absztyfikant 04.08.08, 22:20 Hare Kryszna Hare Kryszna Kryszna Kryszna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: wróciłeś z Łudstoku? n/t 04.08.08, 22:29 Dokladnie Vader w formie Odpowiedz Link Zgłoś
perla ja bym raczej o mistrza Balcerowicza zapytał bym 04.08.08, 22:35 też tam produkował się i ekonomię wykładał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k podobni n/t 04.08.08, 22:39 perla napisał: > też tam produkował się i ekonomię wykładał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ja bym raczej o mistrza Balcerowicza zapytał 04.08.08, 22:52 Dla Balcerowicz tam nie pojechalem. W tym czasie zwiedzalem ruiny slynnych fortow w Kostrzynie. Tam wlasnie siedzial w pierdlu przyszly krol Prus Fryderyk II Wielki. Armia Czerwona zniszczyla Kostrzyn w 95%, a kiedys to bylo prezne miasto, ktore mialo kilka linii tramwajowych. Taki Lublim do dzisiaj sie ich nie dorobil, a podowczas 24-tysieczny Küstrin je mial... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A mistrza Yode też spotkałeś po tym hare hare 04.08.08, 22:36 Nie jestes na czasie dziadku: www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080803/PRZYSTANEK_WOODSTOCK01/774307919 Tutaj mozesz posluchac: fr.youtube.com/watch?v=raerE_zUfCA Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k ehhh absztyś, absztyś... jakiś ty bystry 04.08.08, 22:41 W życiu nie słyszałem o jednym z najpopularniejszych polskich zespołów za granicą... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Kto cie tam wie 04.08.08, 22:55 Oni tez grali na Woodstocku: fr.youtube.com/watch?v=cy9-epdDw9E W tym czasie ratowalem sie red bullem Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: wróciłeś z Łudstoku? n/t 04.08.08, 22:38 absztyfikant napisał: > Dokladnie Vader w formie i DRM w odwrocie. Nie będzie źle! Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Siema! 04.08.08, 22:25 idiota !!!! dajcie go do mnie .. - chcesz w ryja ? czy trzy dni ścisłego ?? - sierżancie , weż tą szmatę, bo nie chcę przed ćwiąkalskim stawać .. tez mnie wqrwia... Odpowiedz Link Zgłoś
5razy10plus1 Re: Siema! 04.08.08, 22:36 A tobie Rafal co sie stalo,Hara Jame zablokowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 A po co takie stare pier*doly jak absyf..... 04.08.08, 22:37 .....na festiwale rockowe jezdza? Przeciez to niedoslyszy, niedowidzi i tylko kriszniakow gorszy. Wnuki nianczyc dziadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla wyobrażam sobie obsztyla 04.08.08, 22:53 w peruce długiej, i gitarą w dłoniach śpewający - "biały miś, dla chłopaka, którego kocham..." Czy oprze się ktoś co by mu 5 zł nie wrzucił do kapelusza??? Choćby po to co by już na piwo miał i przestał zawodzić właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant nie sil sie na zlosliwosci 04.08.08, 22:59 Tam piwo kosztowalo 3 zlote, ale ja alkoholu tam praktycznie nie pilem. Nie liczac oczywiscie miejscowego portera (Boss witnicki) przy kaplicy templariuszy z XIII wieku kilka kilometrow od Kostrzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: nie sil sie na zlosliwosci 04.08.08, 23:05 > kilka kilometrow od Kostrzyna. Chwarszczany? Widziałeś te masońskie symbole? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant tak, oczywiscie 04.08.08, 23:14 Podziwialem ladne freski w srodku, niezle zachowane. Posadzki oryginalne. Fragmenty ceramiki sredniowioecznej tez byly, ale masonskiej symboliki nie dostrzeglem. Kilka metrow obok stoi przyjemny wyszynk obwieszony plakatami reklamujacymi incenizacje rycerskie, w srodku pogawedzilismy z 2 rodzinami z dziecmi z Magdeburga. Aha, jeszcze ruiny PGR-u widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: tak, oczywiscie 04.08.08, 23:20 > ale masonskiej symboliki nie > dostrzeglem. Jest, jest, na ścianach kaplicy. > Kilka metrow obok stoi przyjemny wyszynk... ...gdzie miejscowi jak im postawić piwo w kółko opowiadają historię chwarszczańskich żab: www.templariusze.org/zaby.htm Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tak, oczywiscie 04.08.08, 23:22 Niestety miejscowych nie bylo. Tylko Niemcy na rowerach Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: tak, oczywiscie 04.08.08, 23:24 To żadni Niemcy, tylko żaby na rowerach, zamienione na powrót w Niemców. ) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: wyobrażam sobie obsztyla 04.08.08, 23:15 perla napisał: > w peruce długiej, i gitarą w dłoniach śpewający zamiast kapowac i donosic niech juz lepiej spiewa....... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k absztyf jest 04.08.08, 23:06 A jaki zapach ci towarzyszył absztyf podczas tego pobytu na Łudstoku? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyf jest 04.08.08, 23:15 Smierdzialo. Na szczescie wyroslem juz z etapu namiotow i spalem w cywilizowanym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k dobrze, że chociaż tutaj mamy jasność 04.08.08, 23:21 absztyfikant napisał: > Smierdzialo. Będę to przypominał autorom w momencie "zabawnych" dowcipów i przytakiwań co do "śmierdzących tłumów staruchów, pielgrzymów na Jasną Górę". Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: dobrze, że chociaż tutaj mamy jasność 04.08.08, 23:25 Tam byli ludzie w roznym wieku. Niedobitki z "jarocinow" tez. Sporo "pancurow" po 60-tce tez widzialem. Nawet ksieza plasali na Przystanku Jezus. Owsiak sie nie musi podczepiac pod imprezy czarnych, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: dobrze, że chociaż tutaj mamy jasność 04.08.08, 23:28 absztyfikant napisał: > Tam byli ludzie w roznym wieku. Niedobitki z "jarocinow" tez. Sporo "pancurow" > po 60-tce tez widzialem. Nawet ksieza plasali na Przystanku Jezus. Owsiak sie > nie musi podczepiac pod imprezy czarnych, hehehe. To ciekawe co robią te żebrzące smarki z serduszkami pod kościołami. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: dobrze, że chociaż tutaj mamy jasność 04.08.08, 23:59 > ciekawe co robią te żebrzące smarki z serduszkami pod kościołami. Jak to co robią? "Dzięki Ci, Panie Boże, że go sobie zabrałeś!" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Zapach na woodstocku? 04.08.08, 23:18 Jak zwykle gowna, wyniocin i denaturatu. Absyf nawykly od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zapach na woodstocku? 04.08.08, 23:27 Kolejki do "toi toi" byly spore i ludzie chodzili za potrzeba do lasu. Slyszalem od miejscowych, ze grzyby rosna wysmienite odkad Woodstock sie przeniosl do Kostrzyna Odpowiedz Link Zgłoś
perla zapach dla absztyfikanta? 04.08.08, 23:33 myślę, że w końcu zrezygnował z wody kolońskiej marki Wars. Za wrzuty do kapelusza, co najmniej strzelił sobie "Amor pour Homme" właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zapach dla absztyfikanta? 04.08.08, 23:35 Kupilem sobie ostatnio na pewnym lotnisku kilka fajnych zapachow. Nie jestem jednak Toba czy Vicky by sie nimi przechwalasc teraz. Odpowiedz Link Zgłoś