choleryk 15.11.01, 19:35 Witajcie U was też taki mróz ? brrrrrrr Oj grzańca by się czlowiek napił . Jak ja dawno tutaj nie byłem . Wszyscy zdrowi ? Co tutaj slychac ? Ok do domu trza iść . Pa do juterka )))))))))))))) choleryk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Ależ się zimno robi ;-))))))))))))) IP: *.unl.edu 15.11.01, 19:36 Ej, poczekaj, poczekaj.... cholera, juz poszedl w cholere. Odpowiedz Link Zgłoś
choleryk Re: Ależ się zimno robi ;-))))))))))))) 15.11.01, 19:38 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Ej, poczekaj, poczekaj.... cholera, juz poszedl w cholere. Nie poszedł nie poszedł , zdziwiony ????? hahaha Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ależ się zimno robi ;-))))))))))))) IP: *.unl.edu 15.11.01, 19:41 Wot psotnik. A czemuz to tak zimno Wacpanu ? I gdzie przebywal, wysluchamy chetnie. A moze i jakiego wegrzyna w oszronionej butelczynie przechylim. Pzdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
max_bialystock Choleryk?:)) 15.11.01, 19:43 choleryk napisał(a): > Witajcie > > U was też taki mróz ? brrrrrrr Oj grzańca by się czlowiek napił . Jak ja > dawno tutaj nie byłem . Wszyscy zdrowi ? Co tutaj slychac ? Ok do domu trza > iść . A dawno dawno! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Choleryk?:)) IP: *.unl.edu 15.11.01, 19:46 hej max, pociagnij go troszke za jezyka, niech no nagina gdzie, z kim i przede wszystkim za co tak hulal ? jendrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
max_bialystock Re: Choleryk?:)) 15.11.01, 19:55 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > hej max, pociagnij go troszke za jezyka, niech no nagina gdzie, z kim i > przede wszystkim za co tak hulal ? > jendrzej. To chyba cholernie trudne! ) Odpowiedz Link Zgłoś
choleryk Re: Choleryk? tak choleryk 16.11.01, 10:40 max_bialystock napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > hej max, pociagnij go troszke za jezyka, niech no nagina gdzie, z kim i > > przede wszystkim za co tak hulal ? > > jendrzej. > > To chyba cholernie trudne! ) Trudne maxiu trudne . Gdzie byłem ? co robiłem ? hmmmmm długo by opowiadać a tu praca czeka . zresztą miło miec swoje małe prywatne tajemnice )))))))))))))) A popatrzcie dziś znowu cieplutko tak fajnie złotopolskojesiennie . Sloneczko świeci , cieplutko , tylko te cholerne wrony kraczą bo reszta ptaszków już odleciała . Na zgubę kraczą ? Brrrrrrrrr Pozdrowienia (choleryczno-sympatyczne) )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Choleryk? tak choleryk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 21:00 Czesc Choleryku, Ciesze sie, ze jestes. Znow bede mogl zagladac do kurnika Choleryka Pozdr. Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Ależ się zimno robi ;-))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 00:10 Witaj - Księzyku - Choleryku. Ależ Cie długo nie było.KONIECZNIE daj mi kontakt rano na 0.607.775.307. Od 13.oo sobota. Sprawa sie zaczyna! Grzaniec, nalewki, wina i innne rzeczy na rozgrzanie starych CZŁONKÓW Serdeczności Scan spod Księzyków. P.S. Sromów wspaniały. Rozrósł się od 1989 choleryk napisał(a): > Witajcie > > U was też taki mróz ? brrrrrrr Oj grzańca by się czlowiek napił . Jak ja > dawno tutaj nie byłem . Wszyscy zdrowi ? Co tutaj slychac ? Ok do domu trza > iść . > > > Pa do juterka )))))))))))))) > > choleryk > Odpowiedz Link Zgłoś