silverbaum 01.03.09, 20:28 nie, jeszcze nie :) ale niezadlugo :) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6331883,Admiral_Mullen__Iran_jest_w_stanie_wyprodukowac_bombe.html J.K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: Iran, bombka "A" i final? 01.03.09, 20:46 silverbaum napisał: > nie, jeszcze nie :) > ale niezadlugo :) > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6331883,Admiral_Mullen__Iran_jest_w_stanie_wyprodukowac_bombe.html > > J.K. te twoje prognozy. spokojnie mozna obstawiac odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhotep Re: inzynierowi tfujotce 02.03.09, 02:12 wystarczy slowo Iran i uran w jednym paragrafie pokazac by ten zaczal skore trzepac i sline potokiem toczyc. Toz nawet Mullen w swojej propagandowce mowi o niskowzbogaconym uranie do ktorego Iran ma wszelkie prawo. Od niskowzbogaconego do wysokowzbogaconego uranu niezbednego do wyprodukowania broni dluuuuuga i kosztowna droga. No ale co ja tam bende tfujotce tlumaczyl. Przeciez on inzynier:D A tu IAEA w tej samej sprawie. www.campaigniran.org/casmii/index.php?q=node/7517 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k w czym, hloopcze? 02.03.09, 13:39 hubert100 napisał: > ojciec znowu patrzy w fusy. Ty ojciec frajerze nie masz ze mna szns tak ze lepiej obchodz mnie z daleka. w czym, höoopcze? nic nie wnosisz na forum poza biciem piany na temat USA, wiec raczej nie licz na moja uwage. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. chemik i ekonomista Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tandeta intelektualna 02.03.09, 13:42 goldbaum napisał: > Bo nie masz linka do tej "paniki" Iranu? linki podrzucam tylko wyjatkowo, gdyz nie biegam za potwierdzaniem spraw oczywistych :) tym niemniej, jakies 2 lata temu podrzucilem takowy, gdzie mowiono, ze za 2-3 lata Iran bedzie mial dosc malerialu rozszczepialnego do produkcji bombki "A". Oznacza to, ze ten zas powoli, hloopcze, zbliza sie do konca... :) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: tandeta intelektualna doktorka 02.03.09, 14:41 j-k napisał: > goldbaum napisał: > > > Bo nie masz linka do tej "paniki" Iranu? > > linki podrzucam tylko wyjatkowo, gdyz nie biegam za potwierdzaniem > spraw oczywistych :) > > tym niemniej, jakies 2 lata temu podrzucilem takowy, gdzie mowiono, > ze za 2-3 lata Iran bedzie mial dosc malerialu rozszczepialnego > do produkcji bombki "A". Oznacza to, ze ten zas powoli, hloopcze, > zbliza sie do konca... :) ----------- oczywiście USA zbombardują Iran, a doktor J-K znowu się załozy publicznie, że nastapi to do końca 20..r PS. Miałeś coś odszczekać doktorku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tandeta intelektualna yanna 02.03.09, 14:49 yann17 napisał: > oczywiście USA zbombardują Iran, a doktor J-K znowu się załozy > publicznie, że nastapi to do końca 20..r Trzeba nie miec cienia poczucia humoru, by czepiac sie terminow. w rzadzie amerykanskim, ani izraelskim nie pracuje - bym znal ich terminy, hloopcze. problem pozostaje aktualny: jezeli Iran nie podporzadkuje sie decyzjom MAEA - moze spodziewac sie wszystkiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: tandeta intelektualna yanna 02.03.09, 19:38 j-k napisał: > yann17 napisał: > > oczywiście USA zbombardują Iran, a doktor J-K znowu się załozy > > publicznie, że nastapi to do końca 20..r > > Trzeba nie miec cienia poczucia humoru, by czepiac sie terminow. > w rzadzie amerykanskim, ani izraelskim nie pracuje - bym znal ich > terminy, hloopcze. > > problem pozostaje aktualny: jezeli Iran nie podporzadkuje sie > decyzjom MAEA - moze spodziewac sie wszystkiego :))) ------------- jesscze w ubieglym roku wieściłes bombardowania Iranu z pewnościa większa niż jastrzębię w rządzie Izraela i USA ( nb USA kategorycznie zabroniły Izraelowi nawet snucia planów o takiej akcji ), a teraz odwracasz kota ogonem. Juz tyle razy skompromitowałes się na tym forum, że juz lepiej zajmij się tą dzialką - dla nas i swojego zdrowia psychicznego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tandeta intelektualna yanna cd... 02.03.09, 20:20 yann17 napisał: > > jesscze w ubieglym roku wieściłes bombardowania Iranu z pewnościa > większa niż jastrzębię w rządzie Izraela i USA ( nb USA > kategorycznie zabroniły Izraelowi nawet snucia planów o takiej > akcji ), - tylko ze Izrael ja ma :))) a teraz odwracasz kota ogonem. Juz tyle razy > skompromitowałes się na tym forum, - belkot nieuka.. hloopcze, mowilem ci tyle razy: nie wchodz na moje posty - skoro cie nudza? :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.k. chemik i ekonomista Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Tandetny quasidoktorek 02.03.09, 21:32 j-k napisał: > yann17 napisał: > > > jesscze w ubieglym roku wieściłes bombardowania Iranu z pewnościa > > większa niż jastrzębię w rządzie Izraela i USA ( nb USA > > kategorycznie zabroniły Izraelowi nawet snucia planów o takiej > > akcji ), > > - tylko ze Izrael ja ma :))) -------------------------------- co ma doktorku ?.. pewność, plany ? przestań bredzić ...nic z tego nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zalosne uwagi pseudo-yanna cd...:) 02.03.09, 22:22 yann17 napisał: > > > -------------------------------- > co ma PANIE DOKTORZE, plany ? > nic z tego nie bedzie. nie wiem. nie jestem falszywym prorokiem, jak niejaki meczo.met :))) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Doktorku, cura te ipsum 02.03.09, 23:27 j-k napisał: > yann17 napisał: > > > > > -------------------------------- > > co ma PANIE DOKTORZE, plany ? > > nic z tego nie bedzie. > > nie wiem. nie jestem falszywym prorokiem, > jak niejaki meczo.met :))) > > Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. --------- Ty doktorku nic nie wiesz, wszystko co napiszesz to projekcje twojej chorej wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
j-k skromne porownanie :) 02.03.09, 23:31 yann17 napisał: Ty, Panie Doktorze, nic nie wiesz, wszystko co napiszesz to projekcje twojej chorej wyobraźni uwazam, ze falszywy prorok meczo.met mial gorzej :) ale skoro tak uwazasz ? :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: cura te ipsum . doktorku 02.03.09, 23:51 j-k napisał: > yann17 napisał: > Ty, żałosny doktorku, nic nie wiesz, wszystko co napiszesz > to projekcje twojej chorej wyobraźni --- no i miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
j-k cieszy mnie ta twoja bezwiedza umyslowa, yann :) 03.03.09, 05:00 yann17 napisał: > Szanowny Panie Doctorze... wszystko co napiszesz to projekcje twojej wyobraźni cieszy mnie Twoja wiara w moja wyobraznie. a co poza tym apropo´s polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: bezwiedza doktorka 03.03.09, 06:29 j-k napisał: > yann17 napisał: > Załosny doktorku > wszystko co napiszesz to projekcje twojej wyobraźni --------- Biały Dom wysyła własnie sygnały, ze da spokój Iranowi - ma pomóc Rosja - i w zamian zrezygnuje z tarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bezwiedza nie-doktorka yanna cd... :) 03.03.09, 15:28 yann17 napisał: > > Biały Dom wysyła własnie sygnały, ze da spokój Iranowi - ma pomóc Rosja - i w zamian zrezygnuje z tarczy. no wlasnie - bezwiedza yanna cd... i nieumiejetnosc politycznej analizy :) Bialy Dom wysyla do Rosji sygnaly, ze NIE DA Iranowi spokoju ale jezeli Rosja sie w to wlaczy, gotow jest zrezygnowac z tarczy. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: bezwiedza nie-doktorka yanna cd... :) 03.03.09, 16:26 j-k napisał: > yann17 napisał: > > > Biały Dom wysyła własnie sygnały, ze da spokój Iranowi > - ma pomóc Rosja - i w zamian zrezygnuje z tarczy. > > > no wlasnie - bezwiedza yanna cd... > i nieumiejetnosc politycznej analizy :) > > Bialy Dom wysyla do Rosji sygnaly, ze NIE DA Iranowi spokoju > ale jezeli Rosja sie w to wlaczy, gotow jest zrezygnowac z tarczy. > > Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. ---------------- to samo powiedziane innymi slowami - jezeli zaś ten scenariusz zostanie zrealizowany ( a jest to wysoce prawdopodobne ) to nie będzie ani tarczy, ani nalotów na Iran, ergo idea fix doktorka odejdzie w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who poniewaz to ze mna sie zalozyles... 03.03.09, 05:41 j-k napisał: > yann17 napisał: > > oczywiście USA zbombardują Iran, a doktor J-K znowu się załozy > > publicznie, że nastapi to do końca 20..r > > Trzeba nie miec cienia poczucia humoru, by czepiac sie terminow. wiec jak bedzie z dotrzymaniem warunkow zakladu? nie trzeba ich przypominac, mam nadzieje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum tandeta koszerna 02.03.09, 21:26 j-k napisał: > linki podrzucam tylko wyjatkowo, gdyz nie biegam za potwierdzaniem > spraw oczywistych :) Oczywiste jest tylko to, ze widzisz swiat przez okulary z insidonu. > tym niemniej, jakies 2 lata temu podrzucilem Nie raz mosiek: 19.06.2005 "nie sadze, by w tym roku byly naloty. Jezeli, to za rok, czy dwa." 27.08.2006 “Zapowiadam je (naloty na Iran) uczicwie do polowy 2008 i nigdy nie mowilem, ze beda w tym roku (2006)”. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tandeta islamska mustafy-g. :))) 02.03.09, 22:31 nie jestem Zydem, mala islamska forumowa bidulinko :) cieszy mnie jednak twoja bezsilnosc :) Tu jak zawsze deser na dobranoc. pamietaj - nalezy popic absyntem :) i koniecznie w dzien, by niejaki ballah widzial :))) www.thewe.cc/thewei/&_/images6/iran/israel_dolphin_submarine.jpe Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum To jak mosiek? Wiesz juz jaka masz plec? 03.03.09, 10:57 Autor: iwona334 02.07.06, 15:44 sa dosc niegrozne srodki uspokajajace, tlumiace niepotrzebne emocje. sama kiedys takie bralam. np. Insidon. pomagalo. Autor: iwona334 17.12.07, 00:09 niestety nie moge pisac na tym forum. nie wiem, czemu. ja - z post-komunistyczna cenzura nie dyskutuje. J.K. A te twoje przepowiednie sa swietne :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k mustafa-goldbaum, apropo´s Iwony... 03.03.09, 15:36 skoro juz na jakas Iwone sie natknales... w wojskach ladowych Izraela sluza kobiety... okieonthelam.com/images/IDF-babe-1.jpg a w marynarce, na tych okretach podwodnych z rakietami atomowymi na pokladzie - zdolnymi rozwalic cale iranskie badziewie, jak tutaj, tez? wiesz cos moze o tym? www.thewe.cc/thewei/&_/images6/iran/israel_dolphin_submarine.jpe Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: mustafa-goldbaum, apropo´s Iwony... 03.03.09, 16:28 j-k napisał: > skoro juz na jakas Iwone sie natknales... > > w wojskach ladowych Izraela sluza kobiety... > okieonthelam.com/images/IDF-babe-1.jpg > a w marynarce, na tych okretach podwodnych z rakietami atomowymi > na pokladzie - zdolnymi rozwalic cale iranskie badziewie, > jak tutaj, tez? > wiesz cos moze o tym? > www.thewe.cc/thewei/&_/images6/iran/israel_dolphin_submarine.jpe ------ te ...doktorek, zeby te łodki nie skończyły tak jak MERKAVY w Libanie Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Iran, bombka "A" i final? 02.03.09, 14:38 silverbaum napisał: Iran, bombka "A" i final? Ty juz jasiu marzysz o tym od pieciu chyba lat. Moze bys sie zajal przepowiedniami pogody. Jako stary dzialkowicz znasz sie na tym chyba lepiej niz na polityce Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdury 02.03.09, 14:50 nie marze o tym. wielokrotnie pisalem, ze wolalbym, by Iran podporzadkowal sie wymaganiom MAEA. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: bzdury 02.03.09, 15:12 j-k napisał: > nie marze o tym. > Marzysz jasiu. Marzysz. Mysle jednak, ze sie nie doczekasz. Ten najmadrzejszych z wszystkich amerykanskich prezio to juz historia. Zalosny ale historia Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: bzdury 02.03.09, 17:02 www.pogonowski.com/display_pl.php?textid=940 Ojciec jedyna szansa dla ciebie jak wariaci z Izraela zaatakuja sami... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdury cd... 02.03.09, 17:53 schlagbaum napisał: > Marzysz jasiu. Marzysz. Nikt przytomny, hloopcze, marzyc o tym nie moze. tak jak zajecie Iraku zalatwilo pewne problemy polityczne, ale podkopalo gospodarke Swiatowa, podobnie byloby i bedzie z bombardowaniem Iranu. To ostatecznosc. Smutna ale w dalszym ciagu mozliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: bzdury cd... 02.03.09, 19:22 Ostrzegalem cie ojciec abys nie zarl szaszlykow z islamuskow. Nie sluchales sie i dostales Mad Cow Disease!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tandeta intelektualna - as usual :) 02.03.09, 20:29 nie przejmuj sie , hloopcze:) sa na to metody :) bc1.handelsblatt.com/ShowImage.aspx?img=1142825&width=168&height=168 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ibrahim... 02.03.09, 20:44 ibrahim-schlagbaum napisał: Mysle jednak, ze sie nie doczekasz. nie wiem, nie jestem wrozbita... ale niejaki hubert w tych doczekaniach dobrowolnie sam ci pomaga :) www.pogonowski.com/display_pl.php?textid=940 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum mosiek 02.03.09, 21:31 j-k napisał: > nie wiem, nie jestem wrozbita... To czemu go udajesz mosiek? 9.06.2005 "nie sadze, by w tym roku byly naloty. Jezeli, to za rok, czy dwa." 27.08.2006 “Zapowiadam je (naloty na Iran) uczicwie do polowy 2008 i nigdy nie mowilem, ze beda w tym roku (2006)”. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Mustafa-goldbaum ,kiedy islamska wyprawa na Marsa? 02.03.09, 22:23 niektoprzy mowia, ze 2020-2022 :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Mosiek jotka, zalamanie psychiczne przezyles? 03.03.09, 10:59 Panie Kraczkowski, uczynie dla Pana wyjatek... Autor: Go : J.K. IP: 192.120.171.* 19.09.03, 15:16 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany na tej stronie sa podane moje 2 publikacje. 1. Nie zgadzam sie (poza korzystaniem tego linku) na podawanie mojego imienia i nazwiska gdziekolwiek indziej. www.rwth-aachen.de/ac/Ww/koelle/#Publications J.K. Nie zrozumial Pan, o co prosilem? Autor: Go : J.K. IP: 192.120.171.* 19.09.03, 15:35 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany mogl Pan przeczytac ten link , a nie przepisywac z niego danych... (zwlaszcza, ze podalem wczesniej tematyke mojej pracy) Udaje Pan, ze nie zrozumial Pan mojej prosby? zegnam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k mustafa-goldbaum, ale co z twoja meskoscia? 03.03.09, 15:25 mustafa-goldbaum napisał: zegnam. mustafa-goldbaum, juz raz zegnales sie ze mna. i nie dotrzymales slowa. i znowu? co z twoja meskoscia, hloopcze? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. co z twoja Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum niezrownowazony dzieciak... 02.03.09, 21:30 j-k napisał: > nie marze o tym. Autor: j-k 20.10.06, 15:52 i opowiadam sie za ich dalsza eskalacja. Amerykanie musza miec przeciez jakis pretekst, zwany solidnym powodem, by zbombardowac to badziewie :))) j-k napisał: > nie chcioalbym przeoczyc widoku PIEKNEGO, KOSZERNEGO grzyba > atomowego nad islamskim Teheranem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot islamuska - mustafy-g :) 02.03.09, 22:26 mustafa. czytales, ze Izraelczycy juz sa gotowi...? to nie moja sprawa, ale uwazasz, ze Dana klamie, czy klamiesz ty hloopcze? :))) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. PS. do hollery - chcesz, dziecino, te NOWE zdjecia MURU/fence - czy nie? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k mustafa-g. BTW zapraszam na foro BW :) 02.03.09, 22:56 mustafa-goldbaum napisał: > > > nie marze o tym. to pomarz :) tam Kropa tnie islamuskow rowno, jak zyleta :))) zapraszam. Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: mustafa-g. BTW zapraszam na foro BW :) 02.03.09, 23:46 Mowilem ci ojciec abys nie zarl szaszlykow z islamuskow. Teraz nawet na wojne sie nie nadajesz. A pieluche zalozyles? Bo znowu naszczysz do lozka!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Biedak nie wie jaka nawet ma plec 03.03.09, 11:02 Bierze psychotropy i choc ma wiedze na poziomie dziecka z podstawowki bardzo chcialby zgrywac sie na eksperta. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Iwonka od psychotropow twierdzi 03.03.09, 15:48 ze barylka ropy bedzie po 200$...pewnie juz kupil opcje oczywiscie pewnie tylko w wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Iran, bombka "A" i final? 03.03.09, 10:31 Bedzie Izraleski nalot i beczak roby bedzie 100 US Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Iran, bombka "A" i final? 03.03.09, 11:00 polani napisał: > Bedzie Izraleski nalot i beczak roby bedzie 100 US A wlosy po ile beda? Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Iran, bombka "A" i final? 03.03.09, 14:16 Szalency moga odwalic. Pokazali w przeszlosci. Atak na Liberty,9/11 i jeszcze inne numery. Wtedy ropa bedzie po $300. Co by z tego wyniklo oni sami nie wiedza.Wycelowali by te 300 rakiet nuklearnych w kazda strone swiata i patrzyli jak inni by "prostowali" sytuacje... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To wlasnie mialem na mysli - otwierajac ten watek. 03.03.09, 15:31 polani napisał: > Bedzie Izraleski nalot i beczak roby bedzie 100 US Z tym, ze beczka bedzie wtedy raczej po 200, a nie po 100... (chociaz nie po 300 - jak prognozuja niektorzy...) Tu lezy wlasciwie jedyny problem... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: To wlasnie mialem na mysli - otwierajac ten w 03.03.09, 16:26 Jak tam ojciec , pieluche zmieniles? Ja mowie $300 +. Strat of Hormuz zablokowany, instalacje olejowe Arabii Sauddyjskiej zniszczone rakietami, tak jak i w Kuwejcie i Emiratach, wlaczenie sie Chin i Rosji.Benzyna na kartki, ekonomia taka jak z przed 150 lat.PS. Kuba-raj na ziemi.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: To wlasnie mialem na mysli - otwierajac ten w 03.03.09, 17:09 hubert100 napisał: Strat of Hormuz zablokowany, - militarnie dla Iranu niewykonalne. Iran na morzu z Flota USA nie ma zadnych szans. instalacje olejowe Arabii Sauddyjskiej > zniszczone rakietami, tak jak i w Kuwejcie i Emiratach, - tez niewykonalne. - wlaczenie sie Chin i Rosji. - jakies mityczne bzdury. beda siedziec na d... i starac sie z tego cos ugrac - rosja same ceny ropy... a Chiny oze pokusza sie o Tajwan - chociaz i to nie jest pewne) Benzyna na kartki, ekonomia taka jak z przed 150 > lat.PS. Kuba-raj na ziemi.... - to mozliwe. ale tylko to. dlatego tez do nalotow sie USA nie spieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: To wlasnie mialem na mysli - otwierajac ten w 03.03.09, 17:42 Jest wykonalne tak jak Scudy z 60 lat narobily duzo bigosu.Sami Amerykanie powiedzieli ze na te torpedy co ida 360 km na gadzine pod powierzchnia wody obrony nie maja. A jak te S300 zainstaluja w Iranie to tez troche samolowow straca.A jak by Rosja zrobila ta elektroniczna blokade (moze i Iran) to te wszystkie skaplikowane urzadzenia USA "oslepna". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k psychologiczna wojna na nerwy 03.03.09, 17:59 hubert100 napisał: > Jest wykonalne tak jak Scudy z 60 lat narobily duzo bigosu. - a skad... ich celnosc byla prawie zadna :) Sami Amerykanie powiedzieli ze na te torpedy co ida 360 km na gadzine pod powierzchnia wody obrony nie maja. - Iranczycy ich nie uzyja. Ggyby po zbombardowaniu iranskiego programu atomowego iranczycy rozpoczeli odwet i zablokowali by Ciesnine Ormuz - Amerykanie zagroziliby im zbombardowaniem CALEJ iranskiej infrastruktury: lotnisk, portow morskich itd... to iranowi nie bedzie sie oplacac i beda siedziec cicho - tylko co najwyzej troche pokrzycza :))) Nie mam czasu na dyskusje. Lec z tym pytaniem na F. Militaria Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: psychologiczna wojna na nerwy 03.03.09, 20:28 Tak moze sie zaczac III Wojna.Tak sie zaczynaja wojny male i zamieniaja sie w wielkie. Wszystko jest mozliwe a jak "lawina" zacznie isc to juz sie jej nie zatrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k >Tak moze sie zaczac III Wojna. - nie moze 03.03.09, 21:47 hubert100 napisał: > Tak moze sie zaczac III Wojna. nie moze :) wojna - to jest kogos z kims :) z Amerykanami nie ma kto i czym walczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: >Tak moze sie zaczac III Wojna. - nie moz 04.03.09, 01:47 Moze US ma tyle tego ze wystarczy aby swiat zniszczyc 10 razy a Rosja 3 razy. Koncowy efekt taki sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie moze sie zaczac III. cia wojna ::) 04.03.09, 05:57 gdyz ZSRR upadl... :) jedyne panstwo zdolne walczyc z USA. :) A Rosja chce zyc. czego jej rowmiez zycze. swoja droga (Rosja) to piekny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who j-k! 04.03.09, 01:55 napisalem przypomnienie zakladu ale jakos tak w srodku, na pewno nie zauwazyles. wiec jeszcze raz: czy bylbys taki mily i wypelnil warunki zakladu. sluze przypomnieniem, jesli nie pamietasz. obiecuje ze nie bede sie szczycil, ale umowa jest umowa i nie ma sie co ociagac. wyrzuc z siebie oswiadczenie i bedziemy kwita pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: alez Drogi who :) 18.09.09, 07:28 o! dopiero to zauwazylem. nie wiem co do tego maja osoby trzecie i zydzi.. mowa byla o zakladzie iz do konca 2008 roku mial byc atak na Iran. zalozylismy sie co najmniej 1.5 roku przed tym terminem. te kto przegra, mial oswiadczyc ze o polityce swiatowej nie ma bladego pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Czekamy na atak Izraela 19.09.09, 23:05 Wreszcie nastapi to co jest logicznym koncem sjonistycznej chutzby. Atak Izraela bezie samobojczy, dla Ameryki i swiata bedzie to punkt zwrotny. Caly Bliski Wschod stanie sie terenem zakazonym opadem radioaltywnym na wiele dziesiatkow lat. Nowy swiatowy system oparty na komputerach przescignie wszystko co wymyslil Hitler i Stalin, a glowna ofiara beda Arabowie i Zydzi. Taki bedzie efekt konspiracji neokonow. Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Czekamy na atak Izraela 20.09.09, 12:03 misterpee napisała: > Wreszcie nastapi to co jest logicznym koncem sjonistycznej chutzby. > Atak Izraela bezie samobojczy, dla Ameryki i swiata bedzie to punkt > zwrotny. Caly Bliski Wschod stanie sie terenem zakazonym opadem > radioaltywnym na wiele dziesiatkow lat. Nowy swiatowy system oparty > na komputerach przescignie wszystko co wymyslil Hitler i Stalin, a > glowna ofiara beda Arabowie i Zydzi. Taki bedzie efekt konspiracji > neokonow. No,apokalipsa teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
muledet.3 Re: Czekamy na atak Izraela 20.09.09, 13:16 3nd napisał: > misterpee napisała: > > > Wreszcie nastapi to co jest logicznym koncem sjonistycznej chutzby. > > Atak Izraela bezie samobojczy, dla Ameryki i swiata bedzie to punkt > > zwrotny. Caly Bliski Wschod stanie sie terenem zakazonym opadem > > radioaltywnym na wiele dziesiatkow lat. Nowy swiatowy system oparty > > na komputerach przescignie wszystko co wymyslil Hitler i Stalin, a > > glowna ofiara beda Arabowie i Zydzi. Taki bedzie efekt konspiracji > > neokonow . > > No,apokalipsa teraz? Ja prosze nie teraz,po obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
silverbaum alez prosze Drogi who :) 21.09.09, 15:00 you-know-who napisał: na Iran. > zalozylismy sie co najmniej 1.5 roku przed tym terminem. > > te kto przegra, mial oswiadczyc ze o polityce swiatowej nie ma bladego pojecia. wykluczone. Izrael wlasnie oswiadczyl, ze nie zaatakuje Iranu. przyznaje wiec, ze i ja i Izrael o polityce Swiatowej nie mamy bladego pojecia :) Odpowiedz Link Zgłoś