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 07:09 1.Oktawian 2.Oliwier 3.Oskar 4.Dawid 5.zadne 1.Matylda 2.Laura 3.Judyta 4.Eliza 5.Liwia Bliźniaki: 1.Oliwer i Oskar 2.Laura i Liwia 3.Oliwier i Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iryska Re: które z pary...? IP: *.as.kn.pl 01.06.08, 18:59 Byle nie Kasjan i Kilian - Kasjan oznacza <pusty> a Kilian kojarzy sie z mordercą Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: które z pary...? 01.06.08, 20:33 Gość portalu: Iryska napisał(a): > Byle nie Kasjan i Kilian - Kasjan oznacza <pusty> Nie, oznacza "należącego do rodu Kasjuszy". Odpowiedz Link Zgłoś