Gość: aaaaaaaa IP: 172.16.60.* 11.04.02, 07:03 SIÓDME WARTE GABLI sie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudu.gov Odpowiedź uprzedzona 11.04.02, 07:14 "czerwona glisto w kupie po PRL'u chciałbym cie poinformowac ze bezrobotnych produkuje socjalizm [znaczy sie bedzie ich coraz wiecej] i to socjalizm ma przedziwna obsesje na punkcie 'ilosci ludzi'. 7,30" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina23 Dzień dobry, jestem tu nowa... IP: 213.17.161.* 11.04.02, 07:24 ... więc nie wiem o co chodzi? Pani Basiu? Struła się Pani nieświeżymi ślimakami? Niech Pani pozdrowi Kamila i Dudu - mam nadzieję, że są gdzieś pod bokiem? Forever Twoja, J-23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcysia Właśnie wróciłam z delegacji IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 07:26 co to jest to rewelacyjne siedem i galba? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: uderz w siedem , a gable się odezwią... IP: 172.16.60.* 11.04.02, 08:01 jeden wart drugiegi ,pocięgle prawicowe Menseigneur Michjel di Falco 100 QUENSTIONS SUR LA FOI AU PERE DI FALCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dziw bierze IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 08:06 Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a): > jeden wart drugiegi ,pocięgle prawicowe > Menseigneur Michjel di Falco > 100 QUENSTIONS > SUR LA FOI AU > PERE DI FALCO że skorupiak posługuje sie jezykiem swoich przesladowcow. gadaj lepiej po hebrajsku, konusie, tam jestes niejdalany bo niekoszerny 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
dudu.gov Re: dziw bierze ?????????? 11.04.02, 08:36 "podowcipkowałeś ubolu a teraz do rzeczy miałeś mnie oświecić wciąż czekam 7,00" "A ś-limak zawijał je w te sreberka... Jak tak dalej pojdzie to dowiemy się ze w powstaniu styczniowym walczyłeś. 7,22" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni oprawcy!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 08:43 co żeście mu zrobili łobuzy? a to w damskie figi wskakuje a to językami gada? zdaje się lekarstwa mu zaszkodziły spokój mu potrzebny, świeże powietrze + lewatywa nurni zdumiony przypadkowym odkryciem pytam czemu nie mówi się prawatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: oprawcy!!! IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 08:47 biało liliowe pigułki psychotropowe dla *limaka po reformie prospołecznej czerwonych kosztuja teraz 2 564PLN per paczka [potrzebował 2 miesiecznie] moja pesymistyczna osoba przewiduje znaczne pogorszenie stanu zdrowia naszego skorupiaczka pierwsze objawy juz mamy -wielonickoza -lingwoza -rozbicie osobowosci ech 7,33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: oprawcy!!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 11.04.02, 08:52 Gość portalu: nurni napisał(a): > co żeście mu zrobili łobuzy? > a to w damskie figi wskakuje > a to językami gada? > zdaje się lekarstwa mu zaszkodziły > > spokój mu potrzebny, świeże powietrze > + lewatywa > > nurni > > zdumiony przypadkowym odkryciem pytam > czemu nie mówi się prawatywa? Najglupszy egzorcysta wie, o czym swiadcza te objawy. Inna osobowosc, gadanie jezykami, prawitowa... pardon, lewitowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem zaraz bedzie IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 08:56 "wypierniczyłem juz siódme galbe kratke i nurnie" widzisz Mr Kratka z oporami ale zastosowałem sie do twoich zaleceen na okres ochronny na winniczki. dostał 3 dni na złapanie oddechu - nie wyciagnal zadnych wniosków. 7,51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: zaraz bedzie IP: *.wroclaw.tpnet.pl 11.04.02, 09:02 Nic nie bedzie Mr Niedziela (seven day czy siodmy dzien tygodnia ?). Beda krzyczec po trzykroc po 7 batach: "klamca, klamca, klamca" - ten objaw juz czytales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ano tak IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 09:07 Gość portalu: # napisał(a): > Nic nie bedzie Mr Niedziela > (seven day czy siodmy dzien tygodnia ?). > > Beda krzyczec po trzykroc po 7 batach: "klamca, klamca, klamca" > - ten objaw juz czytales ? kupie sobie dzisiaj słoiczek slimaków w realu otworze powacham usmaze dodam cecbulki a jak sie zarumieni to nakarmie tym gołebie moze mnie zydy precyzyjnie z helikoptera nie zestrzela podczas tej czynnosci 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Czym ci zawiniły te biedne gołębie? IP: 213.17.161.* 11.04.02, 09:18 Gość portalu: siedem napisał(a): > kupie sobie dzisiaj słoiczek slimaków, otworze, powacham, > nakarmie tym gołebie. --- Jeszcze taki jeden z drugim zacznie gruchać, że jest tu nowy a jego IP na obrączce jest zupełnie przypadkowo zbieżne z tym numerkiem na nóżce zapchlonego kuraka, którego rozkładające się zwłoki walały się wczoraj przy śmietniku... Dopiero będziecie mieli w tych waszych T.Górach kłopot – psychoterapia gołębi strasznie podrożała po ostatniej obniżce cen imienia min. Łapińskiego. Galba/Gabla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Czym ci zawiniły te biedne gołębie? IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 09:22 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > kupie sobie dzisiaj słoiczek slimaków, otworze, powacham, > > nakarmie tym gołebie. > > --- > > Jeszcze taki jeden z drugim zacznie gruchać, że jest tu nowy a jego IP na > obrączce jest zupełnie przypadkowo zbieżne z tym numerkiem na nóżce zapchlonego > > kuraka, którego rozkładające się zwłoki walały się wczoraj przy śmietniku... > > Dopiero będziecie mieli w tych waszych T.Górach kłopot – psychoterapia go > łębi > strasznie podrożała po ostatniej obniżce cen imienia min. Łapińskiego. > > Galba/Gabla > > siak sie obeżrom ślimoków to ich jastrzomb nie tyknie... 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: tak mości pasnowie wygląda rozmowa... IP: 172.16.60.* 11.04.02, 09:31 ...gów.a , z gów.em , czli gabli z pocięglem numerowanym_________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAAAAA Re: wypierniczyłem już SIÓDME Gable... IP: 172.16.60.* 11.04.02, 09:28 gable dostały siódmego rozumu małpi czas nastał ....................... zawieszenia broni , prosiłeś na kolanach kanalio z pod znaku kosy no i co gablooka siódemka ................................. Kratka w3yczuł temat ale przypadek zrządził , że miałem go posd ręką cel niezamierzony .......................miasłem wywie ść gable do Herb zostaną na siódmym wysypiskiu śmieci w tarnowskich górach sie masz ko____________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: kLIMAKterium nadal dokucza? /no text/ IP: 217.67.196.* 11.04.02, 09:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBBBBBBB Re: kLIMAKterium nadal dokucza? /no text/ IP: 172.16.60.* 11.04.02, 10:11 Gość portalu: luka napisał(a): naPEWNO ? a twoja luka w głowie to co pustosłowie a może bezmózgowie __________________________________________- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: wypierniczyłem już SIÓDME Gable... IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 09:34 Gość portalu: Basia39 napisała: > ....................... > zawieszenia broni , prosiłeś na kolanach > kanalio z pod znaku kosy > no i co gablooka siódemka no i jajco... drogi *limaku dokonujesz sporej nadinterpretacji faktów. pisałem ze nie bede cie kopał bo zyjonistyczny przeciwnik wazniejszy. miales czas na namysl dlaczego kazdy twoj watek zamienia sie " tu mozesz swobodnie napluc na kamila " kratka dobry człowiek jest. wie ze powiedziano "nie nalezy rzucac pereł przed ślimaki" a jednak namawia by od czasu do czasu sypnac co nieco... dobre sercec ma. ale ile mozna? 7,60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggggg Re: wypierniczyłem już SIÓDME Gable... IP: 172.16.60.* 11.04.02, 10:16 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Basia39 napisała: > > ....................... > > zawieszenia broni , prosiłeś na kolanach > > kanalio z pod znaku kosy > > no i co gablooka siódemka > > no i jajco... > > drogi *limaku dokonujesz sporej nadinterpretacji faktów. pisałem ze nie bede ci > e > kopał bo zyjonistyczny przeciwnik wazniejszy. miales czas na namysl dlaczego > kazdy twoj watek zamienia sie " tu mozesz swobodnie napluc na kamila " > kratka dobry człowiek jest. wie ze powiedziano "nie nalezy rzucac pereł przed > ślimaki" a jednak namawia by od czasu do czasu sypnac co nieco... dobre sercec > ma. ale ile mozna? > > 7,60 kosy były dobre za bar4tosza no może u leppera byś się nadał takich jak bartosz , moi dziadoqwie kopniakiem przywracali do rozumu ........... a robił to za nich ekonom soli ter to ty nieje steś ___________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: wypierniczyłem już SIÓDME Gable... IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 10:23 Gość portalu: gggggggg napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > Gość portalu: Basia39 napisała: > > > ....................... > > > zawieszenia broni , prosiłeś na kolanach > > > kanalio z pod znaku kosy > > > no i co gablooka siódemka > > > > no i jajco... > > > > drogi *limaku dokonujesz sporej nadinterpretacji faktów. pisałem ze nie be > de ci > > e > > kopał bo zyjonistyczny przeciwnik wazniejszy. miales czas na namysl dlacze > go > > kazdy twoj watek zamienia sie " tu mozesz swobodnie napluc na kamila " > > kratka dobry człowiek jest. wie ze powiedziano "nie nalezy rzucac pereł pr > zed > > ślimaki" a jednak namawia by od czasu do czasu sypnac co nieco... dobre se > rcec > > ma. ale ile mozna? > > > > 7,60 > > > kosy były dobre za bar4tosza > no może u leppera byś się nadał nie dziekuję. nie wspolpracuje z byłym aktywem PZPR. to jest raczej twoja paczka > takich jak bartosz , moi dziadoqwie ty, dziad, zatrudniasz dziadów? > ........... > a robił to za nich ekonom pies łańcuchowy feudała ślimakowego tfu ekonom. a co z równością klas? co z proletaryatem towarzyszu? 7,32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkk Re: wypierniczyłem już SIÓDME Gable... IP: 172.16.60.* 11.04.02, 10:28 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: gggggggg napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > Gość portalu: Basia39 napisała: > > > > ....................... > > > > zawieszenia broni , prosiłeś na kolanach > > > > kanalio z pod znaku kosy > > > > no i co gablooka siódemka > > > > > > no i jajco... > > > > > > drogi *limaku dokonujesz sporej nadinterpretacji faktów. pisałem ze n > ie be > > de ci > > > e > > > kopał bo zyjonistyczny przeciwnik wazniejszy. miales czas na namysl d > lacze > > go > > > kazdy twoj watek zamienia sie " tu mozesz swobodnie napluc na kamila > " > > > kratka dobry człowiek jest. wie ze powiedziano "nie nalezy rzucac per > eł pr > > zed > > > ślimaki" a jednak namawia by od czasu do czasu sypnac co nieco... dob > re se > > rcec > > > ma. ale ile mozna? > > > > > > 7,60 > > > > > > kosy były dobre za bar4tosza > > no może u leppera byś się nadał > > nie dziekuję. nie wspolpracuje z byłym aktywem PZPR. to jest raczej twoja paczk > a > > > takich jak bartosz , moi dziadoqwie > > ty, dziad, zatrudniasz dziadów? > > > > ........... > > a robił to za nich ekonom > > pies łańcuchowy feudała ślimakowego > tfu ekonom. a co z równością klas? co z proletaryatem towarzyszu? > > 7,32 takie przygłupy wioskowe jak ty i gable to na fujarkach grały po rowach d dup.e palcami ucierały gut ap erka ma ku tre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmm Re: no i co się tak galbisz tępa koso..... IP: 172.16.60.* 11.04.02, 10:45 już masz galbczasty mózg a teraz zgalbaciejesz te ni sówk ibamb osze szmac iane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssss Re znacie takie powiedzenie IP: 172.16.60.* 11.04.02, 12:07 galbaty h.j?! siódme nieszczęśćie ?! _______________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Re znacie takie powiedzenie 11.04.02, 12:51 Gość portalu: ssssssss napisał(a): > galbaty h.j?! > siódme nieszczęśćie ?! > _______________________________________________________ Limak, staczasz się coraz niżej. Czy Twoim jedynym celem pisania na forum jest obnażanie własnych ułomności (chamstwa, itp.) oraz ciągłe pokazywanie, że nie masz nic do powiedzenia? Martwię się o Ciebie coraz bardziej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77777777 Re: Re znacie takie powiedzenie IP: 172.16.60.* 11.04.02, 12:57 janusz2_ napisał(a): > Gość portalu: ssssssss napisał(a): > > > galbaty h.j?! > > siódme nieszczęśćie ?! > > _______________________________________________________ > > Limak, > staczasz się coraz niżej. > Czy Twoim jedynym celem pisania na forum jest obnażanie własnych ułomności > (chamstwa, itp.) oraz ciągłe pokazywanie, że nie masz nic do powiedzenia? > > Martwię się o Ciebie coraz bardziej. > Pozdrawiam przecież nie napisałem galbaty janusz2 masz jeszcze u mnie chody a w postach dorównuje tobie i twoim przyjacielom ( 7,00 : galba: nurmi, perła, bykk....) Pzdr__________________________________________- Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Witaj Limak 11.04.02, 13:07 Gość portalu: 77777777 napisał(a): > janusz2_ napisał(a): > > > Gość portalu: ssssssss napisał(a): > > > > > galbaty h.j?! > > > siódme nieszczęśćie ?! > > > _______________________________________________________ > > > > Limak, > > staczasz się coraz niżej. > > Czy Twoim jedynym celem pisania na forum jest obnażanie własnych ułomności > > > (chamstwa, itp.) oraz ciągłe pokazywanie, że nie masz nic do powiedzenia? > > > > Martwię się o Ciebie coraz bardziej. > > Pozdrawiam > > > przecież nie napisałem > galbaty janusz2 > masz jeszcze u mnie chody > a w postach dorównuje > tobie i twoim przyjacielom ( 7,00 : galba: nurmi, perła, bykk....) > Pzdr__________________________________________- Czyli równanie do (wg. Ciebie) najgorszych sprawia Ci przyjemność? Dziwne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paaaaaaa Re: Witaj Limak IP: 172.16.60.* 11.04.02, 13:10 janusz2_ napisał(a): > Gość portalu: 77777777 napisał(a): > > > janusz2_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: ssssssss napisał(a): > > > > > > > galbaty h.j?! > > > > siódme nieszczęśćie ?! > > > > _______________________________________________________ > > > > > > Limak, > > > staczasz się coraz niżej. > > > Czy Twoim jedynym celem pisania na forum jest obnażanie własnych ułom > ności > > > > > (chamstwa, itp.) oraz ciągłe pokazywanie, że nie masz nic do powiedze > nia? > > > > > > Martwię się o Ciebie coraz bardziej. > > > Pozdrawiam > > > > > > przecież nie napisałem > > galbaty janusz2 > > masz jeszcze u mnie chody > > a w postach dorównuje > > tobie i twoim przyjacielom ( 7,00 : galba: nurmi, perła, bykk....) > > Pzdr__________________________________________- > > Czyli równanie do (wg. Ciebie) najgorszych sprawia Ci przyjemność? > Dziwne. > > Pozdrawiam > janusz2 oj niedobrze tak źle oceniasz swoich przyjaciół - 7,00 i galbę przecież oni to przeczytają dowiedzą się co o nich sądzisz Pzdr P. a jednak jesteś milszy od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak a gdzie twoje "lowe chłopaki" IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 13:17 te z warsiawki smagłolice gejostwo karol wu lee [chinski mistrz masazu] marcin i inne. miałbys sie z kim zgodzić. przez ta nieustajaca awanture przyjdzie samitariusz zdzieli po łbie i powie "nie jestes neronem tylko durnym ślimakiem". 7,33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polwinb Re: durniowi przebaczyłem IP: 172.16.60.* 11.04.02, 13:23 Gość portalu: siedem napisał(a): > te z warsiawki smagłolice gejostwo karol wu lee [chinski mistrz masazu] marcin > i > inne. miałbys sie z kim zgodzić. przez ta nieustajaca awanture przyjdzie > samitariusz zdzieli po łbie i powie "nie jestes neronem tylko durnym ślimakiem" > . > > 7,33 durniowi przebaczyłem ale czy wszcząć postępowanie jeżeli nie będzie odpowiedzi zrobię to jutro________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak a kiedy mnie zwolnisz z roboty? IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 13:25 przypominam ci ze nie ma juz "biur projektów" musiałbys poszukac takiego zwrotu w ksiazce telefonicznej AD'75 7,22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauiobhy Re: postępowanie wg. regulaminu www.... IP: 172.16.60.* 11.04.02, 13:28 ty wiesz o co chodzi i ja też... przeczytaj sobie dokładnie treść brak odpowiedzi uruchomi lawinę paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem nie wiem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 13:34 ale podejrzewam ze okazałeś sie małym aparatczykiem, forumowym kapusiem. i pan admin jest cały ośliniony twoja służalczoscią. 7,50 to jednak prawda ze polczki to konfidenci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rxdtudc Re: nie wiem ślimak IP: 172.16.60.* 11.04.02, 13:45 Gość portalu: siedem napisał(a): > ale podejrzewam ze okazałeś sie małym aparatczykiem, forumowym kapusiem. i pan > admin jest cały ośliniony twoja służalczoscią. > 7,50 > > to jednak prawda ze polczki to konfidenci żart ma też swoje granice myślałem ze napiszesz bawiłem sie jak ma łpa zawleczką granatu tego nie potrafisz zresztą sam dzisiaj w lowe wywołasłes ten temat chciałem ci zapomniec zapamiętaj ten nr.-40111 wiesz gdzie go szukać czekam na słowo przepraszam ( ty musisz przeprosić śLIMAKA publicznie na forum ) ha,ha -śmieszne to godzina 0,00 , to godzina 14,30 rano juz bez czytania uruchamiam proces regulaminowy pamiętasj 40111_____________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem won IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 13:48 śliski pedrylu obrzydliwa rzygowino bedziesz mnie swoimi pedałami straszył? puknij się w czoło śmieciu 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctycd Re: 40111 IP: 172.16.60.* 11.04.02, 13:51 Gość portalu: siedem napisał(a): > śliski pedrylu > obrzydliwa rzygowino > > bedziesz mnie swoimi pedałami straszył? > puknij się w czoło śmieciu > sam tego chciałeś________________________________--- ale to już nie ja będę robił--------------- dalej to już sprawa administratora kochasiu_____________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ile razy mówilem pederasto IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 13:56 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > dalej to już sprawa administratora kochasiu_____________________ > zebys nie nazywał mnie 'kochasiem'? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efcgfrg Re: a dawałem ci szanse- koniec IP: 172.16.60.* 11.04.02, 14:03 bytgniumkl Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Do Limaka (poważnie) 11.04.02, 16:21 Gość portalu: ctycd napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > śliski pedrylu > > obrzydliwa rzygowino > > > > bedziesz mnie swoimi pedałami straszył? > > puknij się w czoło śmieciu > > > > > sam tego chciałeś________________________________--- > ale to już nie ja będę robił--------------- > dalej to już sprawa administratora kochasiu_____________________ > Limak, otworzyłeś wątek, którego jedynym celem było obrażenie Galby i Siedem. Teraz straszysz Siedem Administratorem, bo okazał się skuteczniejszy od Ciebie. W jakim paskudnym świecie Ty żyjesz? PS. Wydawało mi się, że próbując rozmawiać z Tobą jak z normalnym człowiekiem, spowoduję, że choć trochę zmienisz swój "styl" pisania na forum. Styl charakteryzujący się maksymalnym hamstwem i pustotą. Przyznaję się do porażki - Ty swego stylu nie zmieniłeś (obawiam się, że po prostu nie jestes w stanie). Ja będę starał się więc ignorować Twoje posty i do tego namawiam wszystkich forumowiczów, którzy podobnie jak ja brzydzą się taką formą wypowiedzi, jaką Ty normalnie stosujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Witaj Limak 11.04.02, 16:08 Gość portalu: paaaaaaa napisał(a): > janusz2_ napisał(a): > > > Gość portalu: 77777777 napisał(a): > > > > > janusz2_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: ssssssss napisał(a): > > > > > > > > > galbaty h.j?! > > > > > siódme nieszczęśćie ?! > > > > > _______________________________________________________ > > > > > > > > Limak, > > > > staczasz się coraz niżej. > > > > Czy Twoim jedynym celem pisania na forum jest obnażanie własnych > ułom > > ności > > > > > > > (chamstwa, itp.) oraz ciągłe pokazywanie, że nie masz nic do pow > iedze > > nia? > > > > > > > > Martwię się o Ciebie coraz bardziej. > > > > Pozdrawiam > > > > > > > > > przecież nie napisałem > > > galbaty janusz2 > > > masz jeszcze u mnie chody > > > a w postach dorównuje > > > tobie i twoim przyjacielom ( 7,00 : galba: nurmi, perła, bykk....) > > > Pzdr__________________________________________- > > > > Czyli równanie do (wg. Ciebie) najgorszych sprawia Ci przyjemność? > > Dziwne. > > > > Pozdrawiam > > > > janusz2 > oj niedobrze > tak źle oceniasz swoich przyjaciół - 7,00 i galbę > przecież oni to przeczytają > dowiedzą się co o nich sądzisz > Pzdr > P. a jednak jesteś milszy od nich > Przecież wyraźnie napisałem "(...)równanie do (wg. Ciebie) najgorszych(...)" To wg. Ciebie jest tu jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: znacie takie powiedzenie LIMAK 11.04.02, 13:28 LIMAK,czy Cię jednak wyciągneli spod śniegu nie dając leków? Min.Łapińki zbyt drogi?)) zdrówko dla Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdt7o Re: bykk pisz mądrze , bo stajesz się nudny IP: 172.16.60.* 11.04.02, 13:31 bykk napisał(a): > LIMAK,czy Cię jednak wyciągneli spod śniegu nie dając leków? > Min.Łapińki zbyt drogi?)) > zdrówko dla Cie ...jak flaki z olejem__________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK hihihi! Przecież to nasze potworki!___nt IP: *.inetia.pl 01.10.02, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś