haszszachmat _______zamierzam jednym słowem opisać Aquanet_____ 16.05.09, 23:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=95340278&a=95362560 powoli ....to 1 próba.... są na razie 3 słowa Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: _______zamierzam jednym słowem opisać Aquanet_ 16.05.09, 23:24 choć takie same: - odanonimowienie" straszy żadajacego jego "odanononimowienia" ........."odanonimowieniem" siebie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat może od innej strony 16.05.09, 23:27 zlikwidowalismy piwnice ziemianki w których im większy upał było większe zimno _______nie wymagały energii_________ dla ELEKTROWNI POŻeRAjąCYCH przyszlym pokoleniom skarby prawdziwe z węgla... mogliby stworzyć cuda. Z atomu ..może przedłużyliby żywotność Słońca zanim skarleje na czerwono? Gdy już osiągna NIEŚMIERTELNOSĆ? Bo inaczej jakiż BY MIAŁA SENS? Przez GŁUPOTĘ i niechęć do wyrzeczenienia staliśmy się NIEWOLNIKAMI u panów którzy co miesiąc chca od nas zaplaty za prad do... grzejnika płynu CHŁODZĄCEGO w lodówce.... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______zamierzam jednym słowem opisać Aquanet 17.05.09, 09:36 haszszachmat napisał: > . Haszyzm probuje wynalezc kolo. Szambonet. Szambonurku naucz sie plywac kryta zabka. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Odrą przez Wrocław a Riad 17.05.09, 09:54 Autokar wypełniony po brzegi pasażerami, przed drzwiami – w nadziei, iż znajdzie się jeszcze wolne miejsce – kilkanaście osób objuczonych tobołkami. „Goniec” przekazuje nas mężczyźnie zarządzającemu przydziałem miejsc. Wracamy w zupełnie innym składzie. Podczas lokowania - nieprzyjemna sytuacja. Niemalże dochodzi do bójki. Młodzi mężczyźni, cudzoziemcy nie chcą ustąpić nam miejsca. Kobiety, rodziny w Arabii są uprzywilejowane, przy kobiecie nie usiądzie niespokrewniony z nią mężczyzna, rodzin się nie rozdziela. Sędziwy starzec z brodą, przedstawiciel organizatora wycieczki grzecznie prosi, by przesiedli się na pojedyncze wolne siedzenia. Napotyka jednak opór, chłopcy nie dają za wygraną, „dlaczego my, a nie oni...”, robi się zamieszanie, podniesione głosy. Starzec powtarza kilkakrotnie prośbę, wreszcie zirytowany z niespotykaną siłą wyciąga z siedzeń uparciuchów. Osoby starsze cieszą się tu ogromnym poważaniem, młodzieńcy poddają się tej formie perswazji. Metoda twardej ręki działa. Autokar starej daty, zakurzony, trzęsie się, prycha, jakby za chwilę miał się rozpaść na kawałki. Kierowca bezlitośnie wciska pedał gazu, zmuszając starowinę do nagłego zrywu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________Milczenie szefa owiec o Riadzie i Odrze! 17.05.09, 09:57 hasz0 napisał: > I na tym zakończę nie wypominajac Ci FACHOWOSCI W KOMparti Riad Ja sie nie nadymalem na fachowca od Riadow. O sobie maksymalnie milcze. Totez mozesz sobie sr.c, stale Ci wychodzi do Twojego kapelusza. Ty nie jestes w stanie rozumiec tego co ja pisze. Bo z gory wiesz lepiej i nie czytasz. > poszukaj se czeskiego noża Niezmiennie mnie rozsmieszasz. Slask jest Krajem Korony Swietego Waclawa i nijak tego nie zmienisz. Ja nigdy nie myslalem o zwracaniu Slaska Czechom, no bo dlaczego nie Morawiakom? A w ogole to dlaczego Czech i Moraw nie Szlezjerom? > kontra rodzimemu Odra. ICL ma Alzheimera? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wycofujesz sie rakiem ze swoich szyderczychpostów? 17.05.09, 09:59 Jako fachman krytykujący Odry w porównaniu z lepszym Riadem? Już chcesz Wrocław oddać Morawianom dla odmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Wycofujesz sie rakiem ze swoich szyderczychpo 17.05.09, 10:32 hasz0 napisał: > Jako fachman krytykujący Odry w porównaniu z lepszym Riadem? Naucz sie czytac. G.wno Twoich urojen zamierzam omijac szerokim lukiem. > Już chcesz Wrocław oddać Morawianom dla odmiany? Naucz sie czytac. G.wno Twoich urojen zamierzam omijac szerokim lukiem. Nie musze sie wycofywac z haszystowskich urojen. Ja takowych nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: __________Milczenie szefa owiec o Riadzie i O 17.05.09, 10:40 hasz0 napisał: > hasz0 napisał: > > > I na tym zakończę nie wypominajac Ci FACHOWOSCI W KOMparti Riad > > Ja sie nie nadymalem na fachowca od Riadow. O sobie maksymalnie > milcze. Totez mozesz sobie sr.c, stale Ci wychodzi do Twojego > kapelusza. > Komunikat forum Wiadomość nie została wysłana, prosimy cytować tylko fragmenty wypowiedzi. > Ty nie jestes w stanie rozumiec tego co ja pisze. Bo z gory wiesz > lepiej i nie czytasz. > > > poszukaj se czeskiego noża > > Niezmiennie mnie rozsmieszasz. Slask jest Krajem Korony Swietego > Waclawa i nijak tego nie zmienisz. Ja nigdy nie myslalem o zwracaniu > Slaska Czechom, no bo dlaczego nie Morawiakom? A w ogole to dlaczego > Czech i Moraw nie Szlezjerom? > > > kontra rodzimemu Odra. > > ICL ma Alzheimera? > Faktycznie to Ty napisales Haszu? Czy zwalisz, ze polski KL Auszpik ma urojenia? Odpowiedz Link Zgłoś