rzulw 15.06.03, 19:43 Czy już są ? Chętnie bym zjadł sobie Daniela...toffi, albo truskawkowego. Lody Maryla już mi się znudziły. Zresztą nie tylko lody. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Lody 'Princessa' 20.07.03, 14:42 Dzisiaj widziałem w Globim Lody "Pruncessa" wyprodukowane przez Schoellera... No ciekawe..te lody są w Waflu i tylko kokosowe (takie widziałem) Ktoś jadł? Odpowiedz Link
lunatica Re: Lody 'Princessa' 06.08.03, 01:27 nie jadłam, ale widziałam też "zielone" - orzechowe. Odpowiedz Link
rzulw Re: Lody 'Daniel' 24.08.03, 04:10 no i doczekałem sie www.koral.com.pl/lody/maryla.jpg www.koral.com.pl/lody/marylaidaniel.jpg Z niecierpliwością czekam na lody 'Ferdek', może nie będą takie kiepskie ) Odpowiedz Link
rzulw Algida 24.08.03, 04:13 to jest oficjalna strona Algidy - www.algida.pl/ a to 'prywatna' www.republika.pl/lody_algida/ - uważam, ze fajniejsza Odpowiedz Link
transoptor Re: Algida 24.08.03, 04:24 Za rok ,może dwa rezygnuje całkowicie ze sprzedaży detalicznej (poufne ) Odpowiedz Link