Dodaj do ulubionych

Kurki,podgrzybki,borowiki cd.

05.10.01, 21:10
Witam wszystkich forumowiczów.Nie było mnie dwa tygodnie i na razie nie mogę
się połapać o czym dyskutujecie.Chyba muszę ze dwa dni poczytać wątki.Ponieważ
jednak obiecałam zdać sprawozdanie z moich grzybowycvh wypraw w
górach,niniejszym to czynię.Kochani! Rydzów zatrzęsienie. Nie pamiętam w
poprzednich latach takiej obfitosci.Co prawda trzeba się trochę poprzedzierać
przez lesno-górskie ostępy,ale nagroda czeka nie byle jaka.Poza tym pogoda była
przepiękna(region małopolska),a rydze wyśmienite.Polecam smażone z
jajeczkiem,albo kiszone w kamionkowym garnku(podczas kiszenia pachną co prawda
niezbyt ładnie,ale co tam!).Smacznego,pozdrowionka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Carmina Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 21:18
      mama57 napisał(a):

> Witam wszystkich forumowiczów.Nie było mnie dwa tygodnie i na razie nie mogę
      > się połapać o czym dyskutujecie.Chyba muszę ze dwa dni poczytać wątki.Ponieważ
      > jednak obiecałam zdać sprawozdanie z moich grzybowycvh wypraw w
      > górach,niniejszym to czynię.Kochani! Rydzów zatrzęsienie. Nie pamiętam w
      > poprzednich latach takiej obfitosci.Co prawda trzeba się trochę poprzedzierać
      > przez lesno-górskie ostępy,ale nagroda czeka nie byle jaka.Poza tym pogoda była
      >
      > przepiękna(region małopolska),a rydze wyśmienite.Polecam smażone z
      > jajeczkiem,albo kiszone w kamionkowym garnku(podczas kiszenia pachną co prawda
      > niezbyt ładnie,ale co tam!).Smacznego,pozdrowionka.
      mozesz być wtrącona do lochu przez lorda Farquada....uciekam, pa, uważaj na
      siebie, mozesz zostac uznana za Grzybową Mamę, a to juz trąci postacią bajkową,
      ojej, ojej, pa....
      • tyu Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd. 06.10.01, 02:09
        Gość portalu: Carmina napisał(a):

> mama57 napisał(a):
        >
        > > Witam wszystkich forumowiczów.Nie było mnie dwa tygodnie i na razie nie mogę
        > > się połapać o czym dyskutujecie.Chyba muszę ze dwa dni poczytać wątki.
        > > Ponieważ jednak obiecałam zdać sprawozdanie z moich grzybowycvh wypraw w
        > > górach,niniejszym to czynię.Kochani! Rydzów zatrzęsienie. Nie pamiętam w
        > > poprzednich latach takiej obfitosci.Co prawda trzeba się trochę poprzedzierać
        > > przez lesno-górskie ostępy,ale nagroda czeka nie byle jaka.Poza tym pogoda
        > > była przepiękna(region małopolska),a rydze wyśmienite.Polecam smażone z
        > > jajeczkiem,albo kiszone w kamionkowym garnku(podczas kiszenia pachną co
        > > prawda niezbyt ładnie,ale co tam!).Smacznego,pozdrowionka.
        >
        > __________________________________
        > Witaj mama, cara mia smile))). Przestraszysz się,jak przeczytasz. Przede wszystkim
        > zakładając i/lub uczestnicząc w watkach nie dotyczących tematyki polityczno-
        > społecznej narażasz sie na zarzut kultywowania bajek, czyli watków o niczym i
        > mozesz być wtrącona do lochu przez lorda Farquada....uciekam, pa, uważaj na
        > siebie, mozesz zostac uznana za Grzybową Mamę, a to juz trąci postacią bajkową,
        >
        > ojej, ojej, pa....

_______________________________________________________________________________

Nie przejmuj się, Mamo!

Czy nie zauważyłaś perskiego oka Carminy? Miłośników bajek ci u nas dostatek!
        Ja, choć politykant bojowy nieraz, też do nich należę. Kto pokochał rodzynki i
        migdały, jak ja kiedyś, dla tego kurki, podgrzybki i borowiki też mają ogromny
        urok!
        Carmino - a Ciebie w roli ZASTRACHANEJ istotki jakoś wyobrazić sobie nie mogę!
        Stańmy razem do boju o bajkę naszą ojczystą, sąsiadko!

Pozdrawiam obie Panie.

• Gość: Carmina Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 12:49
          tyu napisał(a):

> Nie przejmuj się, Mamo!
          >
          > Czy nie zauważyłaś perskiego oka Carminy? Miłośników bajek ci u nas dostatek!
          > Ja, choć politykant bojowy nieraz, też do nich należę. Kto pokochał rodzynki i
          > migdały, jak ja kiedyś, dla tego kurki, podgrzybki i borowiki też mają ogromny
          > urok!
          > Carmino - a Ciebie w roli ZASTRACHANEJ istotki jakoś wyobrazić sobie nie mogę!
          > Stańmy razem do boju o bajkę naszą ojczystą, sąsiadko!
          >
          > Pozdrawiam obie Panie.

W życiu często się obawiam, wielu rzeczy, na forum - uciekam od lęków.
          Mogie stanąc do boju, a co tam. Pozdro Olo smile

• tyu Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd. 06.10.01, 12:58
            Gość portalu: Carmina napisał(a):

> W życiu często się obawiam, wielu rzeczy, na forum - uciekam od lęków.
            > Mogie stanąc do boju, a co tam. Pozdro Olo smile

I tak trzymać, sąsiadko!

(Tak nawiasem: Kto to jest ten Olo, który przesyła pozdro? Kiedyś kojarzyłem
            jednego, którego tak nazywano, ale został Prezydentem RP wink) - więc pewnie nie o
            niego chodzi?)

• Gość: Carmina Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 13:18
              tyu napisał(a):
              >
              > I tak trzymać, sąsiadko!
              >
              > (Tak nawiasem: Kto to jest ten Olo, który przesyła pozdro? Kiedyś kojarzyłem
              > jednego, którego tak nazywano, ale został Prezydentem RP wink) - więc pewnie nie
              > o
              > niego chodzi?)

Olo to przyjaciel Franza. smile

• Gość: Viatr Re: Kurki,podgrzybki,borowiki __bój_o_grzybek?. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 13:08
          tyu napisał(a):

> Carmino - a Ciebie w roli ZASTRACHANEJ istotki jakoś wyobrazić sobie nie mogę!
          > Stańmy razem do boju o bajkę naszą ojczystą, sąsiadko!

Tyu !

Wyluzuj !

Wiem, że mężczyzna do walki wystereotypiony.

Ale od rana ?

Może jakieś inne rytmy ?

smile

Viatr_____________________________[bluesowy]
          • tyu Re: Kurki,podgrzybki,borowiki __bój_o_bajkę. 06.10.01, 13:20
            Gość portalu: Viatr napisał(a):

> tyu napisał(a):
            >
            > > Carmino - a Ciebie w roli ZASTRACHANEJ istotki jakoś wyobrazić sobie nie mogę!
            > > Stańmy razem do boju o bajkę naszą ojczystą, sąsiadko!
            >
            > Tyu !
            >
            > Wyluzuj !
            >
            > Wiem, że mężczyzna do walki wystereotypiony.
            >
            > Ale od rana ?
            >
            > Może jakieś inne rytmy ?
            >
            > smile
            >
            > Viatr_____________________________[bluesowy]

Różne twarze ma walka, Vietrze. Ta ma twarz intelektualną (do jakiejż innej
            namawiałbym niewiastę - nawet, jeśli przyznaje się do koneksji z marines?)
            Tym niemniej - i tej walki chętnie poniecham, jeśli VIATR PRZEMIAN pozwoli nam na
            bezpieczne bajek opowiadanie... Pozwolisz? No to:

Dawno, bardzo dawno temu było sobie Forum...

Tylko mi tu nie spać proszę!

• Gość: Viatr __ Więcej__czadu !_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 13:28
              tyu napisał(a):

> Różne twarze ma walka, Vietrze. Ta ma twarz intelektualną (do jakiejż innej
              > namawiałbym niewiastę - nawet, jeśli przyznaje się do koneksji z marines?)

he, he, intelektualna ?

w koneksji z marines ? hi, hi

mh.. jesli kobieta ma koneksje z marines, to intelektulizm nie może mieć
              z tym nic wspólnego smile))

> Tym niemniej - i tej walki chętnie poniecham, jeśli

> VIATR PRZEMIAN pozwoli nam na bezpieczne bajek opowiadanie... Pozwolisz?

> No to:

*** Czuję misję ! (?)

>
              > Dawno, bardzo dawno temu było sobie Forum...
              > Tylko mi tu nie spać proszę.

Mh...
              A już myślałem że coś sie stanie...

Tyu !

Więcej czadu !

pzdr

Viatr________________________[in spe]
            • witekjs Re: Kurki,podgrzybki,borowiki __bój_o_bajkę._____________________Witek 06.10.01, 13:48
              Drogi Tyu. Forum jest!! I Ty jesteś w nim.
              Pozdrawiam.Witek
              • tyu Re: Kurki,podgrzybki,borowiki __bój_o_bajkę._____________________Witek 06.10.01, 14:00
                witekjs napisał(a):

> Drogi Tyu. Forum jest!! I Ty jesteś w nim.
                > Pozdrawiam.Witek

I Ciebie TEŻ nie brakuje! Co zatem zrobimy? Zmodyfikujemy bajkę: Było, jest i -
                wbrew złym siłom - BĘDZIE Forum... tak dobrze?

Pozdrawiam! tyu

• witekjs Re: Kurki,podgrzybki,borowiki _.___ Do Tyu_________Witek______________ 06.10.01, 14:31
                  tyu napisał(a):

> witekjs napisał(a):
                  >
                  > > Drogi Tyu. Forum jest!! I Ty jesteś w nim.
                  > > Pozdrawiam.Witek
                  >
                  >
                  >
                  > I Ciebie TEŻ nie brakuje! Co zatem zrobimy? Zmodyfikujemy bajkę: Było, jest i -
                  >
                  > wbrew złym siłom - BĘDZIE Forum... tak dobrze?
                  >
                  > Pozdrawiam! tyu
                  ___________________________-
                  Drogi Tyu. Przestań mśleć o boju/ jedynie może o Boya/. Rób swoje. Nie wdawaj sie
                  w żadne polemiki z ludzmi, którzy wcale nie chcą z Tobą rozmawić. Nie przekonuj
                  kogoś kto Cię obraża.Nigdy nie mów ich słownictwem i ich tonem. Dlaczego nie
                  potrafisz mi uwierzyć. Nikt nie może Cię zmusić do tego zebyś stosował ich
                  ulubione metody. Przeczytaj list do Carminy w podziemiu.Pozdrawiam. Witek

• tyu Re: Kurki,podgrzybki,borowiki ___ Do Witka ___Tyu 06.10.01, 16:25
                    witekjs napisał(a):

> tyu napisał(a):
                    >
                    > > witekjs napisał(a):
                    > >
                    > > > Drogi Tyu. Forum jest!! I Ty jesteś w nim.
                    > > > Pozdrawiam.Witek
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > I Ciebie TEŻ nie brakuje! Co zatem zrobimy? Zmodyfikujemy bajkę: Było, jest
                    > > i - wbrew złym siłom - BĘDZIE Forum... tak dobrze?
                    > >
                    > > Pozdrawiam! tyu
                    > ___________________________-
                    > Drogi Tyu.Przestań mśleć o boju/ jedynie może o Boya/.Rób swoje.Nie wdawaj sie
                    > w żadne polemiki z ludzmi, którzy wcale nie chcą z Tobą rozmawić. Nie przekonuj
                    > kogoś kto Cię obraża.Nigdy nie mów ich słownictwem i ich tonem. Dlaczego nie
                    > potrafisz mi uwierzyć. Nikt nie może Cię zmusić do tego zebyś stosował ich
                    > ulubione metody. Przeczytaj list do Carminy w podziemiu.Pozdrawiam. Witek

Wierzę, Witku!
                    Za to, co mi wyrzucasz (słusznie) posypałem już głowę popiołem, natomiast moje
                    dalsze plany w tej sprawie zawarte są w wątku "Czy ktoś zamawiał pozytywny
                    wątek...". Ściślej - w "Drugim poważnym ostrzeżeniu dla Luki". Chyba myślimy o
                    tym samym?
                    List czytałem, sąsiednie Twoje posty też. Nawet zostawiłem Ci wizytówkę.
                    Pozdrawiam!

• Gość: mama Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd.-do Carminy IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 14:14
        Nie boję się zaszufladkowania w "bajkowym lamusie".Czasami chętnie bym tam
        posiedziała dłużej.Na razie mam dość politykowania,zrelaksowałam się,odpoczęłam
        od cywilizacji i bardzo mi z tym dobrze.Ale Ty chyba ciężkie boje tu toczyłaś?
        Od dzisiaj postaram się być na forum częściej,a Twoje posty czytam nieustająco
        z zainteresowaniem wielkim.Pa
    • Gość: Viatr Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 13:04
      mama57 napisał(a):

> Witam wszystkich forumowiczów.Nie było mnie dwa tygodnie i na razie nie mogę
      > się połapać o czym dyskutujecie.

Hey Mamo !

Dwa tygodnie !

Smażone rydze ! Chyba mnie pobudziłaś, pójdę coś zjeść wink.
      I do śniadanka... kurki... mniam smile

V._____________________[zgłodniały}
    • witekjs Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd.________do Mamy 57____________Witek__ 06.10.01, 13:38
      Dzień dobry. Nigdy jeszcze nie miałem okazji odezwać się do Ciebie/urlop/, ale
      wiele razy już Cię spotkałem wsród przyjaciół. Cieszę się, że jesteś.
      Tego roku po raz pierwszy od kilkudziesięciu lat najadłem się smażonych rydzy.
      Nie znałem możliwości z jajkami. Mam niemało zamrożonych w lodówce i jeśli to
      nie szkodzi spróbujemy z jajkami. Nie wiedzieliśmy jak je zakisić.
      Chętnie porozmawiałbym z Tobą nie tylko o rydzach, może w podziemiu Carminy?
      Pozdrawiam serdecznie.Witek
      • Gość: mama Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd._______do___________Witek__ IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 14:07
        Serdeczne dzięki za miłe słowa.Jestem na forum od przypadku do przypadku,ale
        zawsze chetna do rozmowy.Czasami potrzeba porozmawiać o czymś innym,a nie tykjo
        o polityce.Interesuje mnie gdzie w tym roku zbierałeś rydze,może krążyliśmy po
        tych samych terenach?
        • witekjs Re: Kurki,podgrzybki,borowiki cd._______do_____Mamy 57__________Witek_ 06.10.01, 14:21
          Gość portalu: mama napisał(a):

> Serdeczne dzięki za miłe słowa.Jestem na forum od przypadku do przypadku,ale
          > zawsze chetna do rozmowy.Czasami potrzeba porozmawiać o czymś innym,a nie tykjo
          >
          > o polityce.Interesuje mnie gdzie w tym roku zbierałeś rydze,może krążyliśmy po
          > tych samych terenach?
          ______________________________--
          Nie umiem zbierać grzybów.Przykro mi ale jestem mieszczanin, który bardzo rzadko
          bywa w lesie. Kupiliśmy przy drodze z Gdańska/ w okolicach Mazur/. Było ich duzo.
          Pozdrawiam. Witek

• Gość: Hiacynt Do miłych grzybiarzy i przede wszystkim Mo IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 14:21

> Serdeczne dzięki za miłe słowa.Jestem na forum od przypadku do przypadku,ale
          > zawsze chetna do rozmowy.Czasami potrzeba porozmawiać o czymś innym,a nie tykjo
          >
          > o polityce.Interesuje mnie gdzie w tym roku zbierałeś rydze,może krążyliśmy po
          > tych samych terenach?

M-o nie bajeruj (to o tej polityce). Tak piszę, bo mamo nie chce przejść. "Od
          przypadku do przypadku" piszesz, ale serio to nicka powinnaś sobie zmienić.
          Mieliśmy o kobietach rozmawiać Sylwii i tej drugiej, imienia nie pomnę, ale
          zniknęłaś. Dlaczego - tej z warkoczem - wszystko pamiętam.

Ja wiozłem wiadro borowików z Zakopanego, ale był upał i połowę wyrzuciłem.
          Na razie nikogo nie strułem. Sam nie zbierałem, nie po to są góry, ale grzyby
          zbierać bardzo lubię.
          Najprzyjemniej jest po całodziennym grzybobraniu oczy zamknąć, wtedy to są grzyby.
          Pozdrawiam wszystkich miłośników - grzybiarzy

Hiacynt Zapalony

do Mo
          Mo kojarzy się z MO, ale może Ciebie przekonam,
          chociaż napisz jak masz na imię - zrób dla mnie wyjątek
          plllllllllliiiiiiiiiiiizzzzz
          ja mam oczywiście Jacek - ale nie używam,
          bedę do Ciebie pisał Katarzyno?
          albo Jadwigo?
          • Gość: mama Re: Do Hiacynta Miodoustego IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 15:02
            Imię moje jak u tej mitycznej piękności o którą dziwna wojna wybuchła.Ale o tym
            sza,chcę zachować swój kamuflaż.Jeżeli Twe ucho estety razi mój nick,zwracaj
            się do mnie jak przed chwilką,choć Mo kojarzy mi się raczej z chińską bajką lub
            (irracjonalnie może )z agentem 007.Mogę być dla Ciebie na tym forum starym
            Chińczykiem z wąsami.A co do gór-to służą do różnych rzeczy,czasem także do
            zbierania grzybów.Gdy wracam z takiej wyprawy czuję się jak myśliwy wracający
            do wsi z łupem,świadomy,że zdobył coś dla swej rodziny i rozpiera mnie duma.
            • Gość: Carmina A jeżynki? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 16:32
              Bardzo, bardzo cieszę się, że postanowiłaś napisać coś w ferworze
              zagospodarowywania łupów, to dopiero zabawa!
              Miałam ciężkie chwile na forum, ale jakoś się ułożyło, mam nadzieję, że tym
              razem na dobre smile Myślę, że do tego chyba musiało dojść, zaskoczył mnie tylko
              powód, szczerze przyznaję, bardzo niespodziankowy lol. Ale juz sza.
              Ja nie umiem zbierać grzybów, krok marines nie sprzyja zważaniu na grzybki. Za
              to jeść grzyby uwielbiam, nie prowadzisz czasem jakiej działalności
              gospodarczej, gastronomiczno - grzybowej? wink Serdecznie pozdrawiam. Nicka
              zmień smile)), nie musisz już matkować, Carminka duża. Pa. smile)))
              • Gość: mama Re: A jeżynki? IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 20:13
                Carminko-dziecinko za szybko wyrosłaś.Ale ja jak na dobrą mamę przystało zawsze
                trzymam za Ciebie kciuki.Jezeli kiedyś nasze drogi sie przetną zostaniesz
                nakarmiona grzybkami.Jeżynki w tym roku były kwasne,chyba za mało słońca we
                wrześniu. Pozdrawiam,mama,m@m & company
            • Gość: Hiacynt Do Mo IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 16:36

> Imię moje jak u tej mitycznej piękności o którą dziwna wojna wybuchła.Ale o tym
              >
              > sza,chcę zachować swój kamuflaż.Jeżeli Twe ucho estety razi mój nick,zwracaj
              > się do mnie jak przed chwilką,choć Mo kojarzy mi się raczej z chińską bajką lub
              > (irracjonalnie może )z agentem 007.Mogę być dla Ciebie na tym forum starym
              > Chińczykiem z wąsami.A co do gór-to służą do różnych rzeczy,czasem także do
              > zbierania grzybów.Gdy wracam z takiej wyprawy czuję się jak myśliwy wracający
              > do wsi z łupem,świadomy,że zdobył coś dla swej rodziny i rozpiera mnie duma.

Mo.
              Mo ładnie brzmi. Ale "emo", nieszczególnie.
              Nie lubię kobiet z wąsami, nawet dyskretnymi coś tam podkreślającymi,
              na czym niewinne Hiacynty absolutnie się nie znają - nawet nie próbują.
              Nie próbuj zostać chinką.W górach - Tatrach - zbierałem grzyby, ale
              teraz szkoda mi czasu, gdy mogę patrzeć i chłonąć. Miejsca znam.

serdecznie pozdrawiam i pisz o swoich grzybach,
              ja kiedyś w pogoni za nimi, granicę czeską nieświadomie
              przekroczyłem wracam, a przede mną tablica "POZOR"

Hiacynt Małopozorny

• Gość: Vi@tr ___ Do__ M@m__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 17:17
                Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Mo.
                > Mo ładnie brzmi.

Cześć Mamo !

Widzę, że tu już prace nad przechczeniem cię są w toku smile

Jako świerzy przechrzta [Visto - Viatr], vistuję Ci pomysł:

"Mam" - najlepiej z sieciową małpą w środku.

Podoba Ci się ?

To jest doświadczenie ! Zmieniać skórę. wink)

pozdro

Viatr_______________________________[onoman]
                • Gość: mama Re: ___ Do__ M@m__ IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 19:42
                  Co Wy wszyscy z tym moim forumowym imieniem.Zaczynam się czuć byle jak,chociaż
                  jeszcze niedawno było mi wszystko jedno.Tak zaczęliście mi "matkować",a
                  wszystko rozpętał Hiacynt.Jednak przyznam,że propozycja Viatra jest frapująca.I
                  Ty,Carmino,przeciwko mnie???
                  • witekjs Re: ___ Do__ M@m___________________Witek_____________________________ 06.10.01, 19:50

> Co Wy wszyscy z tym moim forumowym imieniem.Zaczynam się czuć byle jak,chociaż
                    > jeszcze niedawno było mi wszystko jedno.Tak zaczęliście mi "matkować",a
                    > wszystko rozpętał Hiacynt.Jednak przyznam,że propozycja Viatra jest frapująca.I
                    >
                    > Ty,Carmino,przeciwko mnie???
                    Pozdrawiam. Witek
                    PS.Przy zalogowaniu musiałby być chyba Mam

• tyu Mam !!! 08.10.01, 20:23
                      Mam !!!
                      Kurki, podgrzybki, borowiki: czyż to nie jest wspaniała metoda zrzucenia z
                      siebie stresów po nerwówkach minionego weekendu ?

Tem wątek nie może zginąć !!!
                      • Gość: Mam-a Re: Mam -tyu IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 20:51
                        ,Masz rację,ostatnie dni były nerwowe,chociaż byłam z Wami tylko z "doskoku".Ja
                        niestety miejsce przy komputerze w moim domu muszę sobie wywalczyć,na weekendy
                        przyjeżdżają ze "świata" moi synowie i chociaż jestem jedyną kobietą w domu to
                        jeżeli chodzi o internet to nie mają dla mnie litosci.Teraz zapanowała znowu
                        błoga cisza i w wolnych chwilach mogę bez ograniczeń siedzieć przy komputerze.W
                        swietle tego,co napisałam nic dziwnego,że zawsze bronię praw kobiet i wszelkich
                        mniejszoścismile)).Cieszę się,że atmosfera nieco się uspokoiła.Wprowadzam powolną
                        ewolucję mojego nicka,chociaż czuję się jakbym przegrała bój o
                        pryncypia.Serdeczności.
                        • tyu Do Mamy - tyu 08.10.01, 21:01
                          Walcz o te swoje (czyli: kobiet) prawa jak lwica! W te dni każda rozsądna para
                          rąk na klawiaturze (kobiecych do tego!) to skarb na tym forum!
                          Serdeczności wzajemne!
                      • civic_vtec Re: Mam !!! 10.10.01, 11:20
                        tyu napisał(a):

> Mam !!!
                        > Kurki, podgrzybki, borowiki: czyż to nie jest wspaniała metoda zrzucenia z
                        > siebie stresów po nerwówkach minionego weekendu ?
                        >
                        > Tem wątek nie może zginąć !!!

Choc jedna "bajka" powinna byc w czolowce.

vtec

• Gość: Carmina Re: ___ Do__ M@m__ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 21:32

> Co Wy wszyscy z tym moim forumowym imieniem.Zaczynam się czuć byle jak,chociaż
                    > jeszcze niedawno było mi wszystko jedno.Tak zaczęliście mi "matkować",a
                    > wszystko rozpętał Hiacynt.Jednak przyznam,że propozycja Viatra jest frapująca.I
                    >
                    > Ty,Carmino,przeciwko mnie???

Nie, m@m , wrecz przeciwnie. A m@m kojazry mi sie z wirtualna Madam, ładne. Vist
                    ma wyczucie. Pozdro.

• Gość: misia2 ___ Do__ M@m__i Carminy IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 08.10.01, 22:06
                      Grzybki suszone lubię , jak wiszą przy kuchni i ładnie pachną.A wiecie co
                      doskonale rozładowuje stresy-wizyta u dentysty,skad właśnie wróciłam.Pozdrawiam
                      i niech już będzie tak jak jest,bo my wszyscy chyba się tak łatwo nie zmienimy.
                      • Gość: m@m-a Re: ___ Do__misi IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 22:37
                        Masz godne podziwu podejscie do wizyt u dentysty.Pozazdrościć.A co do zmian-
                        swiat sie zmienia,a my razem z nim,a może nie,moze zawsze jesteśmy tacy
                        sami,młodzi,piękni i pełni entuzjazmu? pozdro
                      • Gość: Carmina M@m i misia - hej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 23:51
                        Gość portalu: misia2 napisał(a):

> Grzybki suszone lubię , jak wiszą przy kuchni i ładnie pachną.A wiecie co
                        > doskonale rozładowuje stresy-wizyta u dentysty,skad właśnie wróciłam.Pozdrawiam
                        >
                        > i niech już będzie tak jak jest,bo my wszyscy chyba się tak łatwo nie zmienimy.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka